RYANAIR - 7

• 81 474
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря
Мадам Фрапина  bouquet

# 691
Здравейте искам да попитам тъй като на 03.05 пътуваме за Рим с ryanair но сутринта пристигаме на терминал 1 много далеч ли е терминал 2 ако се върви пеша в 4.20 сутринта..

Няма смисъл да вървиш пеша по тъмното.
Вземи си такси, нищо страшно няма в софийските таксита.

# 692
Здравейте искам да попитам тъй като на 03.05 пътуваме за Рим с ryanair но сутринта пристигаме на терминал 1 много далеч ли е терминал 2 ако се върви пеша в 4.20 сутринта..
Не знам дали за това разстояние ще ви вземе такси  newsm78 .
Иначе има безплатен автобус между 2-та терминала, но от колко часа работи сутрин... това не знам.
Edit: Знам вече- от 07:00 до 19:00 ч.
Вижте и този линк за транспорта от/до Летище София.
С какво ще пристигнете на Т1? Т.е. не е ли вариант да пристигнете със същото на Т2?

# 693
Никое такси няма да откаже -  няма толкова кацащи по това време.
Борбата е за всеки  клиент.

# 694
  • София
есента имаше дискусия за хомеопатичните.
Стигна се до извода, че както и да са опаковани като минат през скенера на багажа вече няма да действат.
Фолиото не помагало. Не си спомням точно какво им се случваше, но потребителката се отказа да ги носи.

Не беше есента, в края на януари беше. Аз питах и наистина се отказах Реших, че за повече от година тук не са се разболявали и не са пили лекарство, та точно при престоя ни в Германия ли да се случи. После говорих с хомеопата ни и тя каза, че като са увити с фолио, няма проблем. И е така. Сестра ми преди месец си бяха тук и купиха хомеопатично лекарство за внука си. Лекарството беше течно, а те по принцип са по-чувствителни. Действа си. Детето е много добре след приема му. Та, така.  kremm, можеш да си ги вземеш.
Моя приятелка се премести със семейството си в Щатите. Детето им беше с тежка алергия и на хомеопатични. Тяхната хомеопатка беше казала да ги увият във фолио и между тях да има розов кварц, който предпазвал от скенерите. Лекарствата бяха в чекирания им багаж, но май навсякъде скенерите са еднакви.

# 695
Благодаря ви за инфото, аз по-скоро се притеснявам да не ми ги вземат хомеопатичните или да ги изхвърлят,  ако са по-този начин увити и изглеждат подозрително Simple Smile. Идеята за розовия кварца не съм я чувала до сега Simple Smile.

# 696
  • София
Мен и за по-дълги разстояния от двата терминала не са ме качвали.  Crazy Точното софийските таксита не се борят за всеки клиент според мен.  Laughing Да не говорим, че при последния ми полет, който беше на обяд, нямаше нито едно такси на Т1, което много ме изненада.

Най-добрият вариант е,ако е възможно вместо на Т1 да се отиде директно на Т2.

# 697
  • Варна
Здравейте, имам една питанка нещо се притесних ще ходим в Рим с Ryanair, връщаме се на 28 май, полета ни е от 18:20, но точно този ден за наш ужас ще има национална стачка на ''гражданска авиация'', т.е. тези които контролират въздушният трафик (кулите) от 10 до 18ч.  На някой дали му се е случвало такова нещо, ще има ли закъснения, изобщо какво може да очакваме....всеки отговор ще ми бъде полезен...

# 698
Благодаря ви за инфото, аз по-скоро се притеснявам да не ми ги вземат хомеопатичните или да ги изхвърлят,  ако са по-този начин увити и изглеждат подозрително Simple Smile. Идеята за розовия кварца не съм я чувала до сега Simple Smile.

Няма да ги изхвърлят, ако е екранирано и не се вижда какво е (лъчите не минават) се засилва мощността, докато пробие. А скенерите за чекирания багаж са по-силни от тези за ръчния. Според мен няма значение, щом ви върши работа пийте го и така.

# 699
Здравейте, имам една питанка нещо се притесних ще ходим в Рим с Ryanair, връщаме се на 28 май, полета ни е от 18:20, но точно този ден за наш ужас ще има национална стачка на ''гражданска авиация'', т.е. тези които контролират въздушният трафик (кулите) от 10 до 18ч.  На някой дали му се е случвало такова нещо, ще има ли закъснения, изобщо какво може да очакваме....всеки отговор ще ми бъде полезен...

Доколкото виждам, ще има стачка в провинция Павия, Рим няма да е засегнат

# 700
  • Вестерос
Щом е до 18:00 , а полета 18:20 не трябва да има проблем. Аз съм летяла 20 мин преди да почне стачката.

Брадли, коментираха в темата за Рим, че стачката е на диспечерите или нещо от сорта беше.

# 701
Еми в този интервал от време няма даима полети, и всички полети ще се изместят преди или след стачката. Очаквайте лудница на летището, но няма да ви оставят там де.

# 702
  • Milano
Брадли, къде я видя Павия? Laughing

Стачката е на ЕNAV, национална.

neuromancer, те Раян обикновено отменят доста полети при стачки.
Но то Чампино е тип Т1 в София - за 3 часа имат 5 полета, така че дори да ги изместят предходните няма да е кой знае какво закъснението, според мен.

пп. веднъж като се разрази една буря точно като отидохме на летището (впоследствие спря), влезнахме в самолета и казаха ''1,5ч ще чакаме да ни дадат ок да тръгнем и 1,5ч ще рулираме #Crazy'', и така си беше.

Брадли, боза продават ли на Т2? Laughing

# 703
http://scioperi.mit.gov.it/mit2/public/scioperi
Ми аз тука си ги гледам стачките  Mr. Green
не е ли правилния сайт?

не знам  Mr. Green
(ПП. уж щях да се пренасоча към Раян, а тая година ми тръгна на полети с Уиз за сега  Mr. Green)

# 704
  • Milano

http://scioperi.mit.gov.it/mit2/public/scioperi
Ми аз тука си ги гледам стачките  Mr. Green
не е ли правилния сайт?

не знам  Mr. Green
(ПП. уж щях да се пренасоча към Раян, а тая година ми тръгна на полети с Уиз за сега  Mr. Green)

Там де, но си сбъркал месеца. Laughing
На 28.05 лети дамата.

Аз нямам навик да гледам за стачки, щях да купувам за 28.05, но на 29.05 ми да де много по-добра цена и за тогава взех.

Общи условия

Активация на акаунт