RYANAIR - 7

• 81 550
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Сигурно сте дискутирали,но не успях да намеря инфо - става въпрос за ранните полети на Райънер. Колко горе долу по-рано отивате на летището, на терминал 2 уж по-бързо се случват нещата. Полета ни е в събота в 6:40 за Рим.

# 526
  • Вестерос
моят беше 6:50м, 4:50 бях там, имаше опашки на секюритито. Вие си преценявате, но аз гледам винаги да съм около 2 часа по-рано.  Полетът ни закъсня, че чакаха още пътници, които бяха на секюритито.

# 527
Когато имате закупено приорити бординг, минавате ли с предимство през секюрити?
Че последния път, когато пътувах, една госпожа мина отпред на опашката, защото имала закупено приорити бординг.
Според мен не беше права обаче.

# 528
Малката чанта трябва да влиза приблизително в размерите: 35 см x 20 см x 20 см, а то те какво си рекламират е отделен въпрос, има и малки лаптопи с малки чанти, които ще влязат в дадения размер, така че са си "вързали гащите". То не е голям проблем, просто не отговаря на правилата и може да го накарат да доплати. Реално като видят дете, едва ли ще го спрат, но е хубаво да го имате предвид.
Благодаря ше взема да я премеря пък ще мисля

# 529
  • на Мелмак
Че последния път, когато пътувах, една госпожа мина отпред на опашката, защото имала закупено приорити бординг.
Да, минава се с предимство, също и в автобуса си отпред -на по-широко. Багажа също е с теб. Точно за това се плаща.

# 530
не знаех, благодаря  bouquet
Значи, ако имам закупено приорити бординг, спокойно мога да отида на летището половин час преди полета?

# 531
  • на Мелмак
Е, половин час мисля е малко  Grinning

# 532
  • pomorie
Сигурно сте дискутирали,но не успях да намеря инфо - става въпрос за ранните полети на Райънер. Колко горе долу по-рано отивате на летището, на терминал 2 уж по-бързо се случват нещата. Полета ни е в събота в 6:40 за Рим.
За същия полет преди седмица,минахме проверката към 4:10 и нямаше хора,след час вече беше лудница.

# 533
При закупуването на стандартни цени, закупихме и места /2 възрастни +2 деца/ и полухме 30 дни чекиране? Това нали е една от опциите на по-високите цени за Leisure Plus? Имаме и един чекиран 20 и един 15 багаж. Какъв ръчен можем да вземем за всеки от нас в кабината?
Някой с опит с наемане на кола има ли? За нея получих само номер на застраховка, никакво потвърждение или резервация...

# 534
  • на Мелмак
Ние също сме 4-ма ;
За всички съм предвидила от малките куфари, които се водят ръчен багаж, особено за пътуване лятото, когато не се носят пуловери и якета , мисля , че е ок.
Всички , закупили място имат 30 дни чекиране, тези , които не са закупили такова ги разпределет 4 дни преди полета.
Аз взимам приорити бординг, за да не чакам по опашките за чекинг, да си взема куфарите в самолета и да не ми блъскат децата в автобуса.
Досега малките куфари за пътувания до седмица са ни стигали, всеки си има негов, децата си ги бутат сами и са безплатни. Това ме устройва Peace

# 535
А след като вече са на терминал 2 пак ли има автобус?

# 536
А след като вече са на терминал 2 пак ли има автобус?
Да, както и за полетите на България еър.

# 537
Еее, много тъпо...по дригите летища дори и нискотарифни са с ръкави..

# 538
Да, минава се с предимство, също и в автобуса си отпред -на по-широко. Багажа също е с теб. Точно за това се плаща.

О, това не го знаех. Първи ме качиха в автобуса с няколко жени с малки дечица, но на секюрити си чаках поне 30-40 минути... Към кого да се обърна следващия път, за да не чакам толкова много? Благодаря за инфомацията.

# 539
Ето какво пише относно приоритетното качване на борда
Скрит текст:
6.8 Ако сте закупили „Приоритетно качване“ (натиснете тук за Разпоредби относно „Приоритетно качване“) и се явите на изхода за качване на борда не по-късно от тридесет (30) минути преди излитането, ще можете да продължите към самолета преди останалите пасажери, които не са закупили тази услуга.
https://www.ryanair.com/bg/bg/useful-info/help-centre/faq/online … oarding-procedure
Аз ли съм прекалено руса или хората, които закупуват приорити бординг не правят разлика между изход за качване на борда и гишето за проверка на сигурността  newsm78
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт