Боледуване на децата ни - тема 50

• 59 389
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
Абе аз отдавна съкращавам рецептите и давам само основното...АБ или АБ капки.
Те си лекуват. Другите са бошлав работа.

# 736
datura_inermis - Изорекса е по - пречистен от Изопринозина. За да е адекватно лечението с него се дава цяла опаковка от 125мл. Може да е всякакво, но върши страхотна работа. Биозин започна да пие Септември - опаковка, после почивка месец и половина и пак.Факт е, че се разболя края на Февруари 2017г. (последното му боледуване беше Май месец 2016г.). Самбукус също е добър сироп, Имунобор не го харесвам и аз. Не знам, ще се дават някакви подсилващи сиропчета, ще разчитам на повече слънчеви лъчи за него, повечко витаминчета с храната и така.

За мен пък това звучи направо невероятно, особено за тази възраст. Peace

Аз пък го спирам от училище като е болен, но то зависи и от боледуванията.И 5 те пъти тази зима си бяха с температура.Само сега към средата на март беше без и беше леко, реално можеше и да го пусна да си ходи на училище, но предвид това че обикновено не минава така леко предпочетох да си седи в нас , защото очаквах както обикновено я да вдигне температура , я да почне по силна кашлица.
Материлал се наваксва в къщи, аз се бях притеснила за многото отсъстване особено първият срок ( ноемврии декември общо 5 дни имаше за 2та мес ), но той се справя добре и учителката каза че няма никакъв проблем с материала.Справя се, само дето пише грозно защото не се старае.

За мен,дето по горе става на въпрос, ларингитно- трахеитната кашлица при вирус, не е усложнение- а просто част от картинката при вирус.Усложнение е да речем спазъм, бронхит или пневмония.Моят тази зима 2-3 пъти изкара такава кашлица- ларингито трахеит и не го броя за усложнение на сопол.То реално при нас само сопол не е имало като боледуване.Все е с я гърло, я кашлици.

На моят вчера му сложиха БЦЖ ваксината и тази сутрин носа хърка и леко се чуваше секрет вътре леко да прехрипва...дано да не почва нещо и да сме го хванали в инкубационен период, че ме е страх с тия ваксини.

# 737

Общи условия

Активация на акаунт