"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Евала на Асен bowuu
Стела онемя hahaha чак мен ми се стегне стомаха от това как ще разбере и бях под напрежение  Shocked
А Райна да си стяга багажа и да се омитааааааа #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 286
Този плешивец Асен( истинския  Simple Smile ) много оборотен , ще се изпотрепат момичетата за него! Аз този не бих го забелязала дори. На Стела така и се пада. Не и беше даден никакъв повод да мисли, че Юлиян има чувства към нея. Винаги е била безочлива и нахална. Все света да се върти около нея. Или поне тъпия и брат. Сега пак, ще се скара с гаджето си заради нея и Зара. И Михаела,ще е права. И на мен на нейно място не би ми било приятно бивша на гаджето ми да е наоколо и след всичките издънки на Зара...

# 287
Много точно за Стела!Толкова е самовлюбена-как ше допусне, че някой мъж ще се влюби в друга, а не в нея...Егати самочувствието! Whistling Чак ми стана смешно-тя имала рожден ден и не можела да напусне апартамента.Това би трябвало да се счита за национален празник, най-малкото... Tired

# 288
Райна е нагла...
Асен заряза всичко, скара се с всички, заради нея, тя не можела да живее в панелка, да яде от кутии... Не се поинтересува как е Асен и сега изведнъж се сетила, че била жената на живота му,  обичала го дрън, дрън, заради него била казала така, да го спаси от баща си...
Цъфна от нищото...без пари за хотел, без билет за връщане и искала да са заедно...
Дори да кажем, че Асен се съгласи...баща ѝ е против, ще трябва да се крият или на 3 месеца да си идва веднъж...голям любов.
И звъни на Асен да се оплаква, че баща му я бил изгонил...ами това заслужава. А баща му, я прие, закуска ѝ прави...
Ще видим сега какво ще измислят с Райна и Симона.

Юлиян така и не се накани да каже на Стела и естествено, че ще се скарат със Зара, макар че тя нищо не е направила...на изчакване е. Ще видим и къде ще заживеят...Зара може да отиде при Юлиян и майка му  Laughing Стелааа...може и да се върне в клуба (нали обясняваше как и липсвал), ама незнам къде ще живее, в квартирата не я искат особено, Галя е при Бранко...сигурно в хостела, да си правят компания с Марио.

Мда, Калина е заспала...да и бяха измислили друга професия...някак си не върви да си адвокат в Брюксел, а да се връзваш на всяка приказка и да не знаеш как да си търсиш правата.

Останали някой на който Боби не е казал за Нероден Петко?

# 289
Ебааааси грозния пуловер!! hahaha
И ебаси грозните обици!!  hahaha hahaha

# 290
  • Gotham City
1. много грозно да се обижда на "плешивец", не е като да си направил такава прическа по желание  Peace
2. Стела с кое си е го заслужила? Мамин Юлиянчо беше този, който си замълча. Каза му тя, че открила стихове и че знае, че са за нея, маминия си трайка и се усмихва, не видях да отрече.
3. Райна отдавна я знаем, че е малоумна, тя сега само го доказва. Асен: "Симона е жената на живота ми", Райна: "Това значи, че има чувства към мен". Как реши тя, че за него, момичето, с което е от години, е само неин заместител!?!??!  Shocked
4. Тя не е дошла без пари, просто искаше да му се натресе.
5. Калина не искам и да я коментирам, по-тъп герой не сме имали. Теодора беше гений в сравнение с Калина.

Тази вечер Зара ще сложи новите обеци, Стела ще види......... Whistling
Откъде тази информация ?

От предвидимия сценарий, и както се вижда - познах Mr. Green

# 291
Аз на мястото на Зара въобще нямаше да се занимавам с шефа, като го гледам как реагира-пълен мухльо.Сега щял да каже, после щял да каже-ай сиктир! Crossing Arms
Имам чувството, че изкуствено пак набутаха Райна, там всичко беше приключило и изведнъж цъфна и реши, че Асен мноУ я обича... Tired

