От мен за вас и за вашето добро настроение-Пролет е и Мими Иванова

За кого е Менделсон ли
? За кого е ГОРЧИВОООО? Ами в очакване сме... Нека булката да се наспи, пък ще се появи и ще разберете. Аз поне от вчера съм с прекрасно настроение от чудесното събитие, в което главни герои са нашата мила ... и любимото ѝ момче. МилинКАлинка, не се притеснявай. Както ти каза Дунди, едни се познаваме, с други предстои да се запознаем. Във военното ни блокче цари атмосфера на доверие, разбиране и желание коя с каквото може да помогне. Стараем се да сме си взаимно полезни, да се веселим, да се шегуваме, да стиснем палци, когато някое момиче има нужда. Ти как мислиш, че нашите студентки в групата си взимат изпитите? Ами благодарение на нашите усилия-стискаме палци до посиняване. Те го знаят и затова преди изпит молят за помощ
В различни житейски случки изпращаме голямо количество генерирана положителна енергия и обикновено става каквото трябва. опитай и ще се убедиш. Лични и интимни неща обикновено не "нищим", но например сме си говорили за ЗА и ПРОТИВ вагиналните спирали и имат ли те място в упоменатите органи
, говорим си за зъби и венци, понякога оказваме и конкретна помощ
, май момичетата си услужват с бебешки атрибути
. Постой при нас и сама ще си прецениш добра компания ли сме за теб, или не. 
ФЕЙЩИЦЕ, имах намерение да се видим, но Здравната каса е виновна

ДУНДИ, какво ти преспиване? Онази нощ си легнах в 6 сутринта, та вчера бях като пиян морков

ДАНИТИ, не се мъчи. Аз от както изхвърлих 2 торби дрехи за отслабнала жена, та се успокоих. От хубав човек трябва да има по много. Абе защо предимно ние се кОсим от някой и друг излишен килограм
. А мъжете??? Май не се вълнуват толкова.КАТИВИТА, как отбелязахте събитието? Представям си как са те ухажвали твоите трима мъже

ДИМИТРОВА, да търся ли в София детски гастроентеролог, или предпочиташ в Пловдив?
ВИЛИ МОТОВИЛИ, тенкю за кафето
. Като ще е напрежение, поне да не е 220 V, а нещо по-слабо, ако може 
СЕТИ_БЕТИ, много си си в час. Всички чакаме благата ракия

Хайде да обърна внимание на гаджето, че се прибра от концерт по случай празникът на РТВ. Ще ми разкаже с кого е бил, с кого се е видял. Довечера са на банкет, та съм му обещала да го закарам и после да го прибера. В предишен живот сигурно съм била таксиметров шофьор

До после

Гаджето ще ме почака. Тайната е разкрита, но няма да променям написаното. Отивам да чета.

)

Дано и малкият случи на читави учителки и добри деца