Едно е да живееш с мъж и да информираш родителите си, друго е да информираш детето си. Мога да ти кажа, че аз, като дете на разделени родители, ако баща ми беше решил да си прави ново дете и разбера като видя приятелката му с корем, щях да им почерня живота просто.
90% съм сигурна, че Ася сподели с колежката си, но в момента нямам време да търся.
Точно тогава го ползвам, но когато сменяма темата, за която пиша и цел да не става дълъг поста ми пускам ново съобщение. Ако е проблем за теб и останалите ще правя така както ме посъветва за напред.
Ето сега ще направя редакция като те питам Защо би почернила живота на баща си, ако има друго дете без да те е предопредил? Ами ако е станало случайно. А й защо трябва да ти казва? Когато са се разделяла с майка ти пита ли те дали да го направи?
След като ми отговориш, ако желаеш да го направиш сматям да приключим с тази тема, защото явно доста хора сме на различни мнения, едни мислят като теб, други като мен. А аз нямам намерение да променям мнението на другите хора, а само да споделя моето.