RYANAIR - 7

• 81 571
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • HH
На мен ми направи впечатление и на отиване и на връщане от Атина различни пилоти много рязко кацат, не знам дали го обяснявам правилно. До сега не ми се беше случвало с други компании, даже изкоментирах и се учудих, че до мен бяха щастливи , че приятно кацнали  Crazy
Ако ти се случи да се возиш на Луфтханса ще видиш какво значи рязко кацане! #Crazy
Това на база колко полета го казваш? Утре някоя заблудена душа няма да си купи билет, щото е прочела някъде че Луфтханза все така си кацат.
Не съм имала подобно кацане с ЛХ

# 481
  • Пловдив
=====
Вие се майтапите с тая турбуленция. За 200 полета и 460 000 км не ми се е случвало по-силно друсане от обикновено българско шосе през 90те

Майтап, майтап, ама чете ли за полета на БА от Мадрид в понеделник вечерта Wink 

# 482
  • Вестерос
Летяла съм с Луфтханза и бях много доволна, особено от храната  Embarassed

# 483
Скрит текст:
Здравейте! Системата ми даде място 33F. На първа страница снимката с местата показва 33 ред в червено,защо са обозначени така? До сега винаги ми е давало хубави безплатни места. Знам, че последните места не се харесват, тъй като било шумно заради тоалетните.

Според мен на последните редове е малко по тясно, но може и да греша, хубавото обаче е, че почти винаги 32 ред е свободен и може да се преместите, ако искате
Не мисля, че са проблем хората наредени на опашка за тоалетната  Mr. Green

Прав си.
Има повече шум от двигателите, на тоалетни не съм обръщала внимание.

Забелязах разликата защото пътувах на единият ден на 22 ред (мисля) и на следващият на 33 до пътеката.
Не е много голяма, но разстоянието до предната седалка е по-малко и все пак не като при Уиз. Mr. Green

Не ми е било проблем за 1ч15мин полет това, виж като се заклати самолета точно като започна снижаване за кацане ми беше и още как. Laughing

Сега като се замисля, 33 ред принципно и няма никаква опция за мърдане на задната седалка дори и с половин сантиметър, та става още по-тясно (миналата седмица летях за първи път с A321 на Уиз, има подобрение с разстоянието малко).

ПП по въпроса за турбуленцията, имам лош опит с Раян от Италия до Испания, може би час лашкаше доста силно и бяхме с колани, явно е било страшно в небето, защото накрая ни свалиха на друго летище . Не беше особено приятно, а и полетът беше ранен и ми се събираха 2 поредни дни ставане в 4 и половина за летище  Crazy

# 484
Летяла съм с Луфтханза и бях много доволна, особено от храната  Embarassed
Обожавам Луфтханза.

# 485
  • София
Леле плашите ме, ще летя с малката в петък за Венеция с тая турболенция и ще ми е за първи път.
Благодарение на вас, знам какво мога и какво не да си взема, влизам в багаж и все. Автоматично ми запази място за детето и това до него. Добре зле на 22 ред - за 1 час ще се търпи. Разпечатала съм и билети и съм в бойна готовност  Laughing
Полета ми е в 11,45 от терминал 2, мисля в 9 на летището да се паркирам, стискайте ми палци.

# 486
  • Вестерос
Всичко ще е наред  Hug Никога при моите полети не е имало турболенция , така че спокойно  Hug

# 487
  • София
Няма страшно, човек се плаши, защото е различно усещане, не е свикнал както с колата, въпреки че именно с колите стават катастрофите и са далеч по-опасни. В общия случай само излитането и кацането се усещат повече, през останалото време е по-гладко возенето от по нашите разбити улици. Понякога има турболенция, но почти винаги тя е кратка.

Минусът на 22 ред е единствено, че е при крилете и съответно няма да имате красива гледка, но за по-плашливите това е плюс. Много хора нарочно си избират места, при които да не виждат на колко високо всъщност са.

# 488
  • София
Тифани мерси, мен не ме е страх, а как ще го преживее малката - имаме проблем при пътувания. Аз съм щурава глава умирам за гондоли, бънджи - колко па да е по различно като усещане  newsm78
Сега погледнах билетите на отиване сме 21 А 21В, на връщане сме 22 - крила не крила все е тая.
А да питам че ми е любопитно, на 1-ва стр. са показани билетите на БГ, ама моите са на латиница. При мен ли е грешката или са си така?

# 489
[quote/]
А да питам че ми е любопитно, на 1-ва стр. са показани билетите на БГ, ама моите са на латиница. При мен ли е грешката или са си така?
[/quote]

Няма грешка в билетите, даже е по-добре да са на латиница.

# 490

Няма грешка в билетите, даже е по-добре да са на латиница.

# 491
=====
Вие се майтапите с тая турбуленция. За 200 полета и 460 000 км не ми се е случвало по-силно друсане от обикновено българско шосе през 90те

Майтап, майтап, ама чете ли за полета на БА от Мадрид в понеделник вечерта Wink 
Четох. Претоплена е "новина" от 2005 година. И пак да си кажа, че голям страх явно, по-рязкото кацане е по-безопасно.

# 492
Аз обожавам турбуленция!

# 493
  • София
През мобилното приложение не ми дава никаква възможност да принтирам бордните карти. Държа да ги имам на хартия, екрана на телефона ли да снимам?

# 494
  • София
През мобилното приложение не ми дава никаква възможност да принтирам бордните карти. Държа да ги имам на хартия, екрана на телефона ли да снимам?

то е за директно показване на летището от телефона.
За принтиране - влез в акаунта си от лаптоп и принтирай.
Или пък от тел. през сайта и пак акаунта за да се принтира.

Общи условия

Активация на акаунт