Съпруги на военнослужещи - 22

• 75 451
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Сети, не съм, чакам си по-хубавите, които са от професионалния апарат.. от телефона имам само няколко, които не са за пред хора  hahaha hahaha Стискаме палци за яслата, да е близичко..  Hug

Дунди, да, редовно си гоним тези групажи и за Италия нон стоп и за Швейцария.. Добре че днес е групаж и е по-малко занимавка.. иначе заминахаа, сега мога да вирна крака на бюрото (а дано, ама надали), шефа е на работна среща в Италия, няма го... не че нямам работа и на ушите си де..  hahaha Joy ooooh!

Флоо, наистина, къде се загуби.. много си ангаже (както казваше моя приятелка)  Peace Hug hahaha hahaha

Лейди, много шукар возило..  (нали знаеш, че съм фенка на думата Шукар  hahaha) със здраве да си се возите... време е, иначе, действам аз по тези въпроси, не си губя много времето  Blush Rolling Eyes Joy Иначе даже вчера ММ ме базикаше с един виц - Хубаво е да си в отпуск по майчинство, станеш рано, направиш си кафе, изпиеш си го чак вечерта  hahaha Joy Peace  Но аз не му останах длъжна и му казах, че той ще ми прави кафето, като дойде това време  bowuu Grinning

Редактирам се: Grinning
– Измъчват ли ви еротични сънища? – пита психиатърът.
– Защо да ме измъчват? – недоумява пациентът.

# 571
Здравейте, момичета! Гледам, не сте много активни, то пък не, че аз съм Simple Smile.  ММ замина тази сутрин рано-рано за В. Търново, с надеждата да е по-напред в списъка за картите, но уви.. и там от вчера са се записали, спали в града и т.н. На всичкото отгоре на обяд се скапал нетът  ooooh!, ама каквото стане утре пак ще чака, ако не успее днес. Стискам палци на вас и на себе си да успеем да вземем карта за желаното място. Сети, успех с яслата! Преди време ви писах за стискане на палци - става въпрос за нова работа в града на ММ (по служба, де), класирах се по документи, а в края на месеца ще съм на събеседване и изпит. Градината на малката ми щерка ще излизат в голям ремонт за около 4-5 месеца. Остават ѝ само 12 учебни дни от задължителните за предучилищна възраст, но мястото където предлагат от Общината да ги изкарат е ужасно, така че ще взимам фалшива медицинска бележка (дано не се разболее, че много мразя такива лъжи, излизат "през носа"). Прегръдки на всички!

# 572
Лейди,много готина количка
Албенка успех със събеседването Hug
Ние до сега се разхождахме с дребната и сега заспа,като се събуди пътешествието продължава но този път и с каката,че ММ не се знае кога ще се върне и той отиде за карта в Пловдив,но не е сигурен че ще успее да мине днес.
Флооо,къде се изгуби,още ли си имаш гостенче?

# 573
 newsm44 ММ успя - карта, за където искахме и за колкото стаи искахме!

# 574
  • София
Привет прекрасни!
Стреснах се, като гледам как ме издирвате, а аз не съм писала от два дни. Ето ме, жива и здрава, черен гологан ( а той знаете, че не се губи ) Wink
У дома е много весело. Два дни идвА една студентка, роднинско дете, дето лятно време ми помагаше да гледаме децата на вилата. Днес синът удари едно рамо. А при мен рогът на изобилието се изсипа, та пациенти на камари. Една моя приятелка и колега спира да работи, та ми прехвърли и своите пациенти. Много ме трогна жестът ѝ. Обещах ѝ да се грижа добре за нейните хора. От другата седмица няма страшно. Гаджето не е на работа, та ще се гледат с чавето. А тя е много послушна и с чувство за хумор. С храненето нямаме никакъв проблем. Обикновено бабите тъпчат внучетата, а аз напротив-отбивам атаките. Та тя почти непрекъснато търси нещо за "капкане" ( папкане) Изобщо дете мечта. Утре вечер ще доведат и другите две чавета. В събота преди обяд по женски сме на куклен театър. В промеждутъците ще се приготвям за панихидата на братчето ми, която ще бъде в неделя. Почти две години минаха, а на мен все още не ми се иска да повярвам, че няма да го срещна някъде по улиците...особено ми е тежко и тъжно, около разни дати и годишнини...
АЛБЕНА, да се надяваме, че ще успееш да се пребазираш при момчето си.
ДИМИТРОВА, ще си имаме гостенче до края на месеца Simple Smile
МИС Ю, днес торбата с прегръдките е за теб Hug Hug Hug
ЛЕЙДИ, като я гледам тази количка, със сигурност поне още 2 - 3 чавета ще изгледаш с нея Wink На времето имах Каляска зонтик от Чико. ( количка чадър ) Сгъната заемаша място почти като малко по-голям чадър. Беше удобна и на ръката да си я носиш. Много се фръцках с тази количка Simple Smile
СЕТИ_БЕТИ, днес си мислех за теб и ето те. Нали знаеш приказката, че не е добре да ти дават риба, а е по-добре да те научат сам да си я ловиш. И при мен така стана. Един младок ми показа как да се справям с проГлема ( приказка на дъщеря ми, от ранния градински период ). Ползвам емотикони яко. bowuu
ДУНДИ, разсмя ме с приказката за простотията и зелената боя hahaha redecoration Поздрави на красавичката.
ШЕХИНА, много ви се е струпало, но дано едно по едно започват да се разсейват тревогите и проблемите. Онзи ден, като се разхождахме с моята внучка си помислих да ти звънна, да изпием по едно кафе. Как я виждаш тази идея?
Момичета, време ми е да лягам, че Сънчо от горица отдавна ни прикани . Гушкам ви и ви желая лека нощ!

