RYANAIR - 7

• 81 668
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Професионалиста се изказа, че това са реалните цени до кв. Витоша.
Който иска евтино - да чака да трънат рейсовете и да отворят метрото в 05.30.

# 241
Не, пътувам със самолет за 30 евро, ама с "кеф" ще дам толкова и на бакшиша за удоволствието да ме повози из София. Няма нужда от заяжданки мисля. 10-15-20лв. ако е нормално за мен в ОК, не обичам да ме лъжат. На теб ако са ти толкова симпатични и имаш излишни пари, си им оставяй и по 30 евро и бакшиш ако искаш. Ако не пристигах през нощта, щях да си пътувам с метрото.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 23:12 от adelinda

# 242
  • Вестерос
Rolling Eyes някои компании имат сайтове, там се изчислява колко е в пари разстоянието от до . Провери, после се изказвай толкова категорично с леко заяждане!

# 243
  • София
Мисля, че проблемът с такситата е решен отдавна и в момента силно се хиперболизира тук (летим почти всеки месец). Има и телефони за оплаквания, и касова бележка можеш да поискаш за сумата, пък дори и тя да е 30 евро, можеш да не платиш, да му снимаш номера и да подадеш оплакване, да си викнеш "твоето" такси след като си вземеш багажа и т.н. варианти.

# 244
  • София
Мога ли да сложа в ръчния багаж ел. четки за зъби? Да не се водят опасни - когато се махне накрайника, остава да стърчи едно желязно.

# 245
Аз често използвам ОК супертранс и съм много доволна. Дори ме питат имам ли пренетции по кои маршрут да минат. Така, че не мисля да ви излъжат. По може да ви излъжат тези дето се предлагат в чакалнята.

# 246
Мога ли да сложа в ръчния багаж ел. четки за зъби? Да не се водят опасни - когато се махне накрайника, остава да стърчи едно желязно.
Можеш

# 247
Мисля, че проблемът с такситата е решен отдавна и в момента силно се хиперболизира тук (летим почти всеки месец). Има и телефони за оплаквания, и касова бележка можеш да поискаш за сумата, пък дори и тя да е 30 евро, можеш да не платиш, да му снимаш номера и да подадеш оплакване, да си викнеш "твоето" такси след като си вземеш багажа и т.н. варианти.
И да ме пита по кой път да мине, каква е ползата като аз не познавам София. А случаи като, в които сметка е била 100лв. тактаксиметровия не дава багажа на пътничка и са викали полиция, а полицията и казва да плати, ми го е разправял таксиметров. В моя случай, тарифата беше подвеждащо написана 2.00лв. на час и нито касова бележка, нито друго може да ми помогне.

# 248
  • Вестерос
Точно с ОК мин. година мои роднини ги прецакаха. Питали го колко ще излезе до летището от автогарата и им казал 15 лв. Накрая им искам 30, защото били двама

# 249
  • София
Здравейте, предстои ми полет с Раянер през април. Платила съм места, но още не сме се регистрирали. Въпросът ми е мога ли на отиване да пътувам само с чекиран багаж като сложа малкото куфарче в голямото, а на връщане да съм с платен чекиран и малък ръчен. Т.е. на отиване да съм с дамска чанта на борда, а двата куфара един в друг в багажното. На връщане платения куфар в багажното, а на борда малък ръчен и дамска чанта. Благодаря ви предварително.

# 250
Изчетох последната тема, почвам другите , но да питам. Ще летя до Пиза на гости и приятелката иска, ако може, сирене и шипков мармалад ( това и се е прияло). За шипковия се съмнявам дали може, но за сиренето - вакумирано ли, може ли в пликчета няколко бучки? И още един въпрос - 2 стека цигари мога ли да нося в ръчния багаж?

# 251
Здравейте, предстои ми полет с Раянер през април. Платила съм места, но още не сме се регистрирали. Въпросът ми е мога ли на отиване да пътувам само с чекиран багаж като сложа малкото куфарче в голямото, а на връщане да съм с платен чекиран и малък ръчен. Т.е. на отиване да съм с дамска чанта на борда, а двата куфара един в друг в багажното. На връщане платения куфар в багажното, а на борда малък ръчен и дамска чанта. Благодаря ви предварително.

Щом е платен чекиран няма проблем да сте с по-малко ръчен в едната посока

# 252
  • Германия
Изчетох последната тема, почвам другите , но да питам. Ще летя до Пиза на гости и приятелката иска, ако може, сирене и шипков мармалад ( това и се е прияло). За шипковия се съмнявам дали може, но за сиренето - вакумирано ли, може ли в пликчета няколко бучки? И още един въпрос - 2 стека цигари мога ли да нося в ръчния багаж?
Мармалад може само в чекиран багаж (ако е над 100 мл). Останалото в ръчния можеш да вземеш.

# 253
  • София

Щом е платен чекиран няма проблем да сте с по-малко ръчен в едната посока
Благодаря за отговора. Притеснява ме да не е проблем, че са два куфара в един. На връщане ще имаме повече багаж и решихме да си платим и в двете посоки куфар.
Искам да питам дали е възможно при платени вече места, при регистрацията дали е възможно да се сменят. Да си изберем други.

# 254

Благодаря за отговора. Притеснява ме да не е проблем, че са два куфара в един.

Не, проблем може да има, ако багажът е повече кг

Общи условия

Активация на акаунт