"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 525
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
# 226
# 227
Тая Ася с тия бебета.... Нямало да може да играе, пффу!!Единия му избира креватче на нероден Петко, другия вече го жали как ще е болен и няма да има детство. То бива бива, ама здраво пресолиха манджата.

# 228
  • Gotham City
Тая Ася с тия бебета.... Нямало да може да играе, пффу!!Единия му избира креватче на нероден Петко, другия вече го жали как ще е болен и няма да има детство. То бива бива, ама здраво пресолиха манджата.

Виждайки бащата на Асен (Ася) разбирам от къде е наследила drama queen поведението си.
Изключително дразнеща ми е

# 229
Какво общо има бащата на Асен с Ася?И как това влияе върху ролята която изпълнява тази, която играе Ася?

# 230
  • Bulgaria
Какво общо има бащата на Асен с Ася?И как това влияе върху ролята която изпълнява тази, която играе Ася?

Предполагам е написала Асен, защото Ася й прилича на мъж. Не става въпрос за Асен на Симона!

# 231
  • Gotham City

Предполагам е написала Асен, защото Ася й прилича на мъж. Не става въпрос за Асен на Симона!
Мдаа.. Laughing

# 232

След като "Виждайки бащата на Асен" не ми е много ясно как не става дума за него.

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 10:09 от biglubo

# 233
  • Gotham City
Асен (Ася).

Като гледам само на теб не ти стана ясно, така че не ми публиквай такива емоджита  Wink ние жените си се разбрахме  Mr. Green

# 234
Ти в качеството си на каква определяш кой какво да публикува?

# 235
  • Gotham City
 Shocked къде ти определих какво да публикуваш?! Казах ли "Махай този пост!" или нещо подобно?

Я си пийни хапченцата и се успокой, аз спирам да спамя, ти ако искаш си спами

# 236
Бранко май пак ще спасява Галя...  Grinning Grinning

Вчера, докато Михаела обясняваше на Дани за Марио, мислех, че Дани пак ще пребива, коли и ще го лежи после.. Joy Joy

# 237
  • Gotham City
А тази бледата, как се казваше, на Асен? За какво ще се връща пак Толкова е анти. Сигурна съм, че Асен няма да каже на Симона, тя ще разбере от някъде и олеле, защото как да има нормална връзка в сериала, не може такова нещо

# 238
На Сашо началника ,се загледа по Галя  Laughing ,май Бранко скоро ще се намесва с хората си   box Райна си идва довечера   newsm65

# 239
  • София
Сега ще видим кой е по-голЕм - Бранко или Жоро  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт