RYANAIR - 7

• 81 608
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря! А когато чекирам ли ще получа бордна карта,понеже това,което съм принтирала сега,никак не прилича на това от първия пост...  Embarassed личи ми,че скоро не съм летяла....
Бордната карта, ще получиш като се чекираш. Не е нужно да я рапечтваш, на повечето летища се чете и като файл. При нас на последното пътуване, на връщане от Мюнхен ( летище Меминген), за първи път ни казаха, че там не може да се чете от файл бар кода и ни разпечтаха картите на чек ин гишето безплатно.
Относно багажа, малък куфар + ръчна чанта ( в т.ч. може да бъде чанта за лаптоп или дамска чанта). Принципно имат огрначение на салонният багаж и преди бординга, може да ви предложат да го чекират безплатно ( т.е. да го качат безплатно в багажното отделение) - тези багажи никой не ги мери ( имам предвид, дори да излиза от зададените размери с по няколко см, няма да имате проблем.

# 376

Средните не бяха хубави, които са до аварийните изходи,
В едната посока съм взела на първи авариен ред (от двата средни),защо не са хубави?
На аварийните изходи, които са в средата ми взеха якето, дамската чанта, нищо не можеш да държиш в себе си, но пък е доста широко.

А,това ли било,ясно,мерси. PeaceЯкето ми е винаги облечено (недолюбвам климатиците в самолетите),а чантата така или иначе не държа в себе си по време на полет да ми пречи.

# 377
  • Sofia
Не съм променяла резервация досега, но ето, че ми се налага...
При промяна на датата, ще дължа 40 евро такса + разликата в цените.
А какво става с платения багаж? Той губи ли се или остава към новия полет?
А ако реша освен датата, да сменя и дестинацията, таксата пак ли е 40 евро?

# 378
  • Бургас
Гледам билетите до Барселона.Има ли шанс цената да падне под 30 евро за октомври и ноември?

# 379
Според мен чантите за лаптоп няма да влязат в клетката с размер: 35 Х 20 Х 20 . Сигурно ли е, че няма да има проблем?
Благодаря! А когато чекирам ли ще получа бордна карта,понеже това,което съм принтирала сега,никак не прилича на това от първия пост...  Embarassed личи ми,че скоро не съм летяла....
Бордната карта, ще получиш като се чекираш. Не е нужно да я рапечтваш, на повечето летища се чете и като файл. При нас на последното пътуване, на връщане от Мюнхен ( летище Меминген), за първи път ни казаха, че там не може да се чете от файл бар кода и ни разпечтаха картите на чек ин гишето безплатно.
Относно багажа, малък куфар + ръчна чанта ( в т.ч. може да бъде чанта за лаптоп или дамска чанта). Принципно имат огрначение на салонният багаж и преди бординга, може да ви предложат да го чекират безплатно ( т.е. да го качат безплатно в багажното отделение) - тези багажи никой не ги мери ( имам предвид, дори да излиза от зададените размери с по няколко см, няма да имате проблем.

# 380
оф, моят куфар е на 25 см, а не на 20 Sad иначе другите два размера са даже под 55 и под 40 см... Как ме е яд, сега трябва да търся нов куфар/ чанта за ръчния.

Освен това хиче не се сещам каква ще е тази дамска чанта 35Х20Х20  Simple Smile) Тези 20 см много малко и се виждат за ширина и дълбочина Sad

Мерих и тази на лаптопа, 100 % над 40 см е, освен това е над 20 височината. Трябва за някой малък лаптоп да е

# 381
Дамската чанта, ако не е от твърда кожа, може да се смачка и ще влезе в клетката. Също така, ако пътувате със сак, ако е 5-6  см повече, може да се смачка и ще влезе. С куфарите няма как да стане това Simple Smile
Аз искам да препоръчам, ако някой като мен се притеснява да не е надвишил кг на връщане. Купий си една джобно кантарче, което ще нося с мен като пътувам. Така ще знам дали надвишавам разрешените кг или не Simple Smile

# 382
  • pomorie
И мен ме е яд за дамската чанта,обичам големи чанти.Ще го преживея,вземам раничка и така ще е...Другата ми чанта е мека,отговаря на размерите,надявам се всичко да е ок.

# 383
Срам, не срам, аз ходих до летището да премеря.

# 384
Срам, не срам, аз ходих до летището да премеря.
ххаха, супер! е това ми хареса, браво!  bouquet

# 385
 Аз бях с голяма дамска чанта 40х40х20,и на двете летища никой нищо не ми е казвал.

# 386
  • Русе
И аз мисля, че напразно се притеснявате за втората чанта. Така или иначе тя стои в краката. И моята беше по-голяма от посочените размери - 40/35/15, на всичкото отгоре е от много твърда кожа и не може да се прегъва или смачка. Никой нищо не ми каза.

# 387
оф, моят куфар е на 25 см, а не на 20 Sad иначе другите два размера са даже под 55 и под 40 см... Как ме е яд, сега трябва да търся нов куфар/ чанта за ръчния.

Освен това хиче не се сещам каква ще е тази дамска чанта 35Х20Х20  Simple Smile) Тези 20 см много малко и се виждат за ширина и дълбочина Sad

Мерих и тази на лаптопа, 100 % над 40 см е, освен това е над 20 височината. Трябва за някой малък лаптоп да е
Единият ни куфар е на 23 см. никой не ни кара да го мерим. Освен това, при предложение за безплатно чекиране, просто им го връчваш , тогава със сигурност няма кой да те кара да го мериш.

# 388
За първи път септември ще летим със самолет и искам да ви попитам местата на 23-24 ред дали да добри. Ще сме с детето,което е на 9г., но нямаме брак. Та за детето акт за раждане ли е необходимо да носим или има и още нещо друго.

# 389
Местата дали са добри е въпрос на личен вкус, един харесва едно, друг друго... На мен ми е все едно, стига да не е последния ред, където не се мърдат облегалките.
Акт за раждане и паспорт на детето трябва да е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт