Боледуване на децата ни - тема 50

• 59 405
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
# 706
малката лисичка, нищо не са 30 мг, освен ако не е някаква свръх концентрирана формула 10х. Отделно заради С-то не е много удачно да даваш по-голяма доза продължително. За поддържане е ОК, но за дете с проблем е малко.
За възрастен 1000 дневна доза може да свърши работа при боледуване, уж може да не се прекъсва, но лично аз предпочитам да правя почивки, през които ако имам нужда взимам друго. За дете боледуващо, особено невъзстановено във вирусните периоди - поне 150 мг, до 300 бих давала, но с почивки.

Зарибих наскоро малкия със смути - давам всеки ден по половин цвекло с ябълка Laughing На магданоза се цупи, но от време на време пробутвам малко с по-сладка зелена ябълка.

# 707
Благодаря ви  bouquet

# 708
  • София
За Риноджермина и аз четох добри отзиви, и то май в тази тема (не съм много сигурна  newsm78). Но много скъпо за толкова малко количество. А и ако не се изразходи до седмица, не можело да се ползва  Tired. Бих го пробвала де, звучи като да е вълшебно.

# 709
За Риноджермина и аз се замислих, но за мен е противопоказно, а гледам първо на себе си да експериментирам преди да дам нещо на детето.

# 710
  • Варна
Ау, то златно направо, бре Crazy

# 711
Да,скъпичко си е.

ПП -Не знаех,че има такова чудо. Crazy

# 712
  • София
Повярвайте ми наистина си струва парите. Миналата зима ни беше ад, сума АБ капки сме капали, отити, чудеса... Едно УНГ ни изписа Риноджермина за прилагане 2 месеца (а тогава беше супер ново лекарство)  - от Февруари до Април. Цяло лято не кихна, не изкашля, нищичко. Само през Май имаше една лека настинка за 3 дни и това беше.  Peace

# 713
Хомеопатия ли е? Пък много противопоказания има в същото време...
Както казва моя зъболекар-като имаш излишни пари, купувай Mr. Green

ПС..не знаех, че в носа ми живеят сапрофити Rolling Eyes

Риноджермина е медицинско изделие с механично действие, предназначено за възстановяване на естествената биологична бариера, формирана от живеещите там сапрофити и за намаляване на повърхностното напрежение на носната лигавица.

# 714
  • София
Съдържа полезни за носа бактерии, когато е имало продължително АБ лечение на носа. Пак има стрептококи, нещо като Био Гая, но за нос.  Peace Възстановява флората на носа. Те са доста гъсти, като се пръснат в нослето седи като гелче по - скоро, бяло на цвят. Не виждам супер сериозни противопоказания, както и странични ефекти. Ние поне не сме видели лошо, само добро от тях.

# 715
Не е хомеопатия.
Доколкото виждам, това са лиофилизирани бактерии, към които сигурно се изгражда локален имунитет. На нас ни бяха изписвали подобно за гърло, но в момента не се сещам името. Бях го споменавала в темата.

# 716
Повярвайте ми наистина си струва парите. Миналата зима ни беше ад, сума АБ капки сме капали, отити, чудеса... Едно УНГ ни изписа Риноджермина за прилагане 2 месеца (а тогава беше супер ново лекарство)  - от Февруари до Април. Цяло лято не кихна, не изкашля, нищичко. Само през Май имаше една лека настинка за 3 дни и това беше.  Peace
Леле ,ако и при нас би подействало така ..веднага взимам.

# 717
  • Варна
На една приятелка го бяха изписали на детето и преди месец и нещо, даже ми звъня да ме пита чувала ли съм го. Но при следващото тръгване на градина лепна вирус, че и от една хрема до АБ стигна... Нещо съм скептична, сигурно е добро, но чак чудодейно не.

# 718
Пак да си кажа-като имате излишни пари, давайте ги Peace

# 719
  • София
Леле ,ако и при нас би подействало така ..веднага взимам.

Ами не знам, дали от него, дали вече с възрастта малко поизрасна болестите, но е факт. Ходи на ДГ от 1г.4м. - какво ли не изболедува. Лято 2015 го изкарахме половината на АБ заради ангина, Мораксела. Лято 2016 - нищо. Другото, за което съм 100000% убедена, че много му помогна е ходенето на море.

Общи условия

Активация на акаунт