"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Има нещо в гласа на Аглика,което ме влудява.
+10000. #Crazy
Найден се оказа голям отворко-изненади, н'амси кво, Италия-ей така от нищото-'щото Агличището каза, че и се ходило.... Tired Много, много тъпо....
Това с Райна и Симона добре се получи, ясно беше, че "шушито" ще сгази лука.Сега пак ще търси начин да се обяснява, а Симона да го мрази.Има ли нещо, което не сме гледали?Поне добре, че от Колю си починахме. Party

# 346
Дани много бързо брадяса. В началото на серията беше глатко избръснат, а сега има брада на поне 2,3 дни.
И аз го забелязах това.  hahaha Айде оставяме пропуските в сценария, няма да сме толкова капризни, ама поне да обърнат внимание на малките неща, които  са очеизвадни.  ooooh!
Променям теорията си за катастрофата, мафиота  hahaha т.е. бащата на Райна ще уреди катастрофата.  Mr. Green

# 347
  • Gotham City
Разговора между Агличището и Найден беше 1 път:
Аглика: Какво е станало?
Найден: Проблеми с Теодора.
Аглика:Аааа всичко наред ли е?

Девойко, така като го гледаш?

Последвал от:
А: Какво правиш тук?
Н: Ми тук има много готино мацки и...?
А: Как реши, че съм свободна?  Flutter

Shocked

После Даню, жената го помоли да са по-тихи само, той "Най-вероятно ще ме изгонят от тук заради вас"

Райна е парцал. Симона била с прическа на папагал, но поне има интересно лице, красиво, докато Райна и утре да я видя няма шанс да я позная.
И какво сега? Биха Асен защото е с нея, сега ще го бият защото не е с нея? А бе да си пали самолета към Швейцария и да не се явява повече, дразнещ персонаж от първата си поява

# 348
Сега във фирмата където кандидастваха Михаела и Дани ще искат само единият да вземат на работа ( Дани ), че май шефката му е хвърлила око  smile3508 Дали Дани ще приеме или ще се откаже заради Миха ?! Радвам се ,че Стела и Зара се сдобриха,те са си комбина двечките  Stuck Out Tongue Райна няма изобщо де си ходи в Швейцарията, прибра се при баща си и сега ще отмъщават отново .Дано Симона да прости на Асен  Praynig

# 349
Стефания най-писле замина на работа. Ама, набързо Joy
Стела е ужасно самовлюбено същество. Вместо да наведе глава,тя отиде да вдига скандал. Laughing

# 350
Има ли смисъл да казвам колко противна ми е Стела във всякакъв аспект Sick #2gunfire Ама пълна гадост ми е.
Същото се отнася и за брат й ,гаджето му и СИмона и Райна. #2gunfire
Ама тая Райна типичната разглезена богаташка - егоистка,проста и разглезена.Сега ще кара тати да бие Асен.Накефих се Симона като я хвана за косите  Laughing

# 351
# 352
Сутринта пътувах в метрото с "Юлиян".  Беше брадясал, смутен и леко хубав.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 353
Сутринта пътувах в метрото с "Юлиян". Изглеждаше брадясал, смутен и леко хубав  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Във филма е смотльо, но момчето си е симпатяга Wink

# 354
  • somewhere near the sea
Тоя, дето играе Нейден много осакатен откъм актьорски умения, бе ooooh!

# 355
Тоя, дето играе Нейден много осакатен откъм актьорски умения, бе ooooh!

А,тя Аглика не е по-назад Joy

# 356
Тя Аглика и умствено много ощетена горкичката.....

# 357
   Пропуснах първите 10 минути от сериала. Разбрах какво е станало с Найден вече. Найден и Аглика заедно. Пълен ужас е. Толкова са монотонни и двамата. Докато кажат две безмислени изречения и ще заспа.  Joy Joy Joy Браво на Теди, че разкара Найден. Найден не струва изобщо.

Как може да има такива жени като Райна? Не могат ли да приемат "не" за отговор. Сега пък ще си отмъщава на Асен, че я е отхвърлил. Тя му разби живота. Какво друго иска? Да умре ли?

Според мене Михаела и Дани ще се разделят. Михаела много ревнива е. Не може да забрани на другите жени да го харесват.

# 358
  • Gotham City
Разбира се, че не може, но има много нагли женки. Това, че го харесва, не значи, че трябва да го сваля като е обвързан... И аз харесвам Крис Ууд, ама..

# 359
Аз... тази нощ сънувах Никола  Shocked Shocked Shocked Събудих се мнооооого изненадана  #Crazy Това е единственият персонаж, когото не мога да търпя в сериала - заради него пропускам серии - не искам да го гледам и това си е  #2gunfire А той да ми се натресе насън! Не помня подробности от съня, но изненадата ми най-вече се дължи на това, че нещо ме накара да го почувствам симпатичен  Shocked Ненормална работа са това сънищата  Rolling Eyes
Иначе вчера, когато Симона каза на Цвети нещо от рода на "Евалата ти за идеята, отивам при Божидар" - превключих канала. Досадно е да гледаш предвидимите сцени на предвидимите сценаристи  Tired
Добре, че вие не правите като мен, та в кратце и в радост да се запознавам с развитието на сюжета  bouquet
Може ли самолетът на Найден и Аглика да катастрофира Praynig Praynig Praynig Много нескопосани персонажи и актьори - то си е мъчение да ги гледа и слуша човек...

Общи условия

Активация на акаунт