"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 597
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
На екран Зара изглежда ми висока. Харесвам косата и и май до там със суперлативите Laughing

# 301
На екран Зара изглежда ми висока. Харесвам косата и и май до там със суперлативите Laughing

Ниска е,с детинско излъчване,беше с някакъв младеж,наистина косата й изпъква в цялата визия.

# 302
Ами не съм съвсем съгласна за Юлиян. Той просто е възпитан и ДЕЛИКАТЕН, но имаше неудоволствието да попадне на възможно най-неделикатното мониче - Стела. Която му се натресе кат свиня у тикви! Да, трябваше да е по-директен, но пък Стела е безумно нахална. Първо му рови в личните вещи и чете лични неща. След това, случая с букета, не чака да ѝ го подарят, а веднага сама си го грабва, и така нататък през цялото време. А Зара в случая няма никаква вина. И Според мен Стела ще го осъзнае и бързо ще ѝ прости.

Мега, на друго мнение съм, но ти така добре се аргументираш, че почти ме убеди. Laughing Стела наистина е много безцеремонна, но шефа, когато видя, че работата става дебела, трябваше да изрази позиция, но-не!Есемеси от скрит номер до Зара, сега ще кажа, после ще кажа, с една дума-смотан! Crossing Arms

# 303
Ами не съм съвсем съгласна за Юлиян. Той просто е възпитан и ДЕЛИКАТЕН, но имаше неудоволствието да попадне на възможно най-неделикатното мониче - Стела. Която му се натресе кат свиня у тикви! Да, трябваше да е по-директен, но пък Стела е безумно нахална. Първо му рови в личните вещи и чете лични неща. След това, случая с букета, не чака да ѝ го подарят, а веднага сама си го грабва, и така нататък през цялото време. А Зара в случая няма никаква вина. И Според мен Стела ще го осъзнае и бързо ще ѝ прости.

Мега, на друго мнение съм, но ти така добре се аргументираш, че почти ме убеди. Laughing Стела наистина е много безцеремонна, но шефа, когато видя, че работата става дебела, трябваше да изрази позиция, но-не!Есемеси от скрит номер до Зара, сега ще кажа, после ще кажа, с една дума-смотан! Crossing Arms
Че е смотан, смотан е. Чак да му се чуди човек как така има успешен бизнес.   hahaha Тоя ако се вземе с Калинка, пишман адвокатката, ще се чудят как на две магарета зоб да хвърлят, някъде до Коледа  Joy (а през това време Найден и Аглика ще са си казали вече цели две изречения и ще почват третото).  Whistling

# 304
Е това с Найден и Аглика не разсмя искрено  Simple Smile Истина е, големи са флегми. За Зара сигурна съм, че на живо е по-сладка. Аз преди време споделих с вас подобно мнение от виждане на Михаела. И тя много сладка, нищо общо с екранния образ. Най-вече заради усмивката. А на екран все я карат да се мръщи.

# 305
Че е смотан, смотан е. Чак да му се чуди човек как така има успешен бизнес.   hahaha Тоя ако се вземе с Калинка, пишман адвокатката, ще се чудят как на две магарета зоб да хвърлят, някъде до Коледа  Joy (а през това време Найден и Аглика ще са си казали вече цели две изречения и ще почват третото).  Whistling
                                                                         rotfImbo

# 306
Ох, Мега ти си скицата на темата! Joy Страхотни сравнения и попадения!Честно казано-заради темата вече гледам сериала, за да съм в течение.Тези сценаристи такива тъпотии измислиха....вече подозирам, че тризначките са на хонорар. Mr. Green

# 307
....вече подозирам, че тризначките са на хонорар. Mr. Green
Тц, май са на постоянвн договор...  Joy
Бе смейте се вие, ама напълниха сериала с флегми. Чак ми липсват старите вресли, поне бяха енергични Simple Smile

# 308
Бе смейте се вие, ама напълниха сериала с флегми. Чак ми липсват старите вресли, поне бяха енергични Simple Smile

Да, и аз малко по-напред писах, че искам Сабина, Поли, Рая и Софито да се върнат. Теда не я щЪ Joy

# 309
  • Gotham City

Да, и аз малко по-напред писах, че искам Сабина, Поли, Рая и Софито да се върнат. Теда не я щЪ Joy

И Теда ще преживея само да махнат тия флегми...

# 310
Ох, няма да мога да преживея Теда, ако се върне. Само при мисълта, че ще се налага да и търпя истериите и ми призлява. И, с нейното "хораааааа" да ти се отще да гледаш. Май друг не ме дразни така, както тя. ДанЮ ряпа да яде пред нея hahaha
Цвети ми стана толкова изкуствена вече. Някак си в началото играеше по-добре.
Марио ще опраши и Михаела май? newsm78

# 311
  • somewhere near the sea
Знаех си аз, че вуйчото лъже. Обаче брюкселската специалистка е толкова залюхана, че всеки може да я върти на пръста си. Как така не попита къде да иде да плати тия 3000 лева и защо приема да ги даде на ръка? Малко се притеснявам за бъдещето на хостела под нейно ръководство.

И сега кво? Райнето пак иска да се забавлява.. Да не са се маносали тия герои до един? Намери Асен къде да я крие... Тя не била виновна, че го обичала...Как пък ти светна, бе? Ако го ритне Симона, ще е права, макар че ще ми е жал за нея.

# 312
Ох, много еднотипно стана това сериалче. След всяка серия си викам: "И какво толкова даваха, че запълниха цяла серия?"  newsm78
Утре пак ще има да слушаме красъците на Симона след като разбере за Райна. И как пък всичките в тоя сериал колкото и да ги режат са убедени, че другият в същност е влюбен в тях. Не мога да се сетя преди време кого така пак направиха психопат.  Laughing

# 313
... Не мога да се сетя преди време кого така пак направиха психопат.  Laughing
Сабина  Peace

# 314
... Не мога да се сетя преди време кого така пак направиха психопат.  Laughing
Сабина  Peace
И Зара  Peace

Общи условия

Активация на акаунт