"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 420
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Gotham City
Сега като се постави така въпроса и аз не съм го правила...май? Може и да съм го правила? Не помня. Но пък защо така да възприеме? Защо само мъжете да ползват жени за секс? Жените не може ли да ползват за секс?  Laughing

# 541
Аз също съм "за" такова посрещане. Все пак той едва ли е очаквал, че цяла вечер ще философства за виното на баща му и че ще гледат телевизия, нали така ? Защо да не го посрещне Зара по бельо ? Те още секс не са правили, вие за сериозни връзки говорите. Сериозната връзка не е ходене по кафенца и целувчици от време на време.

# 542
Сега като се постави така въпроса и аз не съм го правила...май? Може и да съм го правила? Не помня. Но пък защо така да възприеме? Защо само мъжете да ползват жени за секс? Жените не може ли да ползват за секс?  Laughing

Това е, че жените винаги влагат чувства по време на секс.

# 543
  • Gotham City

Ми не бих казала, аз съм ползвала мъж за секс, той вложи чувства, аз не, то си е човещинка

# 544

Ми не бих казала, аз съм ползвала мъж за секс, той вложи чувства, аз не, то си е човещинка

Поздравления, че го умеете. Така не се научих да не влагам чувства по време на секс.

# 545
  • Gotham City
Ми благодаря (може ли да помоля на "ти", че уж сме като едни приятелки тук и с "вие" се чувствам някак строго официално  Blush ) то не е философия, е беше отдавна, и сигурно и хормони повече са бушували, та знаеш ли човек  Embarassed

# 546
Ми благодаря (може ли да помоля на "ти", че уж сме като едни приятелки тук и с "вие" се чувствам някак строго официално  Blush ) то не е философия, е беше отдавна, и сигурно и хормони повече са бушували, та знаеш ли човек  Embarassed

ВзЕмам Твоята забележката. Просто така съм възпитана и съм свикнала да говоря и пиша на хората на "Вие". Simple Smile

# 547
Аз например щях да си сложа някакъв копринен пеньоар, който да махна след това.Така по гащи да посрещам ми е тъпо.Ама Зара слуша Стела-вряла и кипяла с мъжете.
На мене този Юлиян ми е странен-харесва Зара, станаха гаджета-ясно е, че ще се стигне и до секс.Трябваше да реши как да и каже за проблема си, а той идва на романтична вечеря и когато трябваше да се съблече-стана и избяга.Ама неговия образ е недоразвит още от самото начало. Crossing Arms

# 548
Аз например щях да си сложа някакъв копринен пеньоар, който да махна след това.Така по гащи да посрещам ми е тъпо.Ама Зара слуша Стела-вряла и кипяла с мъжете.
На мене този Юлиян ми е странен-харесва Зара, станаха гаджета-ясно е, че ще се стигне и до секс.Трябваше да реши как да и каже за проблема си, а той идва на романтична вечеря и когато трябваше да се съблече-стана и избяга.Ама неговия образ е недоразвит още от самото начало. Crossing Arms

Хахахах само как избяга, без да каже на Зара "Довиждане".

# 549
  • Gotham City

ВзЕмам Твоята забележката. Просто така съм възпитана и съм свикнала да говоря и пиша на хората на "Вие". Simple Smile

Аз нямам проблем към другите да си е на Вие стига да искат, просто аз се чувствам все едно съм някаква важна особа така, а не съм   Mr. Green

Тоест, Зара можеше да не сиваля пеньоара преди да му отвори.

Сега се сетих за Миха, добре я нареди Джулия. Само ме е яд за едно, трябваше сценаристките да направят така, че Марио да се влюби в Джулия, да се промени, да стане сериозен, щеше да е супер

# 550
  • София
Симона много гадно извива ръцете на съквартирантите си,които преди всичко бяха приятели на Асен.Все пак той я доведе в тяхната квартира.Даже е нормално те да са на негова страна,ако смятат,че той не лъже.

И според мен Зара избърза с това посрещане на Юлиян.Малко като от вратата за краката.Не че е лошо,ама като го вижда какъв е.

# 551
Тази Джулия много просташки се държи от самото начало.Михаела е по-сдържана и възпитана, а тя постоянно си показва нивото-една все на контра, все нацупена. Sick

# 552
  • Gotham City
Според мен Миха с нищо не е по-различна. Само дето е по-малко симпатична с тези джуки и екстеншъни. И тя е все нацупена. Джулия не мисля, че е невъзпитана, просто си пази гаджето, ама то такова гадже как да го опазиш.
Интересно ми е, ако имахме женски еквивалент на МарЙо какви ли щяха да са коментарите в темата  Mr. Green

# 553
Като видях Зара да съблича халата си, честно казано ми стана странно.
Можеше на вратата да е някой друг - Дани, Михаела...да са забравили нещо и да искат да си го вземат. Да кажем че шанса е малък за това, ама все пак има вариант.
Другото...подготвила маса, пък от вратата по бельо и седна така на масата да слуша за виното на баща му...
И това на първа по интимна среща...някак по - добре щеше да се е наметнала, по - загадъчно, по - интересно.
Да хапнат, да пийнат, да се поотпуснат, пък тогава да му се покаже.
А това с белега...тъпо, да беше девствен, щеше да е по - достоверно.
Били се отвъщавали момичетата...че то ако загасят лампите, я го види/усети (белега де), я не...

Между Михаела и Джулия аз повече харесвам Михаела, по държание.
Джулия ми е твърде груба и с това "бе" на всяка дума ми идва в повече.

А Марио не си седна на задника, чак банално стана вече...бори се за някоя и като я получи вече не му е интересна и се оглежда за някоя чужда...

# 554
Като видях Зара да съблича халата си, честно казано ми стана странно.
Можеше на вратата да е някой друг - Дани, Михаела...да са забравили нещо и да искат да си го вземат. Да кажем че шанса е малък за това, ама все пак има вариант.
Другото...подготвила маса, пък от вратата по бельо и седна така на масата да слуша за виното на баща му...
И това на първа по интимна среща...някак по - добре щеше да се е наметнала, по - загадъчно, по - интересно.
Да хапнат, да пийнат, да се поотпуснат, пък тогава да му се покаже.
А това с белега...тъпо, да беше девствен, щеше да е по - достоверно.
Били се отвъщавали момичетата...че то ако загасят лампите, я го види/усети (белега де), я не...

Между Михаела и Джулия аз повече харесвам Михаела, по държание.
Джулия ми е твърде груба и с това "бе" на всяка дума ми идва в повече.

А Марио не си седна на задника, чак банално стана вече...бори се за някоя и като я получи вече не му е интересна и се оглежда за някоя чужда...

Да, не харесвам как постъпва Джулия с Михаела, но много добре познава Марио и защитава връзката си, което е нормално. Ако бях на нейно място, приятелят ми да обръща толкова много внимание на една жена, и аз щях да се подразня.

Има ли такива мъже като Марио?

Общи условия

Активация на акаунт