"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 893
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Звезди, Лу,  Злати,  Hug Hug Hug
конкуренцията става все по- силна, но наистина имаме увеличение на рейтинга и в трите групи в сравнение с 16 епизод.  Peace
И в социалните мрежи сме първи!  Peace

# 271
# 272
Привет, красавици мили!  Hug Hug Hug
Още не мога да се осъзная какво ни поднесоха снощи нашите дръзки и красиви  ooooh! Бяха потресаващо добри  Peace А Къванч се раздаде на макс, направо ми раздра душата в тази серия ... явно не само на мен

Ринка  Hug благодаря! bouquet Ама каква конкуренция  ooooh! Ако Туба беше с шамийка, а Киво играеше чобанин, щяха да цепят мрака  Joy Joy Joy Joy Важното е, че без забрадки, без анадолски страсти, без героични действия и гръмки слова нашият сериал се харесва и си има твърд електорат, за соц. мрежи не се учудвам изобщо. Все така да сме, супер е  Peace
Боби  Hug прелестни изживявания ти пожелавам! Приятен път!  bouquet
Благодаря на всички ви за споделеното!  bouquet Звезди  Hug Лу  Hug за гифчетата! bouquet bouquet
И мен тази сцена ме стисна за гърлото Звезди  Hug И не само тази ... поревах си доволно с всички  Laughing ooooh!

Такава нужда имаха и двамата от утехата на любимия човек ... уникално го изиграха  bouquet
Хубав ден!  bouquet

# 273
Здравейте Hug

Лили HugБлагодаря за превода. bouquet
Ринка HugБлагодаря ти за стоп кадрите. Hug
Момичета, Hugза всичко споделено,за приятната компания Благодаря ви.
Много силна серия,разтърсваща игра  и на Туба и  на Къванч,по най прочувствен начин ни показаха ,
своята мъка ,трагедия -просто Браво smile3501

Лично за мен, това е една от най силните стискаща те за гърлото сцена.  

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 274
  • Бургас

Здравейте, мили момичета!
Още не мога да осъзная, какво, всъщност, гледах снощи!То имаше всичко и най-вече изненади!
Толкова съм доволна от епизода........

От самото начало на връзката им много ми допадат естествените отношения между двамата. Особено Сюхан!
 В нито един момент тя не се дръпна, не се поколеба, тя се отдаде на целувките на Джес, дори тя ги провокира понякога!
Харесват ми ръцете й когато целува, тялото и е отдадено на вълнението и възбудата! И това се усеща почти физически!
Той я повика след "къпането" и тя откликна ! Не реши да му връща както когато той я остави сама в Нишанташи?
Не се стеснява да каже "Домъчня ми! Липсваш ми!" Не прави номера, не кокетничи излишно!
Това не е "скромната моралистка" от много други турски сериали, която се дърпа и смущава дори при докосване на ръцете, а после целувките са пресметнати и подаръчни!

Туба обича и това блика от всеки жест към Джес. Образът на Сю, за мен, няма аналог в турските сериали
!

# 275
Здравейте!  Hug

Скрит текст:

Здравейте, мили момичета!
Още не мога да осъзная, какво, всъщност, гледах снощи!То имаше всичко и най-вече изненади!
Толкова съм доволна от епизода........

От самото начало на връзката им много ми допадат естествените отношения между двамата. Особено Сюхан!
 В нито един момент тя не се дръпна, не се поколеба, тя се отдаде на целувките на Джес, дори тя ги провокира понякога!
Харесват ми ръцете й когато целува, тялото и е отдадено на вълнението и възбудата! И това се усеща почти физически!
Той я повика след "къпането" и тя откликна ! Не реши да му връща както когато той я остави сама в Нишанташи?
Не се стеснява да каже "Домъчня ми! Липсваш ми!" Не прави номера, не кокетничи излишно!
Това не е "скромната моралистка" от много други турски сериали, която се дърпа и смущава дори при докосване на ръцете, а после целувките са пресметнати и подаръчни!

