RYANAIR - 7

• 81 422
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • Пазарджик
Здравейте, искам да ви попитам нещо, което не съм чела и срещала като дискутирано.  Искам да взема с мен хомеопатични лекарства в самолета в ръчния багаж, като тях ги опаковам във фолио-алуминиево. Проблем ли ще е това?
Не мисля,че би било проблем. Аз като летях до Лондон на 07.04 носих със себе си хомеопатия в дамската чанта и не съм имала никакъв проблем на нито едно от двете летища. Дори не бяха опаковани . Бяха си в оригиналната опаковка.

# 676
  • Русе
есента имаше дискусия за хомеопатичните.
Стигна се до извода, че както и да са опаковани като минат през скенера на багажа вече няма да действат.
Фолиото не помагало. Не си спомням точно какво им се случваше, но потребителката се отказа да ги носи.

Не беше есента, в края на януари беше. Аз питах и наистина се отказах Реших, че за повече от година тук не са се разболявали и не са пили лекарство, та точно при престоя ни в Германия ли да се случи. После говорих с хомеопата ни и тя каза, че като са увити с фолио, няма проблем. И е така. Сестра ми преди месец си бяха тук и купиха хомеопатично лекарство за внука си. Лекарството беше течно, а те по принцип са по-чувствителни. Действа си. Детето е много добре след приема му. Та, така.  kremm, можеш да си ги вземеш.

# 677
Здравейте!
Искам да добавя чекирани чанти към билетите си, но ми начислява двйна цена за едната. Бъркам ли някъде?
Скрит текст:

# 678
  • София
Като гледам по снимката - махни тикчето на пристигащия полет на долния ред.
За хомеопатичните - извинявам се, не им разбирам.
Но помня, че имаше дълга дискусия за тях.

# 679
  • Перник
Здравейте!
Искам да добавя чекирани чанти към билетите си, но ми начислява двйна цена за едната. Бъркам ли някъде?
Скрит текст:
Здравейте! Ако мога да помогна, това което аз виждам е че добавяте 1чанта за възрастен за двата полета отиване и връщане,  което си е точно 24 евро.На детето не е добавена чанта.Simple Smile

# 680
Да, разбрах веднага щом го постнах Laughing Благодаря ви! bouquet

# 681
  • Вестерос
Дарче, само в една посока ли ти трябва куфара?

# 682
Оправих се, Тифче. Разгадах го. И за двете посоки добавих, просто първоначално не разбрах защо удвоява сумата, ама..пусто...нали знаеш - блондинка Laughing Сърдечно ти благодаря за помощта!! bouquet Hug

# 683
Здравейте искам да попитам тъй като на 03.05 пътуваме за Рим с ryanair но сутринта пристигаме на терминал 1 много далеч ли е терминал 2 ако се върви пеша в 4.20 сутринта..

# 684
Гледах, гледах и пак не съм догледала. Запазила съм грешен полет на дата, различна от тази, която съм планувала. Знам, че мога да променя полета, но начисляват такси за промяна, а в случая тези такси ще дойдат по-скъпи от самия билет. Има ли опция да ги избегна или да пия една студена вода за тези пари и да си лягам? Confused

# 685
Гледах, гледах и пак не съм догледала. Запазила съм грешен полет на дата, различна от тази, която съм планувала. Знам, че мога да променя полета, но начисляват такси за промяна, а в случая тези такси ще дойдат по-скъпи от самия билет. Има ли опция да ги избегна или да пия една студена вода за тези пари и да си лягам? Confused
Ако се свържеш с тях до 24 часа след резервацията ще ви го променят безплатно. Това е специално за поправяне на грешки, не за истинска промяна.

# 686
Ами в случая се касае за промяна на датата, което си е съвсем друг полет и едва ли се числи към поправяните безплатно. И все пак, някой би ли ми помогнал с английския да направя един опит, пък каквото стане?

# 687
Свекърва ми си е купила някаква скреч карта по време на последния полет, с която можело да участва в томбола за спечелването на 1 милион евро.
Сега иска да ѝ я регистрирам, но не знам къде.
Може би тук?  newsm78
http://www.bfm.eu.com/draw-uk.php

# 688
  • ПЛОВДИВ
Свекърва ми си е купила някаква скреч карта по време на последния полет, с която можело да участва в томбола за спечелването на 1 милион евро.
Сега иска да ѝ я регистрирам, но не знам къде.
Може би тук?  newsm78
http://www.bfm.eu.com/draw-uk.php
Ако картата е във вас на задната страна има обяснение и написан сайт, където може да се регистрира. Wink
Дано да съм помогнала.

# 689
  • Вестерос
Ами в случая се касае за промяна на датата, което си е съвсем друг полет и едва ли се числи към поправяните безплатно. И все пак, някой би ли ми помогнал с английския да направя един опит, пък каквото стане?
Daрче, пиши им в чата, ако не си, ще ти оправят. Една позната така запази за дата 1 месец преди ходенето ни и ѝ го смениха, но трябва да действаш бързо

Общи условия

Активация на акаунт