RYANAIR - 7

• 81 626
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • Вестерос
На секюритито (проверката на багажа и пътника преди граничните) няма значение, приоритито има значение за качване на гейта. Не си руса, просто не се доизяснявал.

Купува се приорити бординг, а не приорити секюрити  Peace

# 541
Именно Tiffany Aching  Peace
Значи etty775 не е права и дори със закупени приорити бординг трябва да си чака на голямата опашка преди секюритито, а не да се нарежда най-отпред.

# 542
  • Вестерос
Да, но според мен тя е имала предвид на гейта и бординга да се нареди най-отпред. На т2 не знам дали е възможно да изпревариш целия поток и да се наредиш най-отпред на секюритито. Но аз като съм летяла от Т2 винаги е имало големи опашки там и се движим бавно, блъскайки се.

# 543
Ама виж отново аз какво съм попитала.
Мисля, че ясно съм се изразила и изрично съм написала преди секюритито.
Иначе ми е ясно, че на изхода за качване на борда и в автобусите първи се качват тези със закупени приорити бординг.

# 544
Еее, много тъпо...по дригите летища дори и нискотарифни са с ръкави..

Незнам кое точно летище визираш, но аз нямам такова впечетление - Фиомичино, Меминген, Бергамо, Шарлероа...всички са били с автобуси.

# 545
  • София
А на Бове даже се ходи пеша до самолета. Чакахме нашия да кацне вън, извън сградата на летището, все едно си чакаме автобус на спирката.  Grinning

# 546
И в Баден Баден заминаващите са пеша до самолета. Автобуса прибира само пристигащи пътници.

# 547
  • Русе

Незнам кое точно летище визираш, но аз нямам такова впечетление - Фиомичино, Меминген, Бергамо, Шарлероа...всички са били с автобуси.
На Отопени в Букурещ, майка ми летя два пъти с Уиз и двата пъти, качването е било от ръкав.  Peace

# 548
  • pomorie

На Чемпино ни свалиха от самолета и до сградата на летището си ходихме пеша 🚶

# 549
Не знаех, че има връзка между нискотарифен полет и придвижването до самолета  Thinking

# 550
  • Milano
Иначе ми е ясно, че на изхода за качване на борда и в автобусите първи се качват тези със закупени приорити бординг.

Kомплименти!
Един човек да чете сайта.

Не си ти русата.

Трябва да си закупил услуга fast track.
Незнам дали в Бг я има - отделна лента за секюрити контрол по която минават закупилите я.
На всички други летища я има.

На Малпенса струва 9 евро.

https://www.viamilanoeshop.eu/search-results.do?what=FT&airp … t=&promoCode=

https://www.google.it/search?q=fast+track+immagini&rlz=2C1OP … rc=7-3BPcfpS0OjeM:

# 551
Аз лично предпочитам да ходя пеша, освен ако не вали
Иначе се кибичи 15-20 минути поне в автобуса, където обикновено зимата е студено, а лятото жега

# 552
  • Вестерос
Според мен няма значение нискотарифна или не и на двете ми се е случвало с автобуси и ръкави.

# 553
Скрит текст:

Kомплименти!
Един човек да чете сайта.

Не си ти русата.

Трябва да си закупил услуга fast track.
Незнам дали в Бг я има - отделна лента за секюрити контрол по която минават закупилите я.
На всички други летища я има.

На Малпенса струва 9 евро.

https://www.viamilanoeshop.eu/search-results.do?what=FT&airp … t=&promoCode=

https://www.google.it/search?q=fast+track+immagini&rlz=2C1OP … rc=7-3BPcfpS0OjeM:

Абе аз, че съм си руса, руса съм си  hahaha
Но и когато си мисля, че съм права, в 99% съм си права.
Радвам се, че се изясни това недоразумение и дано тези, които се пререждат преди секюритито, стават все по-малко.  Peace

# 554
Благодаря на отзовалите се,засега обмислям 4:30 да сме на летището, дано няма много навалица  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт