RYANAIR - 7

• 81 553
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
  • София
То колко е голям този лаптоп, освен ако не е от най-малките, няма право да го носи като втори багаж, пък какво остава като трети. Не е задължително да я спрат и да искат да си плати, но е възможно и ще са в правото си.

# 511
Даа, явно няма да стане, по-добре да не рискува. Стандартен е лаптопа, с негова си чанта. А в дамската си има и друг, малък лаптоп, други неща, нещо за хапване за из път, вода.

# 512
  • Вестерос
Като има малък защо ѝ е голям ?  Rolling Eyes

# 513
Като има малък защо ѝ е голям ?  Rolling Eyes
Защото стават 3 ръчни. 2 лаптопа отделно (малък и голям) и един 10 кг. Аз така го разбрах.

# 514
  • София
Здравейте, някой може ли да ми каже за тази такса пропуснато заминаване. Един от групата няма да пътува, просто няма да дойде на летището, дължи ли се нещо?

# 515
Здравейте, някой може ли да ми каже за тази такса пропуснато заминаване. Един от групата няма да пътува, просто няма да дойде на летището, дължи ли се нещо?

Е, не! Каква ще е тази такса? Не стига, че си е платил билета човека, ами и да плаща, че не е пътувал?!...  #Crazy #Crazy #Crazy

# 516
  • София
Ами има я в страницата с таксите и тарифите. Не ми стана ясно дали и как  и за какво се начислява. И на кого. Билетите са платени с моята карта. Пътуваме в неделя.

# 517
Здравейте,

Даже не си правят труда да го "приканват" да се яви на изхода по уредбата на летището, както е при другите линии.

# 518
За пътуване 2 възрастни с 2 деца, едното до 2 години препоръчтилено ли е да се закупят билети Leisure Plus или може и със стандартните цени? Реално спазват ли се предимствата на по-високата цена от Приоритетно качване на борда и Резервирано място, 20 кг чекирана чанта?

# 519
  • на Мелмак
Когато има деца - възрастните задължително купуват и системата ги слага- дете до възрастен.

Моите куфари са 50 х 36 х 23 см , не са ми правили проблем, взех скоро един една идея по- малък - френски , специално на етикета пишеше за Райан и Изиджет Laughing

# 520
Извинявам се , може да ви се стори от серията "тъпи", но пускам детето си само да пътува и се чудя. За малката чанта мислех да го пусна само с чанта за лаптоп и вътре лаптопа. Но като размислям ще му трябва някаква раничка като се разхожда в града(след като стигне и обикаля да види забележителности) да си слага разни неща и ще му бъде по удобно. Раницата ни обаче е по голяма с размери 50/32/17см. В нея няма да има нищо друго освен лаптоп и да речем носни кърпички,  документите като пълномощно и т.н. Та въпроса ми е тази раница пак ли я слагат в някаква кутия и ако се събере всичко е наред или не?  Моля знаещите да пишат, че утре пътува

# 521
33 ред е прекрасен Simple Smile Не друсаше, едно и също е, като на предните редове. Беше приятен полет. Небето чисто, красиво.

# 522
  • София
big_67, какво имаш предвид под малката чанта? Ще има ли отделно и друг багаж освен лаптопа? Има право на  една 10 кг чанта (максимален размер : 55 см x 40 см x 20 см) и една малка чанта (максимален размер: 35 см x 20 см x 20 см). Чантата за лаптоп е видимо по-голяма от тяхната представа за малка чанта и е възможно да има проблеми. За дамска чанта не прамят проблеми обикновено, защото повечето са меки и се счита, че могат да бъдат набутани в голямата, но чанта за лаптоп си е сериозно неспазване на правилата. То няма голям проблем, просто има вероятност да го накарат да си плати.

Специално за чанта за лаптоп няма нужда да я мерят, сигурна съм, че ежедевно се сбълскват с хора, които се опитват да влязат с такива и им е ясно, че е над размерите. Въпросът е те на каква вълна ще са и дали ще направят проблем.

# 523
big_67, какво имаш предвид под малката чанта? Ще има ли отделно и друг багаж освен лаптопа? Има право на  една 10 кг чанта (максимален размер : 55 см x 40 см x 20 см) и една малка чанта (максимален размер: 35 см x 20 см x 20 см). Чантата за лаптоп е видимо по-голяма от тяхната представа за малка чанта и е възможно да има проблеми. За дамска чанта не прамят проблеми обикновено, защото повечето са меки и се счита, че могат да бъдат набутани в голямата, но чанта за лаптоп си е сериозно неспазване на правилата. То няма голям проблем, просто има вероятност да го накарат да си плати.

Специално за чанта за лаптоп няма нужда да я мерят, сигурна съм, че ежедевно се сбълскват с хора, които се опитват да влязат с такива и им е ясно, че е над размерите. Въпросът е те на каква вълна ще са и дали ще направят проблем.
Да говоря че ще има голяма чанта и раницата , която ще бъде празна само с лаптоп. Как да има проблем с чанта за лаптоп , като на самия билет, които сме разпечатали пише че може една голяма чанта и по малка чанта , като в скоби е написано лаптоп чанта

# 524
  • София
Малката чанта трябва да влиза приблизително в размерите: 35 см x 20 см x 20 см, а то те какво си рекламират е отделен въпрос, има и малки лаптопи с малки чанти, които ще влязат в дадения размер, така че са си "вързали гащите". То не е голям проблем, просто не отговаря на правилата и може да го накарат да доплати. Реално като видят дете, едва ли ще го спрат, но е хубаво да го имате предвид.

Общи условия

Активация на акаунт