"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 746
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Bulgaria
Краси–дим, моля те ползвай бутона за редакция, когато искаш да допълниш нещо.

Едно е да живееш с мъж и да информираш родителите си, друго е да информираш детето си. Мога да ти кажа, че аз, като дете на разделени родители, ако баща ми беше решил да си прави ново дете и разбера като видя приятелката му с корем, щях да им почерня живота просто.

90% съм сигурна, че Ася сподели с колежката си, но в момента нямам време да търся.

Точно тогава го ползвам, но когато сменяма темата, за която пиша и цел да не става дълъг поста ми пускам ново съобщение. Ако е проблем за теб и останалите ще правя така както ме посъветва за напред.

Ето сега ще направя редакция като те питам Защо би почернила живота на баща си, ако има друго дете без да те е предопредил? Ами ако е станало случайно. А й защо трябва да ти казва? Когато са се разделяла с майка ти пита ли те дали да го направи?

След като ми отговориш, ако желаеш да го направиш сматям да приключим с тази тема, защото явно доста хора сме на различни мнения, едни мислят като теб, други като мен. А аз нямам намерение да променям мнението на другите хора, а само да споделя моето.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 12:47 от krasi_dim

# 196
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kak-se-opisva-lj … bovta-s-tanc.html , Вижте какво намерих! Не се карайте, всеки има право на мнение и за това сме се събрали тук, за да го изкажем. Аз също ако бях на Боби бих казала на детето си, това че  Симона е разглезена и не мисли какво прави не прави Боби виновен.

# 197
  • Bulgaria
Да аз знаех, че актьора който играе Юлиян е танцьор и ми стана много смешно в снощи като каза на Стела че е дърво и не е по танците  Joy

# 198
  • София
Дани и Симона са лика-прилика - вечно мрънкащи и изискващи нещо от отсрещния. Дразнители отвсякъде
Не следя редовно вече, може да погледам онлайн.
Дъщеря ми също не беше очарована, хем не сме разведени, но на 16 е нормално да считаш вашите за дъртаци, които не правят такива неща.  Но в крайна сметка колко деца искат брат/сестра, а не получават, също така става и обратното  Joy

# 199
  • somewhere near the sea
Като се има предвид "приветливия" и "сговорчив" характер на Симона цяло чудо щеше да е ако реагира позитивно на новината за евентуално братче/сестриче.

Много смешно ми стана, когато Коко уверяваше Йоана, че и той би могъл да я подпомага...После в тоя дух изплеска нещо подобно пред Митко- "Ако трябва, ще работя...." Любовта му беше важна, но горната му глава се изключи рязко, щом видя гостенката си. А после е виновна Яна(нали така се казваше сестрата). Все друг му е виновен на него. Тя как да види кой звъни, преди да отвори? И после да изгони момичето ли? А Йоана защо продължава да се навърта?

Михаела като се настани в стаята на Дани, той къде живее?

# 200
На мен ми бяха симпатични Цвети (която кой ненормалник прекръсти на Цура Shocked) и Вензи ... искаше ми се да се целунат Heart Eyes  Blush

# 201

Михаела като се настани в стаята на Дани, той къде живее?
[/quote]

Когато Боби планираше детска стая, спомена,че все някога Дани и Михаела ще се сдобрят и стаята на Стефания,ще е свободна да се премести Калина там. От където съдя, че Дани спи в бившата стая на Стефка  Simple Smile

# 202
Като се има предвид "приветливия" и "сговорчив" характер на Симона цяло чудо щеше да е ако реагира позитивно на новината за евентуално братче/сестриче.
Симона реагира позитивно, чак дрънкалка купи на Нероден Петко  Joy

# 203
Добър вечер от мен  Simple Smile попаднах на едно интервю от ''Преди Обед'', което всъщност е от миналият месец, но мисля че ще разпознаете една позната физиономия  Laughing
може и да са го споделяли вече, не съм сигурна и все пак реших да го споделя с вас
http://snimki.be/view.php?id=113773

# 204
Много ми е свежарски сериала. Чакам с нетърпение следващите серии. Преди сякаш бяха по-дълги.
Гоеми са сладури всички. Само ролята на Кокича ми идва малко в повече. Все си мисля, че няма такива "откачалки" в действителност.

# 205
Фризьори и гримиори  в сериала няма ли,вчера Йоанна беше нещо страшно,с тези плитки като маймуна в лицето , с толкова мъжки черти.Сигурно е най-грозната актриса в сериала изобщо,не всеки е хубав,ама не е и за ТВ

# 206
Наистина никак не беше подходяща прическата за Йоана, въобще не ѝ отиваха тия плитки.

# 207
 Михаела защо не си ходи в Пловдив, като не са ок с Даню?
Чак в заглавната снимка са я сложили..

# 208
Фризьори и гримиори  в сериала няма ли,вчера Йоанна беше нещо страшно,с тези плитки като маймуна в лицето , с толкова мъжки черти.Сигурно е най-грозната актриса в сериала изобщо,не всеки е хубав,ама не е и за ТВ

И за мене Йоана беше отблъскваща с тази прическа. Приличаше ми на мъж.

# 209
Гласа,маниерите и цялото поведение на Симона ме вбесяват...направо ми идва да я ошамаря  Simple Smile

Също ме дразни Симона.

А Коки се мъчи толкова да спечели Йоана и накрая дойде Биби и започна да мисли с долната си глава. Какво да кажа? Мъж! Защо крещя на Калина? Тя не е нищо виновна, че на него му се е доправило секс. На Коки все някой му е виновен, а той е винаги невинен. Стана ми смешно като каза на Митко, че ако се наложи, ще работи.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт