Екопътеки и всякакви приятни разходки

• 132 706
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 180

Красота!
Пирин е най-малко изследваната от нашето фемили планина от Рило-Родопският масив и ще трябва да поправим тази несправедливост в бъдеще. Това лято успяхме да стигнем само до 2-3 от Бъндеришките езера, но ни застигна голям дъжд и провали плановете ни за останалите, както и за връх Вихрен.

Змия, хвърли едно око и в темата за Родопите, ще откриеш доста интересни предложения и маршрути. Ние сме влюбени в Родопите и района около Пампорово и Смолян лично на мен ми е любим. Дори и да е кофти времето и да не става за дълги разходки в и около самото Пампорово има страхотни полянки и горички за по-кратки разходки.

# 181
Може ли линк към темата за Родопите?

# 182
Може ли линк към темата за Родопите?

Заповядай :
http://old.bg-mamma.com/?topic=942169;topicrefid=19

# 183
  • Sofia
Витоша - хижа Еделвайс - хижа Звездица - много приятна е цялата местност наоколо  Heart Eyes

# 184
И аз се записвам в тази хубава и полезна тема Simple Smile
Ние последно бяхме около Ловеч и посетихме Деветашката пещера и Крушунските водопади. След ремонта маршрутът е мноого улеснен до водопадите. Очаквахме повече да се разхождаме..Иначе много красиво и зелено.
Покрай Елена минахме по маршрута до Марков камък и Христовския водопад. Прекрасни пътечки и много красиво.

Иначе почти през уикенд тук по-близо сме по горските маршрути на ПП Златни пясъци. Има си места за почивка, беседки, чешмички, люлки. Всеки маршрут е с различна сложност има си маркировка и указателни табели с инф. за животинския свят.
http://www.parkzlatnipiasaci.com/?page_id=29

# 185
  • Велико Търново
Здравейте, момичета и честит празник! Сетих се, че отдавна никой не е писал 🙂 Реших да проверя не пътувате или само не пишете 😁 Ние бяхме планували поход до Шипка днес, но коментарите за валежи ни отказаха, а то времето пък се оказа супер, но вече беше късно.. 🙄

# 186
  • 1st floor
Точно заради времето се чудехме дали вчера да ходим из Витоша и добре, че тръгнахме. Всичко си беше ОК, въобще не валя, даже слънце имаше. Ходихме от Златните мостове по пътечката нагоре към Кумата, след това Конярника и надолу към х.Еделвайс (там зъдължително се яде! Mr. Green Heart Eyes). От там надолу през гората към Офелиите , по-скоро се минава под пистата и кръгово към Златните мостове. Не е нещо крайно изморително, само изкачването, ако не си свикнал. Има си маркировка, има и хора в почивните дни, така че едва ли някой ще се загуби. Препоръчвам! Peace

# 187
  • Стара Загора
Някой да е ходил на Рилските езера с малко дете?  Искам юли месец да се качим на езерата с дъщеря ми тогава ще е на година и половина Simple Smile
Имаме си ерго раница, самар нейния превоз е осигурен Grinning  Всякакви препоръки са ми полезни.

# 188
Аз лично не съм ходила с бебе на езерата, но пък съм виждала доста хора с бебета в самар, докато ги качвахме. От тази гледна точка проблем няма, стига да не сте пишман планинари и да ви е за пръв път. Ако е така, по-добре изберете друга дестинация за сефте, ако пък имате опит в това отношение, тогава на тате гърба да му е як Simple Smile. Ако самара има опция за чадър, непременно си подсигурете такъв + слънцезащитен крем с висок фактор за бебето, и за вас също. Вода, храна и добро настроение Simple Smile.

# 189
  • София
На нашия син сефтето на езерата му беше на 2 годинки. Нямаше го още лифта и се катерихме пеша нагоре. Спахме на палатка на Долното езеро, че е по закътано, има клекове, няма минаващи хора.
За лифта преценете как ще се извозите - един с детето, друг с багажа. Гледайте бебо да не го пече много, че горе е силно слънцето. Иначе, си е като разходка в парка, само малко е по-баиресто.

# 190
Лично аз с толкова малко бебе на седалков лифт, не бих се качила. Специално моето не може да седи дълго време в мен, да го държа. Върти се, сърди се...

# 191
  • София
Дали Вазовата екопътека ще е кална и неприятна сега, че утре ще е топло и искам да се разходим някъде..

# 192
Може и калничка да е, особено в горната част, където е по-усойно и снегът се топи по-бавно. А и скоро валя.

# 193
  • София
Мерси, ще помислим нещо друго.. Да ви идва на ум някоя екопътека, близо до София, подходяща за сега?

# 194
  • София
Бели искър е много подходяща за деца и възрастни, ако не сте ходили много ще ви хареса!

Общи условия

Активация на акаунт