"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 953
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • В тъмната гора.
Много любов и романтични мигове ви пожелавам момичета!

Съчинено от моя позната:
Приятно четене!

Замислих се около женската същност - жената като божие създание или като "Ребро адамово".
Да ви върна в ония бибилейски времена, когато Всевишния сътворил Рая. Представете си - зелени поля, синьо небе, чисти реки и цветни ливади с пъстри цветя, пърхащи пеперуди, сладкопойни птици и всякакви животинки...Точно там, Бог създал и ЧОВЕКА. Създал го от кал, дал му и душа, нарекъл го АДАМ и го пуснал в този РАЙ.
След време обаче установил, че нещо не се получава, АДАМ е бил много унил, скучаещ, самотен,тъжен и загледан тъпо в нищото. Решил Бог да му даде другар та взел едното му ребро и сътворил ЕВА.
Живеели си АДАМ и ЕВА щастливи и безгрижни в РАЯ  до деня, когато ЕВА заискала нещо по-ново, по-необикновено и по-забранено и вълнуващо, ЗАЩОТО освен като по-съвършеното божие творение ЕВА била хитра, любопитна и смела. Като такава тя склонила наивника АДАМ да откъсне забранения плод. Разярен от това, Бог ги изгонва от рая и ги изхвърля на Земята да живеят, да се плодят, да се множат и понесат последствията от деянията си.
Върви си АДАМ по земята, върши си ред уместни и неуместни деяния подтикнат от ЕВА до ден днешен, та и от днес занапред ...Иии не се сеща АДАМ, че НЕ Е по изобретателната, по прозорливата и търсещата част на човечеството, защото ЕВА му внушава, че е силен, умен, незаменим и готин.

СКЪПИ ЕВИ ! - РЕБРА АДАМОВИ ,
ПОЖЕЛАВАМ ДА НИ Е ПРАЗНИЧНО В
ДУШИТЕ ! ТОВА ГО МОЖЕМ САМО НИЕ.

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 13:33 от _Мishel_

# 151
Честит празник Дръзки и Красиви момичета  newsm51

Пожелавам ви винаги да сте обгърнати от Любовта на близките ви!  Peace

Благодаря за новите снимки от 17 еп. както и за превода на резюмето и фрагман 2 - Ринка Hug, Лили Hug

Мишел bouquet благодаря ти за превода на интервюто на Едже

Да сложа една забележителна  представителка на" 8-то чудо на света"  - нашата патронка Heart Eyes

Хубав ден на всички!  love001

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 16:57 от kanti

# 152
Ринка HugЛили Hug,благодаря за новите снимки и преведеното резюме! newsm51 newsm51

Майа HugТони HugКузманова HugВаля HugМишел Hug

ПП Канти Hug

# 153

Crazy Crazy

Хубава вечер!  Hug Hug Hug  Grinning 

# 154
Привет ,момичета ! wavey Hug

Не съм гледала още стария епизод ,а вече идва новия...видях само трея Rolling Eyes...ужасенн... ooooh! #Crazy Cry

Благодаря за Новата тема...Ринка...

Благодаря за трея,превода му,коментариите/които не съм изчела напълно Naughty Whistling/снимчиците , гифчетата и колажите...

# 155
Привет !
Токущо ми изскочи това в ТТ

http://worldscreen.com/tvdrama/new-broadcasters-for-turkish-dram … ve-and-beautiful/

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 18:06 от Maya@

# 156
В резюмето не се говори за развод. Само раздяла от няколко седмици.

# 157
----------------------------------------------
Мая Hug
Ако ,не ме лъже паметта, Швеция беше закупила и излъчила сериала на Туба,,20 минути,,

# 158
Здравейте в тази празнична вечер! wavey wavey wavey

Пожелавам ви най-вече здраве, много усмивки, позитивно настроение и вечна любов, дори да е дръзка, но задължително красива! Laughing Laughing txtloves

Весел празник и дано да сте получили много неочаквани поздрави и повече подаръци! Наздраве! newsm24

МишелHug имаш една силна прегръдка от мен за превода на интервюто с Едже, която съм споделяла, че харесвам като сценарист. Наистина е забележителна жена, колкото и да я критикуват тук във форума.

Рина, Лили, Hugблагодаря за преведеното резюме. newsm51 love001

Благодаря на всички за споделеното, за гифчета, коментари, поздрави, снимки, стоп кадри, клипчета и всичко, което правите в темата. Разкошни сте, дами! Бъдете винаги такива!

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 19:41 от Dimana-nova1

# 159
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Честит празник!

Бъдете обичани, здрави, щастливи и винаги усмихнати! Hug Hug

# 160
  • AMS
Привет на всички!!!
Благодаря и за всичко споделено в темата!!!
Благодаря за пожелания!!!
Не е лесно да си жена на този свят!!!
Виждаме образите на жените в сериалите.
Виждаме любимите актриси в реала.
Устоявайте правата си, жени!!!
Без права, няма любов и красота.
Нека всеки ден е 8-ми март!!!
Помагайте на тези жени,
чиито права са потъпкани!!!
Борбата продължава!!!
Нека да е Дръзка и Красива!!!

# 161
Поздрав за всички Hug Hug

# 162
Честит празник, мили момичета! Бъдете здрави, обичани и щастливи!  bouquet

Благодаря на всички ви за споделеното днес!  bouquet
Лили  Heart Eyes Ринка  Hug благодаря за превода на резюмето!  newsm51 newsm51
Интересна, но и тежка серия ни чака ... да видим какво са ни подготвили  Peace

# 163

С благодарности за преводите и информацията, която получаваме тук, и с пожелания за много празнични дни:

# 164
Добро утро! Hug Hug Hug

Днес отново е нашия ден за кино!Очаква ни тежък епизод!Да видим какво ще ни поднесе СЦ! Peace

Желая ви приятен ден! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт