"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 668
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
А катастрофата може да са Асен и Симона-тя нали книжка ще взема  smile3506
О да, и това е вариант. Плюс, че май даваха в промото, че отива да вземе колата от бащата на Асен. Може да разбере за Райна тогава, Асен се появява и скача в колата при Симона, за да се разберат и дум - катастрофа.
На това залагам и аз

# 331
Днескашната серия ме кефи още от самото начало. Пътят на Найден към Аглика вече ще е факт може би. А Стела върна "парцала" на Юлиян.   Mr. Green

# 332
  • ВАРНА
Боя на Симона с Райна ме смаза - вместо кифленско скубане направо мъжки - или поне младежки бой с хващане на гушите  Shocked 

# 333
 Има нещо в гласа на Аглика,което ме влудява. Найден звъннал в центъра за градска мобилност "Да сложите надпис Найден+Аглика=ВНЛ.
И те: "Ок,братчето само кажи спирката,и към колко часа"

# 334
Има нещо в гласа на Аглика,което ме влудява. Найден звъннал в центъра за градска мобилност "Да сложите надпис Найден+Аглика=ВНЛ.
И те: "Ок,братчето само кажи спирката,и към колко часа"
Е, нали уж е много на Ти с компютрите. Peace
Изпуснах началото заради Мастър шеф- Найден защо е бит?

# 335
  • Bulgaria
Дани много бързо брадяса. В началото на серията беше глатко избръснат, а сега има брада на поне 2,3 дни.

# 336
Гледайки Найден и Аглика се радвам, че телевизорът ни е нов и ме е жал да хвърля нещо по него.

# 337
Може ли да има такива сценаристи,това за Италия беше толкова изкуствено,интересно ми е как това дърво учи актьорско майсторство "Еее"

# 338
  • Sofia
Кой учи в Италия?

# 339
И аз изпуснах началото. Мъжкият охлюв що е посинен? Ма той скъса ли с Теодора или това не е дотам важно?

# 340

Никой от сериала със сигурност,двамата заминаха за Италия в последния момент и беше много изкуствено,това имах предвид.

# 341
Посинен е щото ходил да види Теда, ама тя пък се събрала с бившия си и онзи му отворил вратата и го набил Joy

# 342
И аз изпуснах началото. Мъжкият охлюв що е посинен? Ма той скъса ли с Теодора или това не е дотам важно?

Решил е да изненада Теодора в Бургас,и вратата му е отворил бившото и гадже,тя не е била там,и онзи го е ударил.

# 343
  • София
А катастрофата може да са Асен и Симона-тя нали книжка ще взема  smile3506
О да, и това е вариант. Плюс, че май даваха в промото, че отива да вземе колата от бащата на Асен. Може да разбере за Райна тогава, Асен се появява и скача в колата при Симона, за да се разберат и дум - катастрофа.
На това залагам и аз
А преди това Райна да излъже Симона че уж е бременна от Асен и Симона да направи опит за самоубийство ....би било имтересно нещо такова да се случи
А с Дани и Михаела ......чакаме предложението за брак ( до което скоро май няма да се стиигне ,че и Рая да цъфне) newsm78

# 344
Тая Райна ми е мн противна,нагла...И какво Асен пак ще го бъхтят  Rolling Eyes Найден хакнал от тях таблото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт