RYANAIR - 7

• 81 459
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
Супер, мерси  bouquet

# 106
А аз не намирам евтин билет от Пиза до София. За отиване Раян летят само вторник и събота, например на 24 юни има до Пиза, но полети за връщане около 28- 30 юни не намирам нищо. Евентуално с Wizzair от Болоня до София за 45 € еднопосочен, но няма полети всеки ден. Някаква идея друга, някой с опит може ли да ми подскаже.

# 107
А аз не намирам евтин билет от Пиза до София. За отиване Раян летят само вторник и събота, например на 24 юни има до Пиза, но полети за връщане около 28- 30 юни не намирам нищо. Евентуално с Wizzair от Болоня до София за 45 € еднопосочен, но няма полети всеки ден. Някаква идея друга, някой с опит може ли да ми подскаже.
Аз тези билети от Пиза до София за 24.06. ги "дебнех" почти месец, и накрая паднаха с около 6 евро и ги купих за 28.99 евро билета. Явно в посока към София (еднопосочен) цените са малко по високи. Реших да ги купя, защото в активния туристически сезон, както се казва, я камилата, я камиларя. Може и още да ги вдигнат.
 Въпреки, че за около седмица бяха и по 23.99 евро, ама знае ли човек.......

# 108
  • София
Я кажете за Рим горе-долу колко най-много са падали?

9.99 euro

# 109
  • София

Хмм,

Октомври 2016 г. ( 24.10. отиване и на 27.10. връщане) отиване и връщане имаше от и за Пиза. И билетите ги намерих 9.99 евро на човек за отиване и толкова за връщане. Явно сега е нещо различно.

# 110
За Валенсия, сега за 21.08 е 90евро отиване и за връщане на 28.08 - 80евро, но на тази цена е за 1 човек, а ние сме трима.

Нали знаете, че Раян не кацат в самата Валенсия като Уиз, а в Кастейон, което е доста далече от града...

Да имам го предвид, но ще ни чакат и това не е проблем

# 111

Хмм,

Октомври 2016 г. ( 24.10. отиване и на 27.10. връщане) отиване и връщане имаше от и за Пиза. И билетите ги намерих 9.99 евро на човек за отиване и толкова за връщане. Явно сега е нещо различно.
Не сравнявайте цените през октомври/ноември и летните месеци.
Равенството няма да ви се получи.  Laughing

# 112
Ако престоят в Италия е само 3 дни има изгодно връщане от Пиза. Но ако престоят е 5-6 дни, трябва да търся друга авиокомпания за връщането, и пак с Раян, но от Рим.

# 113
  • София
Честит празник bouquet Колко сте изписали Wink)

# 114
Здравейте,
Утре летя до Хамбург и ми е малко напрегнато,защото това ми е първи полет със самолет,а дори четох прекомерно,какво мога да вземам в ръчният багаж,тъй като ще летя само с него.Имам чувството ,че доста издух раницата.В билета ми пише,че мога да взема и още една чанта,която да е с размери 35/20/20,тя трябва да се прибере в другата ли?Или може отделно да се носи?
Също така,прочетох тук ,че можело да се взема преса в ръчният,това сигурно ли е ?Тъй като аз имам нужда от пресата си,но е доста скъпа и не ми се иска да ми я вземат.

ПС:Честит празник на всички!

# 115
  • Вестерос
Mалката чанта е отделно, не в другата.

# 116
Я кажете за Рим горе-долу колко най-много са падали?

9.99 euro

В момента Рим е 16,99€ май месец и 14,99€ юни (еднопосочно).

# 117
А това за пресата,проверено ли е?Тъй като четох в esky ,откъдето си закупих билета,забранените вещи в ръчният.Беше споменато,че преса и сешоар и маша са забранени.Тук като прочетох,направо се изкушавам.Дали някой няма за ми я вземе??

# 118
  • Вестерос
Аз се чудех до последно, но накрая реших, че няма да я вземам. че ще  ми тежи. Дано се появи някой , който я е носил.

# 119
А това за пресата,проверено ли е?Тъй като четох в esky ,откъдето си закупих билета,забранените вещи в ръчният.Беше споменато,че преса и сешоар и маша са забранени.Тук като прочетох,направо се изкушавам.Дали някой няма за ми я вземе??
Ако бяхте чели по-внимателно, щяхте да знаете следното - никога да не купувате билети от esky!
Излишно е да си товарите сумата с допълнителни такси.

Общи условия

Активация на акаунт