"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 597
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
За какво пък на този безличен боклук да му оправят образа? На мен ми се щеше катастрофата да стане с тяхната кола и Симона, само че на Симона да и няма нищо, а с тези двамата да приключим в сериала...
Е то тогава нямаше да е толкова интересно ,колкото е сега .те Те толкова добре оправиха образа на Стефи че аз забравих каква беше преди newsm78

# 391
Поне да бяха избрали някое наистина красиво момиче за ролята на Райна, да има за какво да се хванем.

А то тази фльорца ... която има вид на душевноболна.

# 392
Горкия Асен - ако се беше хванал пак с Райна, щеше да яде бой. Не я отрази, пренебрегна я - пак яде бой. Няма положение, в което да не го ступат  Crazy

Всъщност има положение, в което да не го ступат, но нямаше да е в стила на сценаристите... Асен се обажда на баща ѝ пръв и му казва - "Така и така щерка ти е в България и ми се натриса - ела си я вземи, аз ядове с вас не искам". И я оставя да си се оправя сама с празния куфар и баща ѝ. Ама така няма драма...

# 393
А мога ли да попитам Аглика с какво точно замина за една седмица в Италия?? Със спестени пари от заплатата си в бара? Или със заплатата от новата си "работа"? Найден едно време даде на Теда 50 лв и се жалваше, че оставал без пари и нямало с какво да си плати телефона, сега и той хукна. Бе, маамустара, тия сценаристи що не мислят?? Малко поне, де, не е трудно!!

# 394
Аглика си е резервирала и билет за пътуването, и хотела още преди /със спестени пари/ докато е ходела на тренировки. В Италия щяло да има някакво състезание и тя от мерак да участва и родителите ѝ да я гледат резервирала местата  ooooh!. А сега за да не пропаднат билетите и местата хукнаха с Найден. Това тяхното е "На гол тумбак, чифте пищови" Crazy.

# 395
Италия, италиАнец

Райна се оказа тотален боклук. Sick #2gunfire Мислех, че след онова писмо до Асен, не е способна на повече, но се оказа , че може още.Даже и на татенцето рева........./ #Cussing out #Cussing out/

Найден и Агличището са най-противната двойка в сериала.Найден, когато го изнудваха онези, беше като плъх в трици, сега и той го раздава комбинативен и широкоскроен.......... Tired ooooh!

Бъдещата работодателка на Данчо е  Sick-щом критерия и за подбор на персонал се изчерпва с това дали някой кандидат е "сладък"....Професионалистка та дрънка!

# 396
  • София
А мога ли да попитам Аглика с какво точно замина за една седмица в Италия?? Със спестени пари от заплатата си в бара? Или със заплатата от новата си "работа"? Найден едно време даде на Теда 50 лв и се жалваше, че оставал без пари и нямало с какво да си плати телефона, сега и той хукна. Бе, маамустара, тия сценаристи що не мислят?? Малко поне, де, не е трудно!!
Ама тя и без багаж тръгна,явно имат толкова много пари,че направо там ще направят един шопинг. hahaha

# 397
То в този сериал всички така тръгват за чужбина - искаш ли-искам и готово. И нали сериалът има претенцията да е реалистичен - си мисля, че сценаристите (сценаристките):
1) до сега никога не са си резервирали сами билет за самолет (това през телефона за една мин от Найден е абсурдно без значение дали е или не хай-тек гуру)
2) винаги някой друг е плащал за престоя им
Ама както и да е - важното е, че Аглика заминава за Италия, с Найден, оле какво ли ши става?! (цитирам по памет нескопосаните ѝ реплики). С 5лв в джоба ще се разходят изтощително от летището до хотела, после до центъра, до някой романтичен фонтан, ще ядат пица и ще си кажат няколко изречения  Tired Освен, ако Найден-спецът не хакне някой банка или не крадне нечии данни от кредитна карта, ама не вярвам в това обогатяване на тоз скучен образ... Така или иначе не ни показват какво правят героите като излязат през някой от терминалите, а в техния случай - и по-добре!

# 398
Да беше само това пътуване,да го преглътнем. В този сериал имат много нереалистичен подход към финансите изобщо. Почти никой не работи, всички са под наем, ядат, пият, ходят по заведения. Откъде???

# 399
  • София
Ще ми се,както оправиха образите на Зара и Стефи ,така да стане и с Райна по нататък !
По -добре Теди отколкото Аглището .....нещо не си пасват с Найден като двойка
За чий да оправят образа на тая безличната?Да се маха и да не се появява повече.Не става за тази професия,дори като говори нещо , което трябва да е сериозно се подхилква като първокласничка.

# 400
Абсолютно!!! Какво точно искат да ни покажат-как се поддържа висок стандарт с липса на образование,липса на работа.....мързелуване по цял ден и купонясване през две нощи??? Екскурзии в чужбина,смартфони,скъпарски парцали и вечно безработни лигльовци,които не стават за нищо???
Каква е идеята на малоумните сценаристи-все пак става въпрос за сбърканата БГ!! Не знам кой се учи да пише сценарий ,но всичко е толкова нелепо,че НЯМА нищо общо с действителността!

# 401
  • София
Ще ми се,както оправиха образите на Зара и Стефи ,така да стане и с Райна по нататък !
По -добре Теди отколкото Аглището .....нещо не си пасват с Найден като двойка
За чий да оправят образа на тая безличната?Да се маха и да не се появява повече.Не става за тази професия,дори като говори нещо , което трябва да е сериозно се подхилква като първокласничка.
Да,Симона като я душеше пак се хилеше.Много е зле.

# 402
Мисля, че днес срещнах момичето, което изпълнява ролята на Аглика. Кучето ми си поигра с нейното доста време и понеже през цялото време домашните ни любимци се въртяха и оплитаха каишките, така и не ми остана време да погледна стопанката на другото куче. Чак когато си казахме довиждане, видях познато лице, но не загрях веднага чие е. След десетина метра ми просветна, но беше късно да я попитам дали е тази, за която си мисля. А не загрях веднага, защото рядко гледам сериала вече и момичето беше съвсем различно като излъчване - живо, усмихнато, лъчезарно и много красиво. Crazy

# 403
  • тук, на мястото си
То в този сериал всички така тръгват за чужбина - искаш ли-искам и готово..............

Ама те не ходят в чужбина, а в Европа, тя пък нали си е наша, излезеш от тоалетната и хоп в Европата! hahaha hahaha hahaha И най-важното ходят хора които не работят.  #2gunfire
 Вначалото го гледах редовно, сега много рядко, както разбирам появили са се много герои приличащи на Коки. Joy Joy

# 404
Михаела в хостела Grinning и Марио е насреща. Джулия как ли ще реагира Joy

Общи условия

Активация на акаунт