Туба обича и това блика от всеки жест към Джес. Образът на Сю, за мен, няма аналог в турските сериали
!
Тони  Hug споделям твоето мнение.  Peace
За това, дали има аналог в турс. сериали образа на Сю, не мога да се изкажа. Нямам база за сравнение.
И обича Сю, а Туба само я играе.  Simple Smile
Но за всичко останало си права.  Peace
И за мен, както за повечето от вас, най-силна беше сцената на прегръдката.  Peace
Дали Джес ще бутне Тбей в пропастта, гласувах с втора опция, но сега премислих. Mr. Green
Изгледах края отново, и видях втора кола там, спомних си, че Д. купи от магазина въжета и т.н., та си мисля, че няма намерение да убива Тбей, а само да го накара да почуства ужаса, който са преживели неговите родители. Вероятно Ръфат се спотайва в подножието с някаква система от въжета и мрежи, които ще предпазят Тбей. Така предполагам.  Twisted Evil
Приятен ден ви желая.  Peace

# 276
Здравейте,мили момичета!Аз също много харесвам серияла и много благодаря на момичетата,които правят възможно за му се насладим с бг превод!
Искам да ви попитам,тъй като виждам,че обсъждате вече  17 епизод ,където мога да го гледам преведен,тъй като вече нямам търпение?
Много ви благодаря! Hug

# 277
# 278
Фенка,  Hug чудесно е, че имаме възможността да проследим вълнуващата история, написана и пресъздадена по блестящ начин от нашите любимци!  Peace  А щом се харесва не само на нас, а и на много други значи не е само защото са ни любимци, а защото си го могат и ни го доказват!  Peace
Вичи,  Тони, Линка, Звезди,  Hug

ledi, добре дошла.  Hug Превод на български все още няма. Ако руският не ти е проблем има превод на руски:

https://vk.com/clubtuba507?z=video-48619406_456239722%2F76c8f1879cacfafcf2

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 13:31 от rina-rina

# 279
Здравейте момичета и от мен!Снощи се задоволих да чета превода на нашите неуморни преводачки,Рина ,разбирам сега ,че руския превод вече е готов ,но смятам да  се въздържа да изгледам със руски субтитри серията защото четейки  изпускам емоциите предадени от актьорите, а те са предадени уникално от всички не само от нашите любимци. Още снощи без да разбирам турски език след превода на Лили изгледах серията по късни доби , наистина играта беше уникална и макар да не зная езика очите и телата на ГГ говореха ,плаках си с Джесур и Сюхан и си  изгледах епизода на един дъх.  Ще изчакам превода на нашите неуморни пчелички за което им благодаря от сърце  и тогава ще си го изгледам отново макар ,че от превода на Лили аз си разбирах всичко по картинки .

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 15:04 от misis Neli

# 280
Здравейте и от мен Hug
Аз да ви кажа освен,че искам самолета на Тахсин,искам един от чифлиците,та също така искам и да съм на панаира в Корлуда Wink Laughing.
При въпросната сцена с ГГ се загледах през прозорците-невероятна гледка имат от къщата.
На продуцента сериалът сигурно излиза солен и скъп с цялата организация по наемане на чифлици,панаири и т.н.,но пък образи като Сюхан ще го продадат зад граница.На мен по едно време ми беше дотегнало от драмите на една рижава дългокоса госпожица(забравих й името) по наша тв.И тъкмо реши едните драми взеха,че я излъчиха в друг тъпизъм ooooh!.Добре,че "бозите "минават с половин око покрай мен.
Не мисля,че Джесур ще навреди фатално на Тахсин Peace-тогава всичко ще свърши зле.

# 281
  • В тъмната гора.
Брейй тези рускини, сън не ги хваща бе....превода им бил готов.

...........

Може Тахсин да е признал нещо на Джесур и падането да му се е разминало.
Не може Тахсин да е мъртъв, сериалът би свършил много бързо.
Понеже Ръза ще излиза скоро от сериала, предполагам че Джесур ще разбере, че той е отвлякъл и оставил майка му като жертвено агне да падне от приспособлението му.

Просто Тахсин и Ръза взеха да си чистят сметките, като маша ще им бъде Джесур.
Тахсин е накарал Ръза да убие и директора, а и нищо чудно и бащата на Джесур, а сега Ръза го накисна на Фюген. То стана "Аз не съм го направил, не съм си омърсил ръцете с кръв, само дето го организирах." Важи и за двамата - Тахсин и Ръза.

# 282
На тоя Къванч толкова да му отива на кон!

# 283

от сета с малък фен

Тахсин бей е доста добре обезопасен.

# 284
Тахсин игра комична роля в "Отново любов""рейс баба" - "татко капитан". Голям образ беше там. С една наелектризирана коса.

Общи условия

Активация на акаунт