# 575
Добро утро
Фло много натоварена програма имаш, но поне е весели
Сети кога пораснахте за ясла, имам чувство че вчера си споделяхме радости и тревого около раждането, а той вече голям мъж станал.
Момичета има ли някой от 01.07. на Сарафово?
Хайде за сега ви оставям да заведа каката на градина

# 576
  • Пловдив
dimitrova8002, ако не се лъжа, мъничето ще са там по това време, а те са весела компания.
кати, истерия не, ами хистерия чак с тия карти. Когато ММ влезе, бяха останали карти за Маяк и Сарафово. И едно бунгало за двама в Несебър. Взе го, та нито сме там, където искахме, нито за периода, за който искахме. Ама каквото, такова.

Фло, като не пишеш два дена и темата замира.

Да ви покажа моята пинята. Малко мързелива т.е. топката я намерих готова, не съм правила папие маше

Скрит текст:

и рожденичката

Аниматораката т.е. дзверът се справи относително добре като за първи път. Съжалявам, че не снимах клоуна и как се опитват да му залепят носа на точното място. Големи крясъци се разнасяха.
Аз днес съм  Tired , а дзверът едва отиде на училище милата.
 Laughing

Лек ден на всички макар и не много слънчев, да не кажа направо дъждовен.

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 09:39 от dundi73

# 577
Здравейте, момичета! Хубаво е като всички се обадите, че сте добре. Майки, дечица, баби....
Аз утре ще пътувам до Пловдив с моите ученици. Дунди, дай идея къде да ги заведа след културната програма.
Радвам се за всички, които са се добрали до картите. Дано да се засечем с някого по плажовете. Останалите да не се отчайват. Все още има карти, струва ми се.
До скоро.

# 578
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Хубаво е като всички се обадите, че сте добре. Майки, дечица, баби....
Аз утре ще пътувам до Пловдив с моите ученици. Дунди, дай идея къде да ги заведа след културната програма.
Радвам се за всички, които са се добрали до картите. Дано да се засечем с някого по плажовете. Останалите да не се отчайват. Все още има карти, струва ми се.
До скоро.

Ако се движите из центъра, заведи ги в парка, там, където пихме кафе. Уж дават времето да е хубаво, та може и да се понамокрят на фонтаните.
Друг вариант - утре и в неделя в парк Лаута има фолклорен събор. Не знам доколко ще им е интересно, а и до там трябва да ги закарате с автобуса. Миналата година имаше много хора, сергии, музика. Но не мога да преценя дали е удачно или не.
Трети вариант - качете се освен в стария град и на Сахат тепе /с часовниковата кула/, после или вместо /ако те държат краката/ можете да се качите на Альоша /на другия хълм/. Минавате през парка, покрай Мол Марково тепе и сте на хълма. Има алеи, стълби, зеленина. Много хора ходят там на разходка през почивните дни. Под паметника на Альоша има паметник на руските войници, загинали при освобождението на града през руско-турската война, има алея на космонавтите - плочи с имена на космонавти и засадени от тях дръвчета.
На другия хълм - Джендем тепе /младежки хълм/ има място за щуреене, но пак трябва с автобус, че идва далеч от центъра.
Децата са от София, молове и подобни няма да ги впечатлят.  Peace

