"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 676
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Актрисата ,която е в ролята на Зара,я видях наскоро в Технополис.
Много е нежна,нисичка на ръст,с хубаво детинско лице и много красива тъмна коса.

Да, актрисата, която играе Зара, е доста сладка. Излъчва детска невинност.

# 316
И на мен Зара ми е хубава, само това нещо на нослето малко... но нищо Simple Smile

# 317
Дааа, екзотична и сладка, особено откак се излекува от манията си по ДанчУ ми стана още по-симпатична...

# 318
... Не мога да се сетя преди време кого така пак направиха психопат.  Laughing
Сабина  Peace
И Зара  Peace
Да, да вярно, и Симона се досетих също влиза в това число. И като цяло май само женските образи така ги изменят, то психопатки стават или жалки като Галя.  Laughing Женомразки са сценаристките. 
MegaMeg, и аз съм го забелязала това на нослето на Зара, но ако не се вглежда чак толкова много човек, може да реши, че е пиърсинг.  Mr. Green

# 319
  • Sofia
И на мен Зара ми е хубава, само това нещо на нослето малко... но нищо Simple Smile
....и май нараства Tired
и все левият профил дават...но иначе е сладурана,харесва ми Peace

# 320
  • Gotham City
....и май нараства Tired
и все левият профил дават...но иначе е сладурана,харесва ми Peace

+1 да не говорим, че е по-добре да го премахне от гледна точка на безопасност

# 321
  • София
Може да си мисли,че това и е чарът.По-добре да го махне наистина и най-вече от гледна точка на безопасност,както Harleen Quinzel писа.

# 322
  • Gotham City
Има си чар момичето и без това. Но едно по-сериозно закачане с нокът или каквото и да е, може да е много опасно.

На моя приятелка така и премахнаха две от гърба, за да не ги закачи с нещо, а и излагането на слънце и оказваше проблеми, много по-добре е след това

# 323
... Не мога да се сетя преди време кого така пак направиха психопат.  Laughing
Сабина  Peace
И Зара  Peace
Да, да вярно, и Симона се досетих също влиза в това число. И като цяло май само женските образи така ги изменят, то психопатки стават или жалки като Галя.  Laughing Женомразки са сценаристките. 
MegaMeg, и аз съм го забелязала това на нослето на Зара, но ако не се вглежда чак толкова много човек, може да реши, че е пиърсинг.  Mr. Green

Аз пък мислих, че това нещо на носа на Зара е пиърсинг.

# 324
Ми то и аз като съм недоскив го мислех за пиърсинг.
Имаше и още една психопатка-една Мими, приятелка на Лили, дето беше погнала Бобката....

# 325
  • Gotham City
Може и да е малко по-интересно тази седмица
https://nova.bg/accents/view/2017/03/28/177745/%D0%BA%D0%B0%D1%8 … 0%BD%D0%BE%D1%89/

# 326
Еееех с тези катастрофи се оливат вече. Аман Crossing Arms

# 327
Катастрофата да не би да се отнася за Митко и Стефания?   Thinking А Галя сега да не се залюби с италиянеца?  Laughing

# 328
Според мен Михаела и Даньо ще се "разпърдят" и Михата ще си хване пътя за Пловдив Mr. Green .Галя може би с италиянеца  Party А катастрофата може да са Асен и Симона-тя нали книжка ще взема  smile3506

# 329
А катастрофата може да са Асен и Симона-тя нали книжка ще взема  smile3506
О да, и това е вариант. Плюс, че май даваха в промото, че отива да вземе колата от бащата на Асен. Може да разбере за Райна тогава, Асен се появява и скача в колата при Симона, за да се разберат и дум - катастрофа.

Общи условия

Активация на акаунт