"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 929
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Ринка  newsm51Дива  newsm51

Приятно гледане,въпреки че епизода ще бъде тежък! ooooh! Hug

# 181
Ринка Hug
моля те дай руския превод в ефир.

# 182

Звезди, Лили ще се включи всеки момент.  Peace
Злати,  Hug

# 183
45 дни след това....

# 184

Звезди, Лили ще се включи всеки момент.  Peace
Злати,  Hug

------------------------------------------------
Ринка Hug PeaceОК
Направо настръхнах ,като кокошка от фризера.
Косата ми се изправи

# 185
# 186
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Закъснях, извинявайте.. Praynig Praynig Praynig

Желая ви приятно гледане и безпроблемен нет.. Hug Hug Hug

# 187
 newsm78странно ,Тахсин пише на Мехрибан

# 188
newsm78странно ,Тахсин пише на Мехрибан

Лили,  Hug

не е толкова странно. Михрибан се натъжи

# 189
Най-после среща очи в очи,че се и ръкуват!

# 190
Михрибан получи писмо от Тахсин.

Тахсин пише на Михрибан, че ако й каже защо я е напуснал на брачната маса, ще се откаже ли да свидетелства срещу него.. В този живот е правил много лоши неща на хората, защото те го заслужавали, но единствено, само единствено михрибан не заслужавала това, което той й е причинил.. Иска да му даде възможност да й разкаже всичко.

Ама тези Кемал и Ширин много щастливи бе.. Защото Тахсин Корлудаа го няма..

С:Дъще, внимавай какво говориш, защото г-жа Адалет е в кухнята.
Ш:Ай, Адалет си намери мястото.

Адалет доста се разшетала в кухнята.. Приготвят се за завръщането на Тахсин..
(
А:Ние такива трудни дни преживяваме, а всички мислят само за фестивала и панаира, направо срамота..Ако чуе тахсин бей направо ще ес разстрои от това..

Май подадоха чай на тахсин в затвора..

М:Какво ще стане с теб, Тахсин бей..Наддаването за теб продължава.
Т:ти за какво говориш бе?
М:Хората се трепат, за да накарат някого да те убие в затвора.. И аз пуснах наддаване за твоята глава. Имаш и много врагове.
Т:Кои са тези мои врагове?
М:Че ти имаш много. На някои си извършил несправеливост, други ис мамил, трети си убивал.. И заради теб, сега имам много работа.Всеки, който чуе, че съм в една килия, идва при мен.
Т:и защо ми казавш всичок това?
М:Защото ти имаш повече пари от тях.
Т:Знаеш ли защо иг имам? Защото не съм позволил такива наивници като теб да ги изядат.
М:Тахсин бей, ти може да ис владетелят на Корлудаа, а аз агата на това място..Както казват, всеки петел на совето бунище да пее.
Т:Там където съм аз, друг петел не можше да пее. а ти ако си умен, ще ми станеш не враг, а приятел.
М:И защо да ог правя? Ама ти все пак кажи да ин донесат тука нещо сносно за ядене, става ли?
Т:Става.

Салих не можал да види досега Тахсин, но пък Адалет му каза, че до няколко дни ще излезе тахсин бей,  и че тя ще му предаде поздравите му..

Хюлия пак ес оплаква, че Джахиде не й се обажгдала.
Д:но като ти ес обадя, тогава пък се оплакваш, че те притискам.
Х:Джахиде, има нещо странно в теб.
Д:Хюлия, сега пък на главата ни излезе този панаир.
Х:И аз исках точно това да ти кажа, исках да дойда и аз ан панаира..
Д:Хюлия, не искам да идваш там.

Джахиде пита Хюлия до кога й се повръщало, и как ес казвал кремът, който тя слагала на корема си.. Джахиде щяла да си ог слага на ръцете.
(
С:Батко.
К:Добро утро!
С7Ти какво правиш? Да не би да подслушваш?
К:Не, чух някакъв шум отвътре и си помислих, че може да е  паднала, Господ да пази.-
Д:Кой е паднал?
К:Джахиде, ти все още не си се облякла.
Д:Веднага до десет минути ще съм готова..

Д:Махай се оттук, маха йсе! Да не те виждат очите ми. когато те гледам какво виждам знаеш ли? Виждам убиеца на баща ми, майка ми, на цялото ми семейство. ти вече за мен ис дъщерята на убиеца на моето семейство.. това вече го знам..Сигурен съм в това! Махай се!