# 292
   Как не каза този Юлиян на Стела, че харесва Зара, а не нея? Щом каза на Зара, че живее с майка си, ми стана ясно, че е мамино синче. Само такива мъже като него, са страхливци и пълни смотаняци. За съжаление имах такава връзка с мамино синче и са ми пределно ясни - не могат да вземат сами решение, бавни са, с високо самочувствие са и мама е най-важната за тях. Зара трябваше да прекрати всякакви взаимоотношения с Юлиян. Като вижда, че не предприема действия, пределно ясно е, че това не е мъж, който държи на думата си. Не одобрявам изобщо поведението на Стела. Как не се промени след случката с пастора? Зара беше до нея в най-трудните й дни. Тя не я изостави и търсеше начин да я измъкне. Тази Стела е пълна неблагодарница. Не понасям такива хора, мислейки се само за себе си и вечно хленчещи, отрицателно настроени към всички и целият свят им е виновен, че са нещастни.

Как не може да разбере Райна, че Асен обича Симона? Защо не се оттегли? Сега Симона ще я види и Райна какво ще й наговори...За пореден път ще раздели Асен и Симона. Райна е същата като баща си. Иска да има всичко каквото иска.

По-тъпо същество от Калина няма. Един път я измами, като фалшифицира почерка на майка й.

# 293
Боби има връзки навсякъде,как може баща му да го пита дали има познат кардиолог?! МНОГО ЯСНО,ЧЕ ИМА,СУПЕР БОБИИИИ

# 294
  • Gotham City

Как не може да разбере Райна, че Асен обича Симона? Защо не се оттегли? Сега Симона ще я види и Райна какво ще й наговори...За пореден път ще раздели Асен и Симона. Райна е същата като баща си. Иска да има всичко каквото иска.

Е как? Тя е единствена прекрасна и незаменина...

# 295
Боби има връзки навсякъде,как може баща му да го пита дали има познат кардиолог?! МНОГО ЯСНО,ЧЕ ИМА,СУПЕР БОБИИИИ

Joy Joy Joy Той всички познава.

# 296
  • София
   Как не каза този Юлиян на Стела, че харесва Зара, а не нея? Щом каза на Зара, че живее с майка си, ми стана ясно, че е мамино синче. Само такива мъже като него, са страхливци и пълни смотаняци. За съжаление имах такава връзка с мамино синче и са ми пределно ясни - не могат да вземат сами решение, бавни са, с високо самочувствие са и мама е най-важната за тях. Зара трябваше да прекрати всякакви взаимоотношения с Юлиян. Като вижда, че не предприема действия, пределно ясно е, че това не е мъж, който държи на думата си. Не одобрявам изобщо поведението на Стела. Как не се промени след случката с пастора? Зара беше до нея в най-трудните й дни. Тя не я изостави и търсеше начин да я измъкне. Тази Стела е пълна неблагодарница. Не понасям такива хора, мислейки се само за себе си и вечно хленчещи, отрицателно настроени към всички и целият свят им е виновен, че са нещастни.

По-тъпо същество от Калина няма. Един път я измами, като фалшифицира почерка на майка й.

И аз съм имала такава връзка ,, мама каквото каже"  baby_neutral
Такива не ги понасям ,но ролята на Юлиян е такавам......иначе той измести и Оги от списъка ми с любимци  Naughty

# 297
Ами не съм съвсем съгласна за Юлиян. Той просто е възпитан и ДЕЛИКАТЕН, но имаше неудоволствието да попадне на възможно най-неделикатното мониче - Стела. Която му се натресе кат свиня у тикви! Да, трябваше да е по-директен, но пък Стела е безумно нахална. Първо му рови в личните вещи и чете лични неща. След това, случая с букета, не чака да ѝ го подарят, а веднага сама си го грабва, и така нататък през цялото време. А Зара в случая няма никаква вина. И Според мен Стела ще го осъзнае и бързо ще ѝ прости.

# 298
Актрисата ,която е в ролята на Зара,я видях наскоро в Технополис.
Много е нежна,нисичка на ръст,с хубаво детинско лице и много красива тъмна коса.

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 18:10 от Berussa

# 299
  • София
Актрисата ,която е в ролята на Зара,я видях наскоро в Технолполис.Много е нежна,нисичка на ръст,с хубаво детинско лице и много красива тъмна коса.
Заговори ли я? Hug

Общи условия

Активация на акаунт