"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 898
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • Сливен
                        Привет, Дръзки и красиви! Hug

Момичета,  Hugвлязох точно с началото на серията и не можех да ви поздравя. Много силна серия, макар е тежка. Страхотна игра на Туба и Къванч!

Много силен, динамичен, пълен с неочакваности епизод! Вълнуващи моменти на нежност и любов, на мъка и страдание, на приятелства и вражди... И сред всичко това я имаше и прекрасната, вечна като любовта, природа.
Два и половина часа вълнения с разтърсващата игра на Туба и Къванч, с драматургията на Едже, с режисурата на Али Билгин!  Peace Peace
Керем Чатай е бил много прозорлив да ги събере в един екип!  Peace

Лили, благодаря за превода!  smile3525 smile3525
Момичета, благодаря ви че заедно се вълнувахме и страдахме със Сю и Джес!  smile3525
smile3525

Ринка,  Hugточно си го казала всичко!

Лили,  Hugблагодаря за превода!

Дръзки приятели, след няколко часа тръгвам на пътешествие . Отивам лично да проверя какво точно привлича  герои от различни сериали и самите артисти на място, което е създадено от човека, което прилича на космическо...., неземно !  Туба много пъти е била там. Скоро пак беше!
  От началото на март бях много заета, заради това пътване. Дори не съм изгледала последната преведена серия. Сега тази изгледах на един дъх. Супер си е! Като се върна в сряда в късните часове , ще я изтегля. Едва ли ще успея да  ги изгледам двете , но другия четвъртък пак съм с вас тук!  После ще наваксам с трите серии едновременно!

Благодаря ви за тази вечер!  bouquet bouquet bouquet

Поддържайте огъня в темата! В мисилите си съм с вас! До другия четвъртък,Дръзки красавици! Peace Hug bouquet

Лека!

# 256
Лу, не можах да намеря това ,което искаш, но направих това. Hug

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquet

Красота!

ПП Бояна, звучи страхотно!  Peace  Hug Отивай, удоволствай се, попивай емоции и се връщай да разкажеш!  Peace Peace Grinning

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 23:48 от Анонимен

# 257
Боби HugПриятно пътуване, ама да беше дала -жокер newsm78

# 258
  • гр. Върбица обл. Шумен
Сега да помислим възможна ли е връзка Салих-Ръза.Скрита лимонка е този Салих.Имам усещането,че ще отмъсти на Тахсин по-най неочакван начин!Просот си чака удобния момент!

С този епизод Едже ме спечели тотално!Така завъртя нещата,че от една тотално очаквана черна серия,тя ни показа и мъка,и нежност,и интимна близост/е това пък въобще не си и помислях,че може да се случи/динамика и заряд в епизода-въобще не ми натежа и не беше  кара.Може би се дължеше на скока във времето.А играта на Киво и Туба е #Crazy #Crazy #Crazy
А дали не направиха бебето?...

# 259
# 260
  • Сливен
    Лу, Hug благодаря! Мисля максимално да го преживея! Peace

Звезди, Hug Д......!!!

# 261
   Лу, Hug благодаря! Мисля максимално да го преживея! Peace

Звезди, Hug Д......!!!

--------------------------------------------
Аха ,Боби направо ти завиждам ще отидеш на топло в богата държава.
Да направиш снимки и да покажеш. Hug
Дубай.

# 262
В тази серия Туба  и Къванч показаха майсторство в актьорската игра. Бяха умопомрачителни!  smile3521
В откъс от 7 минути героите им преминаха  палитра от емоции Peace

От  загриженост, обгрижване, страдание и  състрадание

преминаха през споделяне  и подкрепа в мъката и болката

и стигнаха до силен вулканичен гняв от страна на Джесур по повод на репликата казана от Сю, че баща й е попаднал в клопка и не е виновен за смъртта на Фюген Peace

Джес пийна в компанията на приятеля си Керим , след което Сю  се погрижи за него Heart Eyes Дори го изкъпа  без да се измокри изобщо Mr. Green  Laughing Но сцената под душа и последвалия Two Hearts бяха прекрасна изненада за всички ни  yes

Лу Hug не можах да открия точно този Джес на коня. Звезди Hug вече ти е предложила вариант на ездача наш. Ето друг вариант и от мен Heart Eyes

Боби Hug лек път. После да разказваш и показваш Flutter

Едже силно ме впечатли с хрумванията си в тази серия.  thumbsup Никоя от нас не предполагаше, че на фона на очертаващата се чернилка в края на 16 еп, в този ще има толкова разнообразни и хубави моменти с ГГ. А за ашка на никой не му беше минало и през ума smile3521

Лека нощ от мен и ДжеСю  smile3524

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 02:45 от kanti

# 263
Добро утро!
Дали Джесур го хвърли от скалата? Сигурно не е? Но, ако е, то любов между Сю и Джес ...? А и Тахсин не си е изиграл ролята. Тайни и развръзки има още. А ако има и втори сезон...?

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 05:26 от tigasa1

# 264
  • Сливен
                       Добро утро, Дръзки и красиви! Hug

Минавам за последен поздрав преди да тръгна!

Канти,  Hugпрерасно си го описала и онагледила, мила. Направо са си за Оскар и Емми! Браво! bouquet

В тази серия Туба  и Къванч показаха майсторство в актьорската игра. Бяха умопомрачителни! smile3521
В откъс от 7 минути героите им преминаха  палитра от емоции Peace

От  загриженост, обгрижване, страдание и  състрадание

преминаха през споделяне  и подкрепа в мъката и болката

и стигнаха до силен вулканичен гняв от страна на Джесур по повод на репликата казана от Сю, че баща й е попаднал в клопка и не е виновен за смъртта на Фюген Peace

Джес пийна в компанията на приятеля си Керим , след което Сю  се погрижи за него Heart Eyes Дори го изкъпа  без да се измокри изобщо Mr. Green  Laughing Но сцената под душа и последвалия Two Hearts бяха прекрасна изненада за всички ни  yes

Лу Hug не можах да открия точно този Джес на коня. Звезди Hug вече ти е предложила вариант на ездача наш. Ето друг вариант и от мен Heart Eyes

Боби Hug лек път. После да разказваш и показваш Flutter

Едже силно ме впечатли с хрумванията си в тази серия.  thumbsup Никоя от нас не предполагаше, че на фона на очертаващата се чернилка в края на 16 еп, в този ще има толкова разнообразни и хубави моменти с ГГ. А за ашка на никой не му беше минало и през ума smile3521

Лека нощ от мен и ДжеСю  smile3524

Звезди,  Hug аз ли добре го описах, ти ли го усети, но ме разкри мигновено!

Прекрасен ден ви пожелавам!

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 06:49 от boyana05

# 265
 Hug Hug Hug

Боби,лек път и ни донеси частица от преживяванията си там! Hug

Добро утро,дръзки и красиви!Още съм под въздействието на серията!Ей бога ми,успя да ме изненада Едже!Доста от събитията въобще и не ги очаквах в този епизод.Ето така се правят завладяващи сериали с нестандартни идеи.Имам доста мисли в главата,но ще си изчакам превода и тогава ще коментирам.Колкото до играта на Туба,Къванч и целият екип  smile3501 smile3501 smile3501Режисьор,оператор въобще целият екип е на ниво.Единственото,което не ми допадна е начинът, по който беше облечена на моменти Туба-може да е последен вик на модата,но не ми хареса.

# 266
Здравейте! Приятен петъчен ден!  Hug

Рейтингът:

http://www.ranini.tv/reyting

Звезди, Канти,  Hug Hug страхотни гифчета!  Peace Peace
Боби,  Hug приятно пътуване и безброй незабравими преживявания! Очакваме завръщането ти и разказа от пътуването.  Peace
Кески,  Hug много ни развълнуваха снощи! Браво на екипа!  Peace
Тигаса, Тахсин има още много да ни нервира, а и не си е получил заслуженото.  Peace

# 267

Добро урто Hug
Серията беше невероятна, пълна с много динамика, и аз като всички вас бях изненадана, че Едже намери начин да събере ГГ,въпреки лошите събития.
За мен лично, този момент беше най -силният в серията.

Това показва, че колкото и човек да страда, и да е обиден се нуждае от човешко същество,да сподели неговата мъка.Да се вкопчи в живота, за да може да продължи напред.Много ми хареса Браво на Едже Peace Hug
Момичета благодаря на всички минали през темата и споделили вижданията си по серията, защото, както
знаем повече очи -виждат повече от един чифт.И, всеки пречупва видяното по свой си начин.

# 268
Добро утро  Hug Hug Hug

Емоционална вечер беше  Party Party
Рейтингът е супер.  Peace Peace
Тази чобанска звезда къде се намърда и тя!  Crossing Arms

Канти, благодаря за гифа  Hug Hug

Crazy Crazy

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 10:11 от Анонимен

# 269
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,приятно пътуване и очакваме много снимки и разказ на преживяното!Вече имаш опит! Wink Hug

Звезди HugКанти Hug,отново чудесни гифчета от новия епизод! bouquet bouquet

Ринка Hug,благодаря за рейтинга! bouquet
Въпреки,че в тотала е на 6 място има малко повишение спрямо миналата седмица(беше 5,08)!Този новия сериал COBAN YILDIZI с Шюкрю и Селин Шекерджи,май ще ни е голяма конкуренция в тотала! Peace

Тигаса HugКески HugЗвезди HugЛу Hug

Епизодът и на мен много ми хареса,интересен и динамичен!Страхотна игра на Туба и Къванч! newsm10 smile3501 За Едже вече сте писали! Peace

Приятен ден на всички! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт