"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 931
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро Hug

Хубав ден на всички Hug Peace

# 166
Здравейте дръзки и красиви!  Hug Приятен четвъртък!  Hug
Боби, Кески, Звезди, Вичи, Лина, Злати, Майя, Тони, Кузманова, Валя, Мишел, Канти, Лу, Свет, Тигаса, Димана, Лили, Дива, Фенка, Криси, благодаря ви за прекрасните пожелания, колажи, притчи и за всичко, с което направихте темата особено празнична във вчерашния ден, въпреки че ни очаква тежък епизод.  Hug Hug
Радвам се, че сериала е закупен в нови страни. Надали скоро ще бъде закупен от наша тв. Не знам кое е по-добре - да бъде или да не бъде закупен...
Приятен ден!  Peace

# 167

Колко хубави, цветни снимки!

Ринче,
Цитат
Радвам се, че сериала е закупен в нови страни. Надали скоро ще бъде закупен от наша тв. Не знам кое е по-добре - да бъде или да не бъде закупен...
Приятен ден!  Peace

Мисля си, че при всички случаи е по-добре да бъде купен. Ще го видят всички. Тук, все пак, сме шепа хора. И то само дами. Да има мааалко мъжко присъствие. Но на малкия екран е друго. При нас ще е много рейтингов за телевизията, която би го излъчила. Сериалът е много хубаво направен. Няма в него дивата ориента.

Хубав четвъртък! До довечера!

Hug

# 168
Криси, така е - сериала ще се гледа от много повече хора, независимо че дублажът, който правят от тв каналите в повечето случаи търпи големи критики. Остава да се намери тв канал който ще плати сумата, защото сериалът ни не е от евтините.  Joy Joy

Йиит Йозшенер изглежда ще започва сериал, в който ще има главна роля.
Какво ли ще стане с неговия Ръза?  Thinking

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 12:49 от rina-rina

# 169
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте! Как сте в следпразничния ден? Дали ще закупят сериала или не, ние нали си го гледаме?,,, Благодаря на всички за труда, който полагате и ни осигурявате тази прекрасна възможност! С дублаж нямаше как да чуя прекрасния гласов тембър на Къванч, въпреки, че българският дубльор също е добър. Между другото, по мое мнение (на специалист), Къванч може да пее. Дали съм права? newsm53

# 170
 wavey Hug wavey

Ринка Hug, по принцип БТВ са големи фенове на Киво, всичките му сериали са излъчени досега от тях и то доста скоро след приключването им в Тр., дублажите им хич не са зле, напротив. Peace А Къванч си има актъор-Виктов Танев, който е абониран за него, дублира всяка нягова роля Wink
но както казваш, ако сериала е скъпичък, може и да не го купят Wink

това дизи с Ийт може да е за есента newsm78
то вече не остана време да се пускат нови, ама това са си мои разсъждения Peace

Кузманова Hug, ето да чуеш как пее Киво Peace
https://www.youtube.com/watch?v=MEvFiY03jxM

и да, има прекрасен тембър! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 14:26 от Airra

# 171
  • гр. Върбица обл. Шумен
Много ти благодаря, Айра! Не съм се сетила да потърся информация. Доволна съм, че съм го усетила, но друго е да го чуя. Макар, че това специфично вокалиране в турските песни не ми е по вкуса, но какво да се прави, такава е песенната им култура. "На вкус и цвет товарищей нет"

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 13:31 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 172
Айра, и аз не бях чувала Къванч да пее. Благодаря за клипчето.  Hug

както всеки четвъртък следобед и сега да си припомним какво знаем за епизода!

1 трейлър-      http://www.videoclip.bg/watch/673341_drzki-i-krasivi-17-epizod-1-treilr-bg-sub

2 трейлър-     http://www.videoclip.bg/watch/674136_drzki-i-krasivi-17-epizod-2-treilr-bg-sub

резюме:

Да видим и какъв хаштаг са ни избрали!  Peace 

# 173
Привет, гюзелки в нашият ден! Нямам търпение  Laughing
Ринка  Hug благодаря за припомнянето!  bouquet
Кузманова  Hug специално за теб - Киво и свири и пее  Peace Той доста си попя в Кузей Гюней  Laughing заради тази роля му се наложи да се научи да свири и на саз.

Хубав следобед! Нямам търпение да стане 19. 00 ч. нищо, че серията ще е тежка.

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 15:30 от queen_fenka

# 174
# 175
  • AMS
Привет на всички !!!
Благодаря за споделеното, за снимките и резюмето!!!
Признавам, че този път ми е доста тежко
и даже не ми се правят нови гифчета.
Играта на Къванч, Туба и всички актьори,
интервюто на Едже Йоренч, много ми въздействаха.
Но животът продължава.

До сега в
Дръзки и Красиви  <~> <~> <~>

#CesurveGüzel    #CesurveGüzel      #kimcesur       #CesurSühan      # zamanla    #cesursan     #aramizda    #cesuritiraf     #Cesuratuzak     #cesurca    #güzellik      #pesetme     #gerçekten     #iyiki     #zamanıgeldi     #affetmem

Незабравими мигове <~> ~ <~> ~ <~>

Лилия    Ръце     Сироп     Вишна     Слънце     Остани с мен     Любов     Деликатност     Поезия     Пробуждане     Ти     На следващите месеци какви ли ще са имената?     Единственото нещо, което не бях планирал, беше ти!      Ти си моята нова ера!     Преди теб!     И след теб!     Обичам те!   Наистина!

<~> <~> <~>     Времето...     Времето си ти.     Времето е, като жената.     Иска да бъде галено.     Времето е, като да паднеш на колене пред някого.     Времето е, като дългите ти сресани коси.     Времето е, като това с дъха си да изгасиш свещта.     <~> <~> <~>

В последния епизод видяхме <~><~><~>

Предстои да видим <~> <~> <~>

#vazgeçmedim

Приятна вечер!!!

# 176
Здравейте Прекрасни !
Днес е денят за Джесур и Гюзел,

" Отдалеч Сложих ръката си на рамото ти  ,по този начин те  утешавах"

Тази вечер е  най- тежка  за всичките проекти  ..
Мач от Шамп лига -Олимпиакос-Бешикташ-ТРТ1
 Ватанъм сен син-КаналД
Джесур и Гюзел-Стартв
Олене кадар-АТВ
Джесур Йурек-Шоутв
Чобан йълдъзъ -Фокств./подсигурен тотал със сюжет -Тйоре/ старите традиции/

# 177
# 178

Безпроблемен нет на всички Hug

# 179

Безпроблемен нет на всички Hug

Звезди,  Hug