# 579
Дунди, ти си като енциклопедия..  Peace Hug

За всички  Hug Hug , аз си тръстича и вече искам да си ходяяя, а е едва 10ч.  hahaha Crossing Arms

# 580
  • София
Привет красавици!
Дядо на работа, а баба и внучката спят ли, спят...
А колко много имаше за четене-и в нашата тема, и при бабите. Е да не си помислите, че съм си зарязала внучето босо, голо, неизмито и гладно. Нагласени и пременени сме, нахранени, измити, че като дойде дядо да ни каже: Оооо колко сте кАсиви. След 3 годишна възраст, та до 103, жената вече е жена-харесва комплиментите Wink

МИС Ю, тръгвай си, аз те пускам Wink

ДУНДИ, наистина си като гид. А внучката ми много се зарадва на пинятата. Пляскаше с ръчички и викаше Бонбонки, бонбонки...

ЛУННО ЦВЕТЕ, с колко деца заминаваш? Може би на фолклорната изява няма да е много удачно, че ще се смесят с други хора. Заведи ги на Альоша-ще има какво да видят, а и може да поговорите за току що отминалия Празник на победата, за цената на свободата, за корените на българо-руската дружба, за космонавтите...А дали ви е позволено да говорите на такива теми newsm78 Дано времето да е хубаво и децата послушни.

ДИМИТРОВА, програмата е натоварена, но вече 55 години участвам много активно в решаването на  семейни, служебни, и какви ли не още други проблеми и задачи, та съм свикнала. Всичко е въпрос на добра организация. А имах ли друг избор, след като съм дъщеря и съпруга на офицери???

Хайде, стига приказки, да подхващам задачите. Днес няма да готвя, но не си мислете, че ще виря краци. Работа-колкото искате.
На вас желая днес часовниковите стрелки да се движат по-бързо, докато сте на работа.. Simple Smile

# 581
Дунди, благодаря!  Hug
Фло, ще пътувам с 15 деца, все послушни 12-годишни ученици! Ще трябва да ги опазя! Blush
До скоро, момичета! Желая ви слънчеви почивни дни!

# 582
  • на правилното място, в точното време
Привет, явявам се за вечерна проверка Peace
Аз съм го ударила на метлосване. Вчера беше празник на библиотечните работници и аз като върл почитател и доброволец бях поканена на разходка с тях до Мезек. Никога не бях ходила в тоя вилает, като дете знаех, че водят пионерчета/чавдарчета на заставата. Има гробница, крепост и винарна. А наоколо е слънчева красота  Heart Eyes
Ако се чудите някой път къде да отпрашите, идете, заслужава си. Но не ходете лятото, сигурно доста ще напича. Гробницата нищо не струва, има само едни рисунки, опит за 3D стрийт изкуство, но не се е получило. Пред крепостта има инсталация на нещо като лагер военен и е интересно. Има и одежди за премяна. А винарната....мммм, приказно е. Има гид, който развежда из помещенията и разказава. Принципно има и възможност за дегустация, но ние не я бяхме планирали и си купихме за домашно дегустиране. Още не сме го опитали, но ще споделя, като стане. Винарната се казва Катержина. Направена с много пари и много финес. Събра ни очите.
Докладвах! Сега излизам в презОградска. Не ме търсете почивните дми и се завивайте. Ще срещам кумци Хамериканци. Ще дрънчат тенджАри и тигани.
Бъдете добри и послушни. Лейди, кафето ще го пием на следващия ти тур. Мис ю като че писа, че иска да ходи на пазар  newsm78. Свиркайте, девойки, имате личен гид за местните забележителности на пазарЪт.
Вечернта проверка е проведена. Завити сте.... Гуш и до след няколко дни. Hug

# 583
  • Пловдив
Фей ММ е от Мезек  Mr. Green Днес на там заминаваме. Трябваше да отидете в другата винарна в селото, тя Катаржината е ясна.
Аз стягам пак багажа и си чакам транспорта.

# 584
На есен живот и здраве ще имам ученик! Приет е на ясла. Дано да случим на свестни учителки.
Много обичам розе! ММ не ми прави компания, но аз обикновено вечер си сипвам по една чаша. Трябва да видя на картата къде се намира Мезек  Blush
До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт