RYANAIR - 7

• 81 571
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • на тавана в кошницата
Може ли някой да ми каже като се чекираме, на майка ми личната карта е безсрочна каква дата да напиша, че не ми дава да продължа?
Няма опция "безсрочна". Аз пиша датата на издаване и година примерно 2035 Simple Smile Не е имало проблем до сега.

jul  Много благодаря

# 466
  • Milano
Здравейте! Системата ми даде място 33F. На първа страница снимката с местата показва 33 ред в червено,защо са обозначени така? До сега винаги ми е давало хубави безплатни места. Знам, че последните места не се харесват, тъй като било шумно заради тоалетните.

Според мен на последните редове е малко по тясно, но може и да греша, хубавото обаче е, че почти винаги 32 ред е свободен и може да се преместите, ако искате
Не мисля, че са проблем хората наредени на опашка за тоалетната  Mr. Green

Прав си.
Има повече шум от двигателите, на тоалетни не съм обръщала внимание.

Забелязах разликата защото пътувах на единият ден на 22 ред (мисля) и на следващият на 33 до пътеката.
Не е много голяма, но разстоянието до предната седалка е по-малко и все пак не като при Уиз. Mr. Green

Не ми е било проблем за 1ч15мин полет това, виж като се заклати самолета точно като започна снижаване за кацане ми беше и още как. Laughing

# 467
Имаш ли чекиран багаж или си само с ръчен? Според мен няма да е проблем. Може да я сложиш в торбичка просто.
нямаме чекиран и от там ми е притеснението,за първи път летя с лоу кост компания и само с ръчен багаж Simple Smile

# 468
  • на тавана в кошницата
Аз пак с питане. В бордната карта най-долу пише bags 2x20 това значи, че имам 20 за отиване и 20 за връщане ли или и двата за отиване? Ако е така как да процедирам, че искам един за отиване и един за връщане.

# 469
  • Вестерос
Щом са писали , че може, значи може. Аз не виждам какъв е проблемът за пресата, все едно и сешоара да си взема. Не мога да убия някой с пресата, но примерно със кабела за зарядното мога да го удуша, а те са позволени  Laughing

# 470
# 471
Не ми е било проблем за 1ч15мин полет това, виж като се заклати самолета точно като започна снижаване за кацане ми беше и още как. Laughing
Ужас  Sick Sick

# 472
  • София
Ужас  Sick Sick

Какъв ужас? Много обичам клатенето на самолета и турболенцията.
Още като купувам билета си мечтая да ми се случи.
Интересно, че дъщеря ми също си ги пожелава.
Един съвет при подобна ситуация - желателно е дамската чанта да има и дълга дръжка. Поне по време на полета. Намотавам я  на ръката и зарязвам чантата на пода. При силно клатене няма да се метне до другия край на машината.

# 473
  • Вестерос
На мен ми направи впечатление и на отиване и на връщане от Атина различни пилоти много рязко кацат, не знам дали го обяснявам правилно. До сега не ми се беше случвало с други компании, даже изкоментирах и се учудих, че до мен бяха щастливи , че приятно кацнали  Crazy

# 474
  • София
Рязкото кацане е според зависи - ако след тях за  коридора чака друга машина.
Ако малко са закънели при излитане, понякога и от вятъра.
Нали сме излезли от аерогарата - това е важно, а   другото са подробности.

# 475
Ужас  Sick Sick

Какъв ужас? Много обичам клатенето на самолета и турболенцията.
Още като купувам билета си мечтая да ми се случи.
Интересно, че дъщеря ми също си ги пожелава.
Един съвет при подобна ситуация - желателно е дамската чанта да има и дълга дръжка. Поне по време на полета. Намотавам я  на ръката и зарязвам чантата на пода. При силно клатене няма да се метне до другия край на машината.

Вие се майтапите с тая турбуленция. За 200 полета и 460 000 км не ми се е случвало по-силно друсане от обикновено българско шосе през 90те

# 476
  • Русе
Някой да е забелязал проблеми в сайта. Като търся определена дата ми дава една цена, като пусна общ ореглед за месеца друга?

# 477
На мен ми направи впечатление и на отиване и на връщане от Атина различни пилоти много рязко кацат, не знам дали го обяснявам правилно. До сега не ми се беше случвало с други компании, даже изкоментирах и се учудих, че до мен бяха щастливи , че приятно кацнали  Crazy
Ако ти се случи да се возиш на Луфтханса ще видиш какво значи рязко кацане! #Crazy

# 478
Аз пак с питане. В бордната карта най-долу пише bags 2x20 това значи, че имам 20 за отиване и 20 за връщане ли или и двата за отиване? Ако е така как да процедирам, че искам един за отиване и един за връщане.
Така написано изглежда като да имате 2 багажа за 1 полет, а не по 1 за отиване и връщане. Като влезете в профила си в предстояши пътувания какво пише за багажа. Ако не Ви е ясно, попитайте в чата и ако са 2 багажа за единия полет, евентуално да "метнат" 2-я багаж за обратния полет.

# 479
  • на тавана в кошницата
 Galettta  bouquet  Да , така се оказа с обаждане и 3 Евро го оправих.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт