RYANAIR - 7

• 81 505
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Има в DM. 6лв.  С 3 шишенца и 3 кутийки за крем.
В ДМ ги има и без шишенца и кутийки. 15 бр. струват към 3-4 лв. Точно еднолитрови са и на картинка е посочено, че стават и за самолет
Скрит текст:

А на секюрити не съм ги видяла. newsm78 Но то остава и там да започнем да си нареждаме течностите в плик... Съвсем ще се извие опашка.

# 601
на Т1 дават пликчета на първата проверка на личната карта и бордната карта, преди проверката за сигурност
миналата година ме помолиха да преместя нещата от мое в тяхно пликче, отне 20 секунди (в сравнение с хората, които ги връщат по 5 пъти, защото не са си махнали колана, часовника, стотинките от джоба, забавянето е минимално  Joy)

# 602
  • Вестерос
Пред мен на едно момиче му дадоха на Т2 плик, че нямаше, не знаела.

# 603
То ми трябва и най-малкият размер пликче... само за една паста за зъби 10g.  Rolling Eyes

# 604
Няма ли да е по-лесно като кацнеш да си купиш паста за зъби?

# 605
10 грама минава и в джоба без проблем, споко  Joy

# 606
  • Вестерос
И дезодоранта трябва да е в плика, едва ли без рол он, део ще тръгне някой нанякъде само с паста в ръка  Grinning

# 607
Део стиковете не съдържат течност Peace

# 608
В потрес съм от елементарните въпроси в темата.и отговорите на куп хора за 10гр. паста или друго.и тези пликчета станаха исторически.сори

# 609
10 грама минава и в джоба без проблем, споко  Joy
Честно казано и аз това си мислех. Laughing Тя пастата и без това не е течност, а гел, но все пак на Лондонското летище са ме връщали за плик. Та ако мине на София добре, после лесно ще взема от Лондон. Ще потърся и по магазините, които предложихте. bouquet

# 610
  • Вестерос
Да, но има и течни, тогава защо и сапуните казват , че трябва и спиралата  Thinking

# 611
Да, но има и течни, тогава защо и сапуните казват , че трябва и спиралата  Thinking

Течните са рол-они. Има разлика.

# 612
Моята приятелка не си обяви течностите, не я провериха,накараха я да си събуе обувките. Мен не.

# 613
  • София
Проверката е съвсем различна от течностите.
На всеки полет - нямам течности.  Винаги ми проверяват ръцете за следи от взривни вещества, събуват ми обувките.
По 5 мин. баят на личната ми карта при проверка и я разучават от всякъде.
Нося дълги, широки поли и затворени блузи, явно им приличам на шахидка.

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 22:31 от Aisha

# 614
  • София
Здравейте, прочетох първата страница, нямах възможност да прочета останалите теми.

- Искам да попитам бебета освен количка/ преносимо легло нямат право на безплатен багаж като чанта, така ли е? А тези неща на борда на самолета ли се пренасят или са като чекиран багаж?
- Малко се обърках за чекирания багаж. Може ли вместо един куфар от 15 кг и един от 20 кг да се пътува с един от 30 кг. ( примерно).?

Общи условия

Активация на акаунт