Съпруги на военнослужещи - 22

• 75 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро!
"Сутрин ставайки с усмивка затвори вратата на миналото, затвори вратата на бъдещето, отвори широко вратата на настоящето..
Живей за днес, живей сякаш е най-щастливия ти ден.
Погледни през прозореца забързания начин на живот и помисли има ли смисъл да се тревожиш за това, което е минало и за това което предстои..
Ти в момента си жив и здрав и никой не е щастлив колкото теб опитай се !
Не е трудно, нали..
Щастливо да ви е."

# 541
  • София
Привет военни красавици.
В допълнение на казаното от ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, от мен един музикален поздрав.

Хубав ден и не забравяйте да ви е щастливо и да живеете за мига  Simple Smile

# 542
Мили момичета, искам да помоля да стискате палчета. Утре в периода от 9,00 - 10,00 ч. Много ми е напрегнато. Дано всичко се нареди Praynig
Лека вечер и много Hug Hug Hug

# 543
  • София
Мило ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, имаш стиснати палчета  fingerscrossedи мислено ще съм с теб Hug. Каквото искаш, нека да се нареди както го искаш Flowers Four Leaf Clover
Днес ние с теб сме дежурни по поддържане на огъня. Simple Smile
Хайде лека нощ. Наспи се хубаво, пък утре каквото сабя покаже. newsm10  Дано и за теб утрешният ден бъде День Победъй!!! ( не се пише така, но нямам руска азбука ).

# 544
dafinov list fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Hug
Аз  smile3529, пиша, времето лети ...

Hug

# 545
  • на правилното място, в точното време
С Днем победъй!
/извинявам се за правописа/ исках да ви пусна поздравче, но не ми се получава. Предпилагам, че Фло ще се погрижи за музикалното оформление в днешния ден! bouquet

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 10:47 от ФЕЙщица

# 546
  • София
С ПРАЗДНИКОМ! С ДНЕМ ПОБЕДЪЙ! СЛАВА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ, ПОКЛОН ПРЕД ЖЕРТВИТЕ. НИЧТО НЕ ЗАБЪЙТО И НИКТО НЕ ЗАБЪЙТ...

Даа, от сутринта слушам за празника на Европа и така, между другото се споменава за края на втората световна.
А кой изнесе на раменете си тази война, кой воюва 1418 дни, кой даде 28 000 000 жертви... КОЙ???
На късопаметните политици би трябвало да им е ясно, че ако СССР не доведе войната с кафявата чума до победен край нямаше да я бъде и Европа.
За мен този ден е само Денят на победата! Душата ми не приема да се размива и омаловажава героизмът  на Съветската армия.

# 547
Мили момичета, благодаря ви bouquet bouquet bouquet Стиснатите палчета свършиха работа Grinning Синчето успя и аз съм много щастлива. Прегръщам ви Hug Hug Hug

# 548
Здравейтеее,ние днес се поразходихме добре и сега започна пак едно мусене на времето Sad
Дафинов лист,отпускам вече палците,радвам се че всичко се е наредило както го искате
Имам въпрос към пловдивския гарнизон,момичета къде се намира тази сграда,в която ще продават картите? На гугъл мапс адреса го дава на стадион "Христо Ботев",аз няма да идвам с ММ за съжаление,но ми се налага да ходя на лекции извънредно

# 549
  • Пловдив
Димитрова и Фей кога и къде да идвам? Казвайте че до Петък съм си тук да се видим.
Останалите  Hug ще чета по-късно.

# 550
Димитрова и Фей кога и къде да идвам? Казвайте че до Петък съм си тук да се видим.
Останалите  Hug ще чета по-късно.
Където кажете,аз не познавам много много Димитровград,но ако ме чакате някъде.Или ако искате елате до Хасково-можем и на Кенана,тъкмо и децата ще поиграят

# 551
  • Пловдив
Ммм добре. В Хасково ми е нормално шофирането  Mr. Green Само ми пишете кога.
Ух да се похваля чакам си утре мега яката-компактна-не!заемаща място лятна количка. Ще се фръцна из Кенана с нея.  baby_neutral
Фейщице?

# 552
Привет, момичета Wink

Аз се вясвам набързо, да не ме забравите, пък и да не пропусна да се впиша на празника с един музикален поздрав:

Днес при нас дойде свекървата и сподели спомени за войната от първа ръка. Баща й е бил висш офицер и се е казвал със звучното име Доспехов. Оцелял е по време на войната, но развива рак на белите дробове по-късно, който лекарите обясняват с честите престои в окопи, пълни с ледена вода. Във войната няма нищо нито романтично, нито героично, дано няма никога повече войни (макар че силно се съмнявам в това, предвид геополитическата обстановка Confused)...

У нас иначе е много турбулентно и затова не пиша често (пък и гледам да спестя на форума писането на качествен безплатен контент Wink), девер ми получи инсулт и е много далеч, а от нас се очаква помощ, по същото време свекърът си изкълчи рамото, а аз се опитвам да гледам донските казаци и да уча за изпит, който наближава ooooh! Че и студенти да обучавам, през ден имам срещи и е голям екшън отвсякъде. Но това е семейството - изпитва се в трудни моменти Wink А през другото време си създаваме хубави спомени, които да ни крепят по време на бурите Peace

Обаче мъжо в края на месеца заминава все пак на командировка в една страна, където има фламенко и чурос, ще си отдъхне от мен и аз от него Mr. Green. Моята "почивка" е обезпечена - вероятна мама за компания, а и да не дойде винаги на разположение ще има Аперол шприц вечер, докато тичаме след диваците Laughing До площадката ни има готино заведение, затова.

Прегръдки от нас, мили военни момичета Hug Завиждам ви за срещите - надявам се с някои от вас да се видим скоро.

О, да ви се похваля - една от най-добрите ми приятелка от ученическите години роди днес момиченце Heart Eyes Тя вече има един момък Wink Много съм щастлива за нея и чакам с нетърпение лятото да се запозная с младата госпожица.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 10:44 от Шехина

# 553
  • на правилното място, в точното време
Присъединявам се към мнението на Шехина за войната Peace войната е болка  Cry
Днес цял ден почти у нас върви ОРТ. Направи ни впечатление, че повечето роднини на героите от Безсмъртния полк казваха, че близките им не са разказвали много за войната... Sad  Принципно е защитна реакция на мозъка да "изключва" и "забравя" стресови и страшни моменти. Противоречиво и ядосано ми е от днешния ден  #Cussing out
Лейди и Димитрова, аз утре след обяд мога, после в петък , но не знам по кое яреме. Димитрова, ако не те затруднява да дойдеш с децата и тук има места да разходиш принцесите. На Кенана не ми харесва, но ако ще сте там и времето ме устройва, ще дойда. Пуснете ми по един тел да се чуем.
Завивам ви и ви гушвам! Hug
Ако има четвъртокласници - успех на децата утре! Peace

# 554
Да събудя заспалата тема... Grinning

http://militaryclubs.bg/

Общи условия

Активация на акаунт