ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 21 [237]

• 57 621
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
 Joy Joy ох бе, Сарпчи какъв е готин  Heart Eyes
какви генчове бе? Нито един не става  Joy

# 406
Я, сус!   Joy Joy Joy Joy

# 407
ади, лекето дойде  Sick Sick

# 408
Ани, Hug Heart Eyes не разбрах Кудрет какво поиска от Джелял newsm78 newsm78

Д:Кудрет, ти имаш други сметки.

Д:Кажи, Сарп.
С:Директоре, вече наистина убиха мъжа, който ние наужким бяхме убили. Дори нещо повече. Погребали са го на същото място . И се обадили на полицията.
Д:Това е монго лошо.
с7директоре, ако ме арестуват, тогава е свърщено с всичко, за което съм се борил. Майка ми ще умре от мъка. Край с мен.
Д:н есе тревожи, ще видя какво мога да направя.

К:Я,  качи това виде в интернет.

Д:Кажи.
К:Помислих си, че между нас не трябва да става въпрос за пари, Джелял. Нека те да останат у теб, ще трябват да децета ти.
Д:Какво значи това, лан?
К:Значи това, Кебапчи, че и ти ще изживееш онова, което изживях аз. Щ евлезеш в затвора. И ще бъдеш погребан жив.
Д:Кудрет!
К:Колко още остана, качи ли се?

Д:Сарп, най-накрая си показа лицето шефа на Хандан.
С:показа значи. Татко, искаш ли да уредим парти за посрещане на този шеф?
Д:Питаш болния дали иска лекарство.Прави каквото исакш.

Х:Сарп, как си?
С:Добре съм.
Х:Хареса ли ти играта, която ти направихме?
С:Ами да кажем, че ще целунем ръката, която не сме успели да прегънем.
Х:Игра срещу играта беше нашето.
С:Е, Хандан, вече ще направим това, което кажете.
Х:Ами сега като ми каза, така изведнъж не знам какво да ти искам. Защо мълчиш?
С:Чакам да ми кажиш какво искаш.

Сарп дойде при Хандан и й каза, да тръгва пред нея, че иначе не отговаря.

ха, така Сарпче..
Ашкъма каза, че случая с убийството поема отдела за борба с организиараната престъпност..

Хайде търсят Хандан.

М:=Батко, качихме клипчето. Ако натиснеш това копче, всичко ще е готово.
К:Значи съдбата на Джелал, е на върха на единия ми пръст, така ли? Какво стана, Фулия?
Ф:Отвлекли са Хандан.
М:Батко, пускаме ли клпичето в интернет?
К:Ще почакаме малко, взели са Хандан.

Х:Къде ме доведе?
С:На едно място.
Х:Това ще си го платиш скъпо.
С:Не говори така, че се плаша.
Х:Ако се плашеше, щеше да се държиш умно.
С:Хайде, минавай, че нямаме много време.

С:Татко, доведох Хандан в чифлика.
Д:Хубаво. Това момиче е важно за Кудрет. ще ни е от полза.
С:точно така. Ще искаме видеото срещу нея.
Д:Точно така.
С:Ще искаме нещо от теб.
Д:Кажи.
С:Пази семейстово ми, да не ги нарани ониз тип.

Джелял каза на Давут да отиде и да пази семейството на Сарп, а давут щке отиде да доведе мелек в дома на Джелял.
Д:давут, дай й да разбере, че не приемаме отказ..
Д:Ейваллах, татко..

М:батко, прости ни.
К:Допуснахте грешка, но много голямо грешка д9опуснахте. Но вината не е само ваша, също така е и моя. Но сега не е време да се ядосваме..хандан е в ръцете им.(
М:Много голям човек си ,батко.
К:Серкан, има само едно нещо, което можем ад направим. Трябва да вземем от ръцете им Хандан, на която от главата дори и косъм не трябва да пада. Обади се на Джелял и му кажи да дойде при мен.
С:Тука в къщата ли да дойде, батко?
К:Не ти му кажи да дойде, той знае къде ще отиде.
С:Ейваллха, батко.

Вай, май убиха онзи, който допусна грешщката и който каза на Кудрет, че е голям човек..

М:Ти каква рабоат имаш тук?
Д:Мелек, има нещо много важно, трябва да те отдева оттук.
М:Тръгвай си, давут.
Д:/мелек, враговете на татко Джелял са по петите му, могат да дойдат и тук.
М:Докога ще продължи това? Аз вече имам отделен живот от вас.
Д:Мелек, колкото и да отричаш ти си дъщеря на татко Джелял, това положение винаги ще продължава така.

Х:Какво е това?
с:Време е за сън, хайде тръгвай към стаята ти.
С:Хандан, стига, хайде тръгвай към стаята си, и аз да поспя малко тук.
Х:НТикъде няма да ходя. Какво пвравиш?
С:Ето това.
Х:пусни ме! Не можеш да ме затваряш тук в тази нищо и никаква стая. поне одеала да беше ми донесъл.
С:Лека нощ!
Х:на всичко туй отгоре лека нощ ми казва, я.

Фюсюн тейзе  търси Сарп..

Б:Вие какво правите тук? Батко Сарп е добре, нали?
Миник: Добре.
Б:Ако няма да се обидиш, мога ли да те питам неощ?
М:ще се обидя, не питай.
Б:Все пак ще питам. Ти докато се бръснеш долната част на бузата си, брадата в горната нали пораства през това време?
М:Как се казваш ти?
Б:Баръш.
М:Баръш, да занеш, че ще те нараня ако продължаавш с шегите.

Ф:синко, как се казваш?
М:Миник.
Ф:И каква работа имате тук?
М:Татко Джелял така нареди.

Мерт им каза да се изнасятг оттук.

# 409
Лилии, и аз не разбрах.  Rolling Eyes по-скоро не чух. Ама явно първо уж иксаше пари, защото после като му с еобади от колата каза, че не му искал парите.

# 410
Ох, бее, дедко страдка!  Cry Cry

я още малко от "Я, сус" сцената

Grinning Grinning

# 411
Ах, как хубаво нарами кака Хандан Joy
Лу, утре в 10.00, пак ще съм Вътре, както всеки вторни smile3508 добре че съм си сама шефка!

# 412
# 413
И кудрет и Джелял отиват сами на срещата..Там, където отивали, нищо не можело да им се случи.

В гробищата демек. Отиват при Нермин..

нермин родена на 1963, умряла на 1986 година.. Явно и двамата дедковци навремето са били влюбени в нея..

На всеки 45 минути дизи, 15 минути реклами се полагали Peace Peace Peace

Ани,  HugHeart Eyesразбрах, Джелял попита Кудрет какво ще иска то него в замяна на видеото с компрометиращите ги кадри, Кудрет му каза, че не иска нищо от него. тогава Джелял му предложи поне да плати загубите от стоката, която полицията прибра. Кудрет каза, че щом така ще е сопокен, може.. Обаче после му каза, че е размислил и че не му иска парите, да ги пази, защото децата му ще имат нужда от тях.

а сцената със Суса беше много сладка..  Аз исках да прехвърчат някакви искри между Сарпчи и Хандан и да има поне малко нещо подобно на кексуване, smile3506 smile3506 smile3506

# 414
Нови генчове имало............... ooooh!  саде нови бръчки виждам.......  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy
Сигнал............бол-бол........ Heart Eyes обаче нестава.........ще си гледам 23 еп.  

# 415
И кудрет и Джелял отиват сами на срещата..Там, където отивали, нищо не можело да им се случи.

В гробищата демек. Отиват при Нермин..

нермин родена на 1963, умряла на 1986 година.. Явно и двамата дедковци навремето са били влюбени в нея..

На всеки 45 минути дизи, 15 минути реклами се полагали Peace Peace Peace

АниHugHeart Eyesразбрах, Джелял попита Кудрет какво ще иска то него в замяна на видеото с компрометиращите ги кадри, Кудрет му каза, че не иска нищо от него. тогава Джелял му предложи поне да плати загубите от стоката, която полицията прибра. Кудрет каза, че щом така ще е сопокен, може.. Обаче после му каза, че е размислил и че не му иска парите, да ги пази, защото децата му ще имат нужда от тях.

а сцената със Суса беше много сладка..  Аз исках да прехвърчат някакви искри между Сарпчи и Хандан и да има поне малко нещо подобно на кексуване, smile3506 smile3506 smile3506

нЕма да се кексува Сарпчи с никого  Joy той е жИлезен  Joy

# 416
Нови генчове имало............... ooooh!  саде нови бръчки виждам.......  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy
Сигнал............бол-бол........ Heart Eyes обаче нестава.........ще си гледам 23 еп.  

Бойчеееее, Hug Heart Eyes сладка моя love001 love001 love001

Ушко гледаш ли? Laughing Laughing Laughing

# 417
Ах, как хубаво нарами кака Хандан Joy
Лу, утре в 10.00, пак ще съм Вътре, както всеки вторни smile3508 добре че съм си сама шефка!

Ово е стАндарт, Диди!  hahaha hahaha  Във вторник ли си Вътре?  newsm78 newsm78

Честички реклами, а?

Ама лигнята  Grinning , Ани,  се е разхубавил и той!  Crazy да няма ново севгили, пък да не сме разбрали!

А на дедко и Кудрет историята излезе ли наяве? или засега само се разчувстваме над снимки  newsm78

# 418

Сорма............ Blush  Обаче всичко ще наваксам........сос........... Hug Hug Hug
И като каза Сарпчи и кексуване и пак се върнах на рекламите и чакам............ Joy Joy Joy Joy

# 419
Нови генчове имало............... ooooh!  саде нови бръчки виждам.......  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy

Сорма............ Blush  Обаче всичко ще наваксам........сос........... Hug Hug Hug
И като каза Сарпчи и кексуване и пак се върнах на рекламите и чакам............ Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha чакай, чакай  hahaha те ще го арестуват бе, какъв секс?  Joy Joy

Лу, Арас не се вписва в представите ми за красив мъж. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт