Боледуване на децата ни - тема 50

• 59 437
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Barbed, щом се влошава, я закарай утре. Не чакай до сряда. За АБ не знам, но може ПКК да пуснете.  Peace

Lino, не съм изключвала храни. Нищо не се е променило. Може да съм вкарала две, три нови храни през този период, но нищо, което да давам ежедневно. Освен АМ, което не съм сменяла от почти година. Говорила съм с един ревматолог от София, който искаше да прави генетични изследвания, но ще се чуем като приключа лечението с Лиотона. Още 5 дена остават.

# 586
Барб и аз съм за кръвни.

# 587
  • София - Варна
Уми, ужас!
Как се случи?
Мерси, че си се сетила за мене. Да, явно е на меките тъкани травмата.
Аз сега забравих за дупката, за краката (там беше изкуствено създаден стрес) и потънах в тия тикове. Днес е ужас, някакъв пик. Постоянно прави тикове. Направо ме ужасява какво е това чудо. Плаша се и ми става жал да я гледам. Кой знае какво ще ни кажат... И кой знае колко изследвания ще трябва, докато се стигне до диагноза...

# 588
Изкрещях си главата в бравата на вратата,докато вдигах една играчка от пода,чат зъбите ми изтракаха.Такова нещо не ми се беше случвало.

# 589
Оу...гадно. Аз така на отворен прозорец се издялках веднъж. Ама не са ме шили...

# 590
Барб и аз съм за кръвни.
Благодаря ви момичета, днес една майка беше пред кабинета и каза, че иска снимка, защото детето кашля вече 10 дни, влезна в кабинета с мен и Лл така и се озъби, че аз както бях тръгнала да искам снимка си замълчах. Утре отиваме за изследвания.

# 591
Уми,  много неприятен инцидент. Имам лоши спомени от пускане на глава и въобще не искам и да си помисля какво ти е било.

Вижте как взех малкия днес от градина...
Скрит текст:

Реших да го заведа на педиатър, но нямаше приемен и така или иначе бяхме в клиниката, минахме през УНГ. Тъй като постоянно говори носово и с ММ си мислехме, че проблемът идва от синусите.
Докторът с две думи каза, че е добре и няма от какво да се притеснявам.
Някой да се е сблъсквал с подобен проблем? Близо 3 часа е вече така. В събота пак се зачерви,  но тогава не обърнахме толкова внимание и просто го намазахме с крем.

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 19:09 от besyto

# 592
Те нали нямат още развити синуси...да не е ударен? От градината какво казаха,кога се е появила?

# 593
Тета, със сигурност не е ударен. В събота се появи същото зачервяване около носа и над веждите. Отшумява от самосебе си. От градината ми казаха, че изведнъж го забелязали към 16ч.
Утре ще го заведа при ЛЛ. Може да е някаква алергия.

# 594
  • София - Варна
На мен ми прилича на кожно нещо.
Аз страдам от тежък себореен дерматит и се з ачервявах там, като го о тключих. Както и над веждите.
И сега имам главно на тия 2 места. За себореята е характерно точно в Т зоната зачервяване..ако е себорея, то е суха. При такова малко дете няма как да е мазна.

# 595
Въйй тия деца! Едно през друго всичките.
Лайт ми се губи, то да не знаеш хубаво ли е, не е ли, да се разпишеш тук  Crazy

# 596
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Уми,ужас.Аз няма да забравя брат ми на 6 години точно както Тета как си пукна главата в един прозорец и аз излязох виновна,че не съм го пазила.
Силве,аз бих завела на слушалка,че при нас бронхитите си почваха точно така без да го боли гърло.
Лисе,дано има ефект от нагревките.
Африканчо,имаш прекрасно дете.Направи си още един консулт с лекар и спри вече да се притесняваш.
Барб,и аз съм за кръвни.
Бесито,алергия е според мен.Заведи го на лекар все пак.
Моя днеска си е Ок и си беше на градина.

# 597
  • София
Барб и аз съм за кръвни.
Благодаря ви момичета, днес една майка беше пред кабинета и каза, че иска снимка, защото детето кашля вече 10 дни, влезна в кабинета с мен и Лл така и се озъби, че аз както бях тръгнала да искам снимка си замълчах. Утре отиваме за изследвания.
Незнам от къде си. Но ако си в София, водя децата само в детска полмулогия на ул. Здраве. Снимки правят срещу заплащане в педиатрията на Гешов през седмицата, но казваш, че те пращат за снимка с разчитане, защото се съмняват за ... каквото си решиш.
Лелеее, аз си мислех, ме само на моите им се случват разни неща...
Бързо всичко да се нарежда...
Да кажа, че и аз веднъж си фраснах главата в дръжката на душ кабината и толко кръв изтече, че не можах да повярвам. Минах си без шевове, че само децата водя по лекари.

# 598
  • Северозапада
Вчера чета в местния новинарски сайт, че има 2 случая на туберколоза в нашата градина  #Crazy Единият бил от края на миналата година и детето било излекувано, а другото в момента се лекува. Много се ядосах, че никой не е счел за редно да уведоми родителите. На едната ни учителка детето е в групата на едното болно и тя казва, че не е знаела. За тази болест не трябва ли да се уведомява? Сега и това ще го мисля. В понеделник сме на София при пулмолога. Ще я питам как да процедираме - дали да не си направим по едно Манту.  #Cussing out
Barbed, ЛЛ педиатър ли е? Как е днес детето? Аз бих поискала поне едни кръвни да пусне?

# 599
  • Варна
Ант,
ти ме разби Shocked КАк туберкулоза, бре??? Тези деца не са ли ваксинирани, че и две в една градина, просто ми звучи абсурдно. За мантуто точно вчера четох в една тема, че в другите страни не се прави, защото всъщност не било информативно, както не се правела и реимунизация, защото не било нужно. Не знам колко е вярно.
besyto,
на моя син му се е случвало 2 пъти да се зачерви внезапно така, около носа, резки червени петна от нищото, но нямаше годинка още. И двата пъти отшумяваше през нощта. Понеже не се потрети не съм търсила причината.

Общи условия

Активация на акаунт