"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 749
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Олее, така зациклиха на тази история с Йоана и Колю, че вече не се издържа.... #2gunfire Никола и той "можел да работи"....смях! Joy
Мъжът ми и той гледа чат-пат филма, щом и той забеляза, че са яко зациклили... Whistling

# 181
В този сериал "в смисъл" се повтаря по 100 пъти.   Crossing Arms

# 182
И пак го няма смисъла  Laughing

# 183
Тая вечер беше върха, много се смяхме,като започнем със смс от скрит номер,та до смотаното обяснение в любов на Юлиян.

# 184
Гласа,маниерите и цялото поведение на Симона ме вбесяват...направо ми идва да я ошамаря  Simple Smile
Може ли и аз?! Изключително лигава малка дрисла, тя и Коко ми действат на нервата! А сега тоз малоумник пак ли ще тръгне да се самоубива, че Йоана го хвана в крачка?!! И кво се зъби на Калина, че му съсипала живота?! Кой квото си направи, никой друг не може му го направи!  Mr. Green

# 185
Изпуснала съм какво става с Михаела и Марио, може ли малко разяснение?
Чух нещо, че Дани я пита за Марио...ама незнам какво е станало и заедно ли са още с Дани, ако не, защо е още в квартирата?

# 186
Снощи забелязах - в началото още гледам ,че са махнали София,Рая...Сложили са Асен ,Михаела  Shocked Явно ще се задържат за постоянно.А нали уж Рая щеше да се връща. Rolling Eyes
Едно и също е в този сериал.Сменят се актьорите ,ама сценария е един и същ.Сега Марио ще мине Михаела.После сигурно и Калина.
Коко все с неговите тъпизми.Иде ми да си оскубя косите като го дават.Дано вече снощи се приключи с Йоана и изчезне от сериала.

# 187
  • Bulgaria
Боби ТРЯБВА да сподели със Симона, да поиска нейното мнение. Какво, пред свършен факт ли да я постави?

Ти сериозно ли го мислиш това?  newsm78

Ася сподели с брат си защото той е наясно с генетичниня проблем, който тя има.

А на колежката си не е казвала че правят дете, а само че Боби иска деца, а тя има здравословен проблем. Има разлика мисля.

Не се визждам след време как ще питам детето/цата си дали да правя секс за бебе!!!

# 188
Боби ТРЯБВА да сподели със Симона, да поиска нейното мнение. Какво, пред свършен факт ли да я постави?

Ти сериозно ли го мислиш това?  newsm78

Ася сподели с брат си защото той е наясно с генетичниня проблем, който тя има.

А на колежката си не е казвала че правят дете, а само че Боби иска деца, а тя има здравословен проблем. Има разлика мисля.

Не се визждам след време как ще питам детето/цата си дали да правя секс за бебе!!!
Да, напълно сериозно го мисля. Ако имам дъщеря на 18 и нов мъж в живота си, бих споделила с нея намеренията си. Не бих я питала дали може, но бих я уведимила за решението си предваритвлно, а не да я поставя пред свършен факт.

# 189
  • Bulgaria
Добре, твое мнение, уважавам го! Но ако ти каже, че не иска, че си луда! Какво правим?

Също така, трябва ли да инаформираш и родителите си?

Незнам аз си мисля, че решенинето да имаш дете/деца се взема от двама души и това са мъжа и жената. То ако трябва да се съобразяваш с мнението на деца и родители, роднини, комшии и прочие, то незнам какво ще ти е в главата ако правиш секс за бебе и си мислиш кво ще кажат сега? Те не одобряват ама аз на пак го правя противно на тяхното желание.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 11:39 от krasi_dim

# 190
Е, каква е разликата дали ще кажеш на дъщеря си преди да сте започнали опити за бебе или когато е станало?  След като така или иначе сте си взели решение с половинката и дори дъщеря ти да има нещо против, няма да се откажеш, заради нея?

Боби и Симона не живеят заедно, така че няма да трябвя да се съобразява с бебето, докато си е вкъщи.
Ще ходи да го вижда, ще му се радва и толкоз. Тя вече е на години да търси свое семейство...

Все едно да трябва да искам разрешение от нашите да имам дете, след като живея отделно от тях и имам мъж... Ами не съм им казвала предварително, не съм и искала разрешение. Решихме с половинката и след като видяхме теста, тогава им казахме.

# 191
  • Bulgaria
Ние с мъжа ми/ тогава още гадже/ когато решихме да пробваме, бях споделила на най-близката си приятелка, която ме врънкаше да ставаме заедно майки/ тя вече имаше 1/ . Само и единствено на нея. Даже беше втория човек след мъжа ми, който научи , че съм бременна.

Не съм питала и информирала родители и роднини, че пробваме за бебе.

Ама то всеки човек сам си преценя дали да казва.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 11:48 от krasi_dim

# 192
  • Bulgaria
Като гледам промото за следващия епизод как Марио и Михаела се целуват, ме хваща много яд на такива мъже като Марио... Толкова драпаше да спечели Джулия, даже 2-3 пъти я разочарова вече и почва да се сваля с друга, която се прави на недостъпна. Такива мъже нямат шанс да създадат семейство. Толкова бързо да ти омръзва една жена/приятелка. Какво остава да ти е жена и да имаш и дете. Жалка история. Живеещи само за едното еб*не. Без всякакви инстинкти за създаване на поколение. Гадното е че ги лъже . По добре да ходи да си търси жени за една вечер без да иска и да им предплага повече от това. Много нагъл тип.  Въпреки че ги харесвам като двойака, чисто визуално, ми се иска Джулия да се махне от него и да си хване някой, който я заслужава / не че и тя е голяма стока/.

# 193
  • Bulgaria
Наш Драго http://www.sportal.bg/news.php?news=588142
http://www.livesport.bg/ispanski-boec-shte-uchastva-na-tuins-mma … -sofiq-60794.html

....испанеца Хосе Ел Мансо на "Туинс ММА" в София.

Актьора бил испанец..

# 194
  • Gotham City
Краси–дим, моля те ползвай бутона за редакция, когато искаш да допълниш нещо.

Едно е да живееш с мъж и да информираш родителите си, друго е да информираш детето си. Мога да ти кажа, че аз, като дете на разделени родители, ако баща ми беше решил да си прави ново дете и разбера като видя приятелката му с корем, щях да им почерня живота просто.

90% съм сигурна, че Ася сподели с колежката си, но в момента нямам време да търся.

Общи условия

Активация на акаунт