Всеки продължава живота си, само Джесур и Сюхан страдат ..И най-много Джесур..

Р:Сюхан не оставя без цветя това място..
Д:Най-накрая вече са един до друг, поверени са един на друг.

Ух, че хубав Къванч ooooh! ooooh! ooooh!

Ш:Хей ,машаллах, станала си като фъстък.
С:Ако не беше ти.
Ш:Достатъчно е да погледнеш в огледалото.

Туба също е много красива, някаква аристократична красота излъчва..

Речта за отккриването май ще я казва Корхан.

Д:Сюхан, преди съдебното заседание трябва непременно да видиш баща си.
С:това не искам да говоря.
Д:Вие трябва да бъдете до баща си.
К:Ние  ибез това сме до баща ни. Знам, че той не би направил такова нещо. Сюхан също мисли така.
Д:Отсега нататък просто е невъзможно вие с Джесур да бчъдете на едно място.. Просто няма кака.
С:/Снахо, достатъчно. Сега ние не мислим  за нас двамата, а мислим как да открием истината. и докато не я открием, няма да се успокоя, Джесур също.
К:Казвам ти да не говориш по този въпрос.
Д7Ама този, който говори истината, от девет села го гонят.

Б::Джесур!
Д:Как си?
Б:ти как си?
Д:Ако престанат да ме питат товя, ще съм още по-добре.

Джесур иска да говори с Ръза, сам..

Ръза Чърпъджъ има посетител..

# 191

Най-после среща очи в очи,че се и ръкуват!

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 20:01 от rina-rina

# 192
Р:най0накрая се срещнахме лице в лице.
Д:Според мен сме още съвсем в началото на пътя..

Р:Моите съболезнования, прочетох цялата история, майка ти е умряла
Б:Нека да започнем отначало.. Какво стана онази вечер?
Р:Ониз мъж, казвайки ми, че ще ме освободи, всъщност взе свободата от ръцете ми.
Д:Онази вечер и моят живот се промени. Какво стана тогава? Т ипърво уби директора на сироптилището.
Р:аз никого не съм убивал. А и нямах сили дори да си вдигна ръцете, бях замаян от накротика, бях като парцал.. След първия изстрел, чух някакъв глас и видях един мъж, който викаше Тахсин. И после същото лице го видях ввъ вестниците с друга новина.. Бил паднал в пропастта с колата си. Но онази вечер след първия изстрел, чух още няколко изстрела и видях лицето на този мъж, дакота го влачеха по земята.
Д:Още жив ли беше?
Р:н езнам..Може би така са го сложили в колата и после са я бутнали в пропастта..
Б:няма нужда да комнтирате това.
Р:не, точно така стана. Този мъж няма място, където да лежи. Никой съд няма да може да го осъди.Дажи  итри смъртни присъди да му дадат, пак ще е малко.
Д:Сам със собствените си ръце ще го накажа.

Бану каза, че този човек няма да могат да го използват като свидетел, защото само при това, че онази вечер е използвал наркотици, на момента ще направят показанията му невалидни.

Джесур каза, че  вече е време да се връща в Корлудаа..Ръфат вече живеел в истанбул, жена му не го оставяла вче така лесно..

Б:Джесур!
Р:Остави го..иска само да се изправи лице в лице с всичко. Каквото му еписано да изживее, ще ог изживее, няма да може да избяга от това..

Абе кой е оператора на това дизи? Али Билгин се справя страхотно като режисьор, но и оператора не е за подценяване май, какво страхотно заснемане на движението на колата на Джесур по пътя направил.

Репортеръ попита Сюхан, тя като представител на корлудаа и Алемдароглу какво мисли за проблема между съпруга си и баща си.. Сюхан се ядоса и прекъсна речта си. Разбира се, Джахиде пак сложи ръка върху положението..

С:Джесур!
Ш:Какъв Джесур? Къде ог видя?
С:Джесур!
М:Джесур ли се е върнал?
Ш:разбира се, ако Сюхан не е полудяла, значи се е върнал.
ш:кемал, хайди и ти тичай да видим какво  естанало. Да видим дали Джесур Алемдарогщлу се е върнал сред нас.

# 193
Лили,мерси за помощта!
Приятно гледане от мен!Аз поглеждам до колкото успявам.
 Hug

# 194

Общи условия

Активация на акаунт