"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 736
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
А не беше ли и с Ванина, такъв случая...тя отиде до квартирата, а Коки беше с Биби?

# 211
  • I Love You 3000
Отдавна вече не гледам сериала, но одеве превъртах каналите , че реших днес да почивам от компютъра и нямаше нищо п телевизията та се спрях на СДиН. И какво да видя наш Коко пред един магазин с надпис "Йоана Обичам те" (без запетая!) и някакъв чичо до него с "Йоана оставка"  hahaha hahaha hahaha   newsm78Седя и се чудя , коя е пък тази , че да й искат оставката и в един момент излиза едно момиче и чичото й вика "Заради теб ли са ни толкова ниски пенсиите?"  Joy Joy Joy Joy Joy Голям смях ме тръсна.  Joy Joy Каква е историята там?
А и друго да спомена : Ядосвахме се на Даньо, че все се кани да бие някой и този някой все "ненабит" остава. Та така и тука дават го в някаква сценка , че пак вика " Този ще го намеря и ще го лежа". И аз си викам - Да бе, лай си. Пак нищо няма да направиш. Обаче този път намери трима и ги поразхвърля, чак Зарата се впечатли и вика "Аз се уплаших , а той ги наби и тримата". Та реших да вляза да го отбележа. Не че беше голям бой, но все пак си изпълни заканата този път Laughing Laughing Laughing
И само да питам: на интрото ми се видя Михаелата да се държи за корема и ми заприлича на бремена. Само така ли ми се стори или е бремена или ще я бременеят?

# 212
  • София
На мен пък в промото ми се стори,че Михаела се целува с Марио.

# 213
  • Gotham City

Дам  Whistling

# 214
Даню наби едни наркомани, които не знаеха къде се намират..... Whistling С други думи това не се брои за бой, иначе на закани е много силен-бие, пребива, смачква и накрая ги лежи. Mr. Green

# 215
  • Bulgaria
Даню наби едни наркомани, които не знаеха къде се намират..... Whistling С други думи това не се брои за бой, иначе на закани е много силен-бие, пребива, смачква и накрая ги лежи. Mr. Green

+1  Peace

Chris_Ch писа интрото и мисля, че има впредвид буквите в началото на сериите. На мен ми се струва, че си държи якето, а не корема !!!

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 11:41 от krasi_dim

# 216
# 217
Ей, аман от едно и също вече !

# 218
ауу пак истерии.Една двойка няма да е ок в тоя сериал.Аз вече и не го гледам.Само да попитам,който гледа Приятели по бтв комеди ,защо го спряха на никъде  Rolling Eyes  Laughing

# 219
Ще гледам за Райнето аз  smile3508 -там случая е интересен ,а не като на Ася с нейните бебета  или Коко с любовните си драми

# 220
Ще гледам за Райнето аз  smile3508 -там случая е интересен ,а не като на Ася с нейните бебета  или Коко с любовните си драми

Интересно е,но не ми се гледат,виковете и лигните на Симона.И ролята и актрисата са ми меко казано неприятни.Едва я търпя когато е на кеф,пък в драма да не говорим  Simple Smile

# 221
Въобще не се сещам коя е Райна. Ама видях от линка.

# 222
И аз изпуснах доста серии... Михаела пък какво прави при Марио?

# 223
Сашо не иска да вижда повече "шаврантиите" на Марио hahaha

# 224
  • София
Въобще не се сещам коя е Райна. Ама видях от линка.
Скоро беше във филма .....а на мен ми се смеете че незнам коя е Ирина (жената на Митко) #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт