"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 470
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Рая/Михаела е танцьорка в"Аз обичам България".
И аз го гледам, ма тя ли е наистина?? И ако да, толкова ли е закъсала  newsm78
'Що да е закъсала-да не би да е била звезда от световна класа и да се е снимала най-малкото в "Титаник"? Mr. Green
P.S. И аз гледах, ама въобще не съм я и забелязала.

# 436
Как ме карате да връщам на запис Аз обичам България....Върнах, тя е.  Joy

# 437
  • София
Как я намери ?

# 438
Как я намери ?

Кое, как съм намерила? Grinning

# 439
Дайте линк ,че ми стана интересно и на мен  Peace

# 440
# 441
"Красавицата" Галя пак с мазна четина.Всички други дългокоси са винаги с измити и поддържани коси,а тази Галя вечно със спластена мазна коса,за сметка на тоновете грим по лицето. Не ви ли се струва много нечистоплътно,някак нехигиенично?

# 442
  • София
"Красавицата" Галя пак с мазна четина.Всички други дългокоси са винаги с измити и поддържани коси,а тази Галя вечно със спластена мазна коса,за сметка на тоновете грим по лицето. Не ви ли се струва много нечистоплътно,някак нехигиенично?
Да,на мен ми се струва много нехигиенично.Може да отдели 1 час за чалгаджийски грим,а не може да си измие косата.По-добре изглежда,когато една жена да е с чиста коса и без грим или с малко такъв,отколкото с тон грим и сплескана и мазна коса. Sick

# 443
  • София
На мен не ми излиза  newsm78

# 444
Днес видях Сабина,после видях майката на Митко,след това Дани в надежда,явно са се били наговорили 😂😂

# 445
Днес видях Сабина,после видях майката на Митко,след това Дани в надежда,явно са се били наговорили 😂😂

Сабина беше много колоритен персонаж.Липсва ми емоцията и харизмата,които създаваше.За разлика от повечето в момента,тя НИКОГА не е била скучна и безлична.Талантливо и красиво момиче!

# 446
Сабина имаше талант, веднъж я гледах и в едно друго предаване-справи се чудесно с ролята си.За някои беше дразнител, но беше в пъти по-добре от сегашните "актриси"-Калина, Ася и Агличището. Crossing Arms

# 447
Вярно е за Сабина, съгласна съм с вас. За косата на Галя не знам. Познавам жени, които си мият косите през ден и дори всеки ден, но пак се омазняват супер бързо. Може да има проблеми с косата, а не да е мръсна. Не знам, аз съм със суха Simple Smile На нен ми е така с Калина. Като ѝ видя пъпките и ми се отщява. Тя ми изглежда по някакъв начин нехигиенична с тая кофти кожа, чак му съчувствам на Ясен, че трябва да я целува.

# 448
  • somewhere near the sea
На мен ми е чудно тая Калина нали се върна заради голямата си любов Явор ли беше, Ясен ли newsm78
Защо продължава да живее в квартирата?

# 449
Някой беше казал, че Калина от адвокат в Брюксел я върнали да сменя чаршафите в хостела и аз мисля, че тя е завършила право в Белгия, така че тя може само там да практикува правото. Поне това не са го сгафили сценаристките.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт