Съпруги на военнослужещи - 22

• 75 475
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив

Изпревари ме. Докато разгледам файла и ти си писала.  Laughing
ММ ще се реди на опашка ... който е в отпуска, ще чака.
димитрова, отивам да го разуча това нЯщо къде е и ще пиша.  Peace

# 556
За ориентация в София към 14 ч. поредният номер на записал се на опашката е бил 170....

# 557
  • Пловдив
За ориентация в София към 14 ч. поредният номер на записал се на опашката е бил 170....
това днес ли?
ле ле, да не се окаже, че сме закъснели ... ooooh!

# 558
Да , Дунди,  днес е било така. На някакъв интервал от време се прави и проверка. Може да минеш след работа и да видиш как са в Пловдив нещата. Предполагам, че истерията там ще е по -умерена.

# 559
  • Пловдив
Хи хи хи, тук списък се реди от три дена. Вечерна проверка в 20 часа. Е, записахме се под номер 124.
Димитрова, входът е от уличката зад стадиона, една метална врата, сградите са в неугледен вид. Няма как да те запиша. Нямам човек под ръка.

# 560
Хи хи хи, тук списък се реди от три дена. Вечерна проверка в 20 часа. Е, записахме се под номер 124.
Димитрова, входът е от уличката зад стадиона, една метална врата, сградите са в неугледен вид. Няма как да те запиша. Нямам човек под ръка.
Благодаря ти  Simple Smile

# 561
  • Пловдив
Значи, това със списъците е голяяяяяяма простотия. С извинение и без. От 7 май се редуват там едни хора и си прехвърлят едни листове един на друг.  ooooh!
Както казва ММ, в армията не свършват две неща - простотията и зелената боя. Преди 2 седмици се оказа, че в поделението зелена боя няма, а дали скоро и простотията ще свърши?  newsm78
Да взема да му пратя на новия министър една снимка от днешната вечерна проверка и да го питам така ли трябва да се продават тези карти? Живеем в 21 век все пак.
Лейди, карти за Виетнам няма.  Laughing

# 562
  • Пловдив
Вай вай! Живнахме! Mr. Green
Дунди щом не може с шефа не ме блазни Виетнам.
Ние май вече си уредихме море с едни колеги на ММ, после и малко балканче и летните почивки са готови. То като гледам за Септември бая карти има, ако остане нещо и след голямото редене може да се замислим. Стискам палци който ще се реди на опашка да успее да се сдобие с карта.

# 563
  • Пловдив
Лейди, почивката във Виетнам е свързана с дълго пътуване, смяна на хотели и посещение на забележителности. За толкова малко дете наистина не става. Както впрочем и Париж. Има хора, които пътуват с деца, но най-често това не са екскурзии в група. Аз пък искам Виетнам.  Crossing Arms , но ... Морета, планини, с моите 10 дена, които ми дават през лятото, трябва да избирам.
После ММ ме пита дали завиждам за големите отпуски. Ами завиждам, признавам си.  Mr. Green

# 564
Добро утро, и аз искам на тези почивки в чужбина но с тези малки деца е трудно
При нас вече се показа слънцето иии ще ходим най-после на разходка, а не само с кола

# 565
  • Пловдив
Дунди мен тия работи не ме притесняват,да свиква. Шефа ще издържи и полети и трансфери и квото дойде. Просто Кати беше казала че с деца неможе и е само за възрастни така че отпадат. Wink Предпочитам да си вървим пакетче тримката по почивки.

# 566
Привет и от мен..  Hug

И аз много се загледах по тези за чужбина, но май тази година няма да е..
Дунди, не си само ти.. спокойно.. и аз имам 10 дни.. и като го чуя вече да ми каже ММ, че има отпуск.. и не, вече не му завиждам.. направо мнооооооооооооого му завиждам  Naughty Crossing Arms Whistling
Аз мислех тази седмица дето мина Неделята да се разходим до Хасково или Димитровград.. ама уви, времето беше лошо, а и аз тез бъбреци дето ме налегнаха през почивните дни, размина ни се..  Tired
Иначе Лейди,, щях да ти звънна, за едно кафе, даже бях намислила, но..  Peace Simple Smile

Хайде оставям ви за сега да потръстичим малко, че износ за Швейцария имаме и тези Митници ми разказват играта всеки път..  ooooh! #Crazy

# 567
  • Пловдив
Мис Ю, и аз има износ за Швейцария.   Като hahaha започна да разпечатвам документи и на принтера му се завива свят.  Joy
Да не гоните и вие камионите в петък или вторник.  Joy
Днес имам само един палет и няма да правя Евро 1.  Whistling

# 568
Здравейте, мацки! Как сте? Много липсващи има май-май  newsm78 надявам се да сте добре!
При нас едно и също, щом пиша, значи зверчето спи  Mr. Green щях да питам Шехина как се става донски казак  Mr. Green да кандидатирам и моя хубостник за тази титла  hahaha
Никъде не ми се ходи с него, нито На почивка, нито на ресторант, никъде. Той не се спира на едно място, не слуша, тръшка се, реве. Ама да е жив и здрав като порасне още се надявам да можем с него да ходим тук там. Сега кандидатствахме за ясла. Стискайте палци да го приемат, ако не в общинска в квартала, то поне в тази на военните, макар че ни е далеч. Но трябва да се връщам на работа да изкарвам пари. Че сега и предприехме нещо, свързано с кредит и да не вземе да я закъсаме.  Вие следите сайта и се борите за карти за почивка, а аз - за прием в ясла  Crazy Дано всички имате късмет за желаните почивки  Peace
Мис Ю, праща ли снимки от сватбата? Ако си, мен си ме пропуснала  Blush
Лейди, каква супер гига модерна количка взе на шефа? Че ми стана любопитно? Ние сме с Макларън и една триколка имаме, ама засега само у нас се возим с нея  Grinning така като гледам май няма да си организирате среща, което е жалко, защото всяко познанство може да те обогати, да те усмихне, да те разнообрази и да те накара да се почувстваш по-добре  bouquet
Фло, излекува ли компютъра? Трябва да се върна да видя дали си ползвала емотикони  Thinking
Поздрави на всички!

# 569
  • Пловдив

Веднага минавам в режим хвалба! Гига модерна не е, но е гига компактна! Много съм доволна вече няма да пътуваме наблъскани като индийци в автобус.  Mr. Green
Стискам палци за яслата. То с тия ясли вече все едно от Тотото си ударил 6-ца.
Мис Ю време ти е за тия двугодишните отпуски. Голям кеф, няма делник няма празник всичко е на едно. Даже и датите няма да те вълнуват. Жалко че ви се е разминало идването насам.
Аз утре ще поработвам на пазара до 10, но после съм свободна да напомня на желаещите Wink

Общи условия

Активация на акаунт