"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 497
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Gotham City
Колкото и да харесвам Симона не мога да отрека, че много неща в поведението и не са наред. Факта, че повярва на Райна, вместо на човека до себе си, който дори не изслуша, факта, че не помисли за Оги, факта, че във вторник пак ще крещи на Асен...
А Боби е нормално да се зарадва, че някой е помогнал на детето му, вие не бихте ли? После как ще се наказват и така нататък е друг въпрос, но разбира се, че бих предпочела, ако има вариант да се помогне, вместо освен всички други проблеми, да има и проблем с полицията.

# 421
  • София
И въобще (както пееха Уикеда) "младите от това какво ще научат" - може да си безхаберен, нахален, егоистичен, несъобразителен, необразован, с претенции и изисквания към всички - проблеми няма - щото проблемите веднага се изсипват върху главите на тези, на които единствената вина е, че те познават и те търпят.
Може би поуката е да не се търпят такива хора или поне да им се прави бележка.
Както виждаш - девизът на сериала е "Чрез нахалство към прогрес за личен интерес"

Симона и Дани са лика-прилика - чернички и вечно нервирани някому. Предложих да ги съберат, ММ каза: "Тия двамата ще се избият". Аз: "Поне да са равностойни, да не се налага невинни хора да ги търпят поотделно"

# 422
Колкото и да харесвам Симона не мога да отрека, че много неща в поведението и не са наред. Факта, че повярва на Райна, вместо на човека до себе си, който дори не изслуша, факта, че не помисли за Оги, факта, че във вторник пак ще крещи на Асен...
А Боби е нормално да се зарадва, че някой е помогнал на детето му, вие не бихте ли? После как ще се наказват и така нататък е друг въпрос, но разбира се, че бих предпочела, ако има вариант да се помогне, вместо освен всички други проблеми, да има и проблем с полицията.
Абсолютно съм съгласна с теб. Но  искам да кажа, че Симона повярва на Райна, защото Асен скри истинята от нея. Тя го помоли никога повече да не я лъже, какво му пречеше да ѝ каже, че Райна се е върнала и го търси. Така като го пиша и аз не съм много сигурна, де, но мисля, че бих си казала. То от това мишкуване и вечни потайности между хората идват недоразуменията. И още нещо, в никакъв случай не защитавам Симона или обвинявам Оги, но беше малко тъпо да ѝ звъни настоятелно, като знае, че шофира

# 423
  • Gotham City
Абсолютно съм съгласна с теб. Но  искам да кажа, че Симона повярва на Райна, защото Асен скри истинята от нея. Тя го помоли никога повече да не я лъже, какво му пречеше да ѝ каже, че Райна се е върнала и го търси. Така като го пиша и аз не съм много сигурна, де, но мисля, че бих си казала. То от това мишкуване и вечни потайности между хората идват недоразуменията. И още нещо, в никакъв случай не защитавам Симона или обвинявам Оги, но беше малко тъпо да ѝ звъни настоятелно, като знае, че шофира

И като я знае колко е шофьорка.
Иначе да, аз бих казала, ако беше такава ситуацията, в смисъл, ако бяха на мястото на Асен и да мислим с половинката ми заедно план за отърваване от натрапника. В случая той като скри, в нейните очи изглеждаше все едно има какво да крие, само че, адекватен човек, е реално да има повече доверие на половинката, вместо на досадата.

# 424
  • София
И като я знае колко е шофьорка.
Иначе да, аз бих казала, ако беше такава ситуацията, в смисъл, ако бяха на мястото на Асен и да мислим с половинката ми заедно план за отърваване от натрапника. В случая той като скри, в нейните очи изглеждаше все едно има какво да крие, само че, адекватен човек, е реално да има повече доверие на половинката, вместо на досадата.
Нали ви е ясно, че Райна погъдъличка самолюбието на Асен... като говори, че заради него се е върнала и сякаш мед му капе от устата. Защо не си помисли, че може да има друга причина за връщането й, да не е на 10 години да вярва на 100% на празни приказки.
Изпуснах предната серия, довечера ще я гледам, но той отсвири ли Райна категорично? Не, дори й намери квартира и се скара с баща си.
Защо трябваше да й купува билет, да не я е карал той да се връща? И се оправдава пред нея като ученик, при положение, че беше ял бой веднъж.

# 425
Асен уж да не ги погне пак Богомил, реши да помага на Райна, да и търси къде да нощува, пари назаем за билет...скри от Симона и то накрая пак го набиха, че и Райна нагла...да не и мислел, че нямала пари за билет, нарочно така направила.
Аз ако бях, хич нямаше да се занимавам...от където е дошла, там да ходи...с пари, без пари да се оправя...дори можеше и на баща ѝ да звънна да му кажа, че щерка му ме притеснява  Laughing

А това с побоя малко нелогично...биха Асен, защото искаше да е с Райна, сега го набиха, защото не иска да е с нея...
Че той има ли избор да мине без бой  newsm78  Laughing

# 426

А това с побоя малко нелогично...биха Асен, защото искаше да е с Райна, сега го набиха, защото не иска да е с нея...
Че той има ли избор да мине без бой  newsm78  Laughing

Има, има... Отначало му казаха да не се занимава с 'това цвете' в градината, ама кой да слуша. А Симона мн ясно, че няма да иска да го чуе - той колко пъти я изслушваше за всяко недоразумение с Траян? Баш са си лика-прилика. Да вземат да спрат да се събират, че вече банално стана - безброй пъти се събираха, разделяха, за да се съберат и разделят пак - голяма любов, голямо нещо  Tired

По тази логика родители на Оги хич пък няма да се зарадват, че заради някаква глезла техният синковец пък има проблеми с полицията. Ей това не ми харесва - проблемът да се прехвърля от болната на здравата глава, понеже болната я мързи да мисли за последствията или разчита на това, че някой друг ще се погрижи. Симона нали е вече на 18 - нали беше много голяма, самостоятелна, нали не искаше никой да ѝ се 'меша' в работите. Но като се забатачи - всички са добре дошли да ѝ се мешат, за да я спасяват от самата нея...
А на въпроса - дали не бих се зарадвала, ако някой поеме вината заради детето ми - съвестта ми хич няма да ме остави и за миг да се радвам - детето и глупостите му би трябвало да са си само наш проблем и за благото на всички ще е да не повличаме и още хора с нас...

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 17:23 от MoonSun

# 427
Не съм и разбрала, че Марина е била в болницата....Гледам "през пръсти", така да се каже.Предполагам, че нищо не съм изпуснала.

# 428
  • София
Рая/Михаела е танцьорка в"Аз обичам България".

# 429
„Рая” в Обичам България в момента, асистентка. Тя актриса ли е, какво работи?

# 430
И аз го гледам, ма тя ли е наистина?? И ако да, толкова ли е закъсала  newsm78

# 431
  • Дубай
Цитат на: помбер
Тя актриса ли е, какво работи?
Танцьорка е

# 432
  • София
И аз го гледам, ма тя ли е наистина?? И ако да, толкова ли е закъсала  newsm78
Да,тя е.Все си мисля,че нейните изяви по телевизията не са случайни.

# 433
  • Bulgaria
Наскоро видях една снимка на Рая с една овца мисля беше и си помислих, че ще участва в някой от отборите а тя била асистентка Simple Smile

# 434
Тъкмо и аз с това инфо идвах.
Явно се е върнала от Лондон.  Joy Joy Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт