Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки

• 89 731
  • 851
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Аз пък съм в депресия
Много ме е шубе за бебетата,защото предните два пъти бях със.серклаж а.сега не.ми направиха.
Преди 6м . като пръднех и ми замиришеше малко по различно се шашках и изоравах болниците,или пък ако някое от децата кикхне бях първа в спешното...Сега хора вервайте ми е страаашно,бебтата мръднат аз мисля ,че раждам преждевременно.....Луда и хипохондричка  в едно,тва лечение няма

# 226
От няколко дни не съм на себе си.Принципно съм си с проблемно гърло,преди няколко дни бях настинала и с болки в гърлото.Напипах си надут лимфен възел под челюста.Реших да си огледам гърлото и забелязах,че освен че ми е зачервено по задната стена имам няколко жълтеникави мехурчета(като пришки).Лекарката не ми обърна особено внимание.Каза хроничен фарингит.Моля ви кажете ми какви да тея мехурчета?Ще полудея

# 227
  • Варна
Херп ангина,всичко ще се оправи до няколко дни.Не се лекува с АБ ,смучиш неоангин и си пръскаш тантум верде.Всичко ще е наред споко

# 228
Благодаря ,скабиела.Ти в кой месец си? Всичко ще е ок с бебетата.Аз като бях бременна бях стигнала до лудост.За всевъзможни усложнения мислех и четях. Hug

# 229
И при мен лекарите са тука има - тука няма полип  Rolling Eyes Това медицината малко окултна наука май  Crazy

Относно прицапване - кога е последната цитонамазка?
Относно болката при преглед - искай и настоявай за детски стетоскоп.

олеее как така тука има , тука нема  ooooh!
цитонамазка последна септември месец и преглед с клокоскоп и вагинален ехограф тогава ... всичко бе ок
Благодаря ви момичета на всички че писахте
Аз имах полип  на шийката на матката и нещата при мен не бяха  безобидни.Това чудо трябва да се маха!И редовни цитонамазки!

# 230
На някоя от вас случвало ли ви се е да има болки отзад във врата, към главата, в най-ниската й част? Като натисна го усещам като натъртено, отвреме-навреме ме и наболява бвз да го натискам и обхваща цялата тилна част. Тъпа болка е. Какво може да е?

# 231
  • Варна
На някоя от вас случвало ли ви се е да има болки отзад във врата, към главата, в най-ниската й част? Като натисна го усещам като натъртено, отвреме-навреме ме и наболява бвз да го натискам и обхваща цялата тилна част. Тъпа болка е. Какво може да е?

Настинка или неудобна възглавница  Peace

# 232
Не съм настинала. За възглавницата не знам. Притеснявам се да не е нещо сериозно Sad усещам го като ... опъната жила. Точно на сухожилието иши не знам кялво е, което свързва главата с врата.

# 233
  • Варна
Ти можеш да настинеш и без да разбереш,не свързвай настинката задължително с кашлица и хрема.Може и на течение да си стояла.Няма как да е нещо сериозно там.

# 234
И при мен лекарите са тука има - тука няма полип  Rolling Eyes Това медицината малко окултна наука май  Crazy

цитонамазка последна септември месец и преглед с клокоскоп и вагинален ехограф тогава ... всичко бе ок
Аз имах полип  на шийката на матката и нещата при мен не бяха  безобидни.Това чудо трябва да се маха!И редовни цитонамазки!

дай подробности , писах ти и на лични Sad
на всичко от горе и зъб в коронка започна да ми се обажда ,
цветен живот !

# 235
Не съм настинала. За възглавницата не знам. Притеснявам се да не е нещо сериозно Sad усещам го като ... опъната жила. Точно на сухожилието иши не знам кялво е, което свързва главата с врата.

То няма много сериозно какво да е там.  Simple Smile Отиди на масаж. Най-страховитото, което може да е е шип. Но така или иначе всички в този компютърен век ще сме ошипени.

# 236

дай подробности , писах ти и на лични Sad
на всичко от горе и зъб в коронка започна да ми се обажда ,
цветен живот !

Хей, я се спри, че току виж си си самодиагностирала полип Simple Smile За едно прицапване - нищо ти няма. Изчакай и тогава се шашкай.  Hug

# 237
Аз имах полип  на шийката на матката и нещата при мен не бяха  безобидни.Това чудо трябва да се маха!И редовни цитонамазки!
Под "редовни цитонамазки" какво се има предвид, веднъж в годината достатъчно ли е или на по- кратък период( 6м.) е по-добре?

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 23:36 от Rainbow Dust

# 238
Нещата са двуяки. Ако питаш някой гинеколози цитонамазките трябва да са на 6 месеца. Но в медицинските среди има и доклади, че това често бърникане там, където не е редно да се бърника е предпоставка за сериозни пробеми.

В Англия например цитонамазка се прави на 3 години.
В Америка цитонамазка и преглед на гърдите се прави ежегодно от ЛИЧНИЯ ЛЕКАР  Shocked
Според професора ми, ако няма основание за тревога т.е. няма сериозни проблеми и индикации за такива цитонамазка се прави веднъж годишно. Моя близка, която е с хистероктомия поради рак на шийката я викат за цитонамазка веднъж на 6 месеца първите 3 години и после по веднъж годишно.

# 239
the Дорис, много благодаря за изчерпателната информация!  bouquet ( като те чете човек, никога няма да предположи, че те мъчат хипохондрични тревоги, излъчваш някакво спокойствие и мъдрост, които по принцип са пълната противоположност и лек за хипохондрията  Hug )

Общи условия

Активация на акаунт