"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 892
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • гр. Върбица обл. Шумен
Спите ли, дръзки и красиви дами! Аз изчаках дванадесетия час, за да "порасна" с една година. Поздравих се с красивите кадри, които сте публикували и хубавите думи, които сте изписали. Още съм под емоцията на вчерашната серия и нямам търпение да я изгледам на с български субтитри.

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 00:35 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 286
Здравейте! Приятен уикенд!  Hug
Скрит текст:

Кузманова, Честит празник! newsm59

Бъди здрава и щастлива! Пожелавам ти празник изпълнен с усмивки, цветя и музика!  Peace

# 287

Добро утро Hug
----------------------------------------------------------
Кузманова Hug

------------------------------------------------------
Ринка Hug Peace

# 288
Добро утро! Hug Hug Hug

Кузманова Hug,Честит рожден ден! bdbaloni

Бъди здрава,обичана и щастлива! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Ринка HugЗвезди Hug

Днес дано ни пуснат фрагман! Peace

Желая ви приятна събота! bouquet

# 289
  • гр. Върбица обл. Шумен
Момичета, благодаря за пожеланията и красивите неща, които сте публикували! Много ми харесаха снимките "тя отгоре, той отгоре". Блестящи актьори, красива двойка, невероятна работа...

# 290
Добро утро момичета !
 Кузманова !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
Бъди жива и здрава и много щастлива !

Чудесен Киво в новата реклама-пролет -  на МАВИ...зад камера ...
С дългата коса ми харесва още  повече

Вече два дена съм под емоционалното  въздействие на последния епизод.....
Много ми хареса ,но нета този път ми скъса нервите . Снощи го изгледах на спокойствие ...
За мен 16епизод беше края на сезона и 17епизод началото на новия сезон....
Аплодисменти за всички.....
 Аз съм още в тези сцени ...

Сега пред мен стоят няколко въпроса ..
-До къде ще стигне Джес с моя любимец Тахсин в яростта си
-Кой е човекът с ръкавиците ,писал писмата и помогнал на Ръза за убийството на милата ни Фю...
- Какви са плановете на Джахиде за бременоостта на Хюлия ..
- Защо доближават толкова често прокурора към Сюхан,
и т.н

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 10:56 от Maya@

# 291
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро момичета !
 Кузманова !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
Бъди жива и здрава и много щастлива !

Чудесен Киво в новата реклама-пролет -  на МАВИ...зад камера ...
С дългата коса ми харесва още  повече

Вече два дена съм под емоционалното  въздействие на последния епизод.....
Много ми хареса ,но нета този път ми скъса нервите . Снощи го изгледах на спокойствие ...
За мен 16епизод беше края на сезона и 17епизод началото на новия сезон....
Аплодисменти за всички.....
 Аз съм още в тези сцени ...

Благодаря за поздравленията, Майче! Наистина Къванч е много харизматичен - като актьор, като манекен, абе, роден е за пред камера, Пресъздаването на емоционални състояния явно е запазената му марка. В тази сфера никой не може да го измести. Никой не коментира дали не направиха бебето... Струва ми се, че моментът беше подходящ - раздяла, копнеж, любов, алкохол... Съгласна съм, че май започна вторият сезон, а и ми се стори че на последната серия беше изписана цифрата 48 или нещо такова.

# 292
Цитат
Никой не коментира дали не направиха бебето
Задавам си и този въпрос ,но съм забравила да го добавя..
Вече потретиха би трябвало да се случи,но ако ще има и втори сезон, сигурно не бързат да замесват  и бебе  още от сега...
 извън темата ...
Очертава се още един сериал на Ай Япъм  за гледане- ФИСИПИ с участието на Серанай и Мехмед Гюнсур,Озан Гювен и Берак Тузунатач.
Между другото поздравление за Серенай . Ще бъде дръзка и красива в нет дизито
Излезе Трейлъра на първата част ФИ от трилогията
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 13:24 от Maya@

# 293
Скрит текст:
Ферзан Озпетек в интервью о Тубе (Неваль)
Как только мы встретились, как только я почувствовал её пристальный взгляд, в ту же секунду я сказал, что это именно Неваль, которая существует в моём воображении....Точно такой взгляд, какой должен быть у Неваль. У Тубы взгляд, отображающий любовь. Она с любовью смотрит на людей, на мужчину, на женщину, на ребёнка ..У неё просто взгляд такой. Мы это добавили в её Неваль. Когда человек приходит в Вашу жизнь, Вы видите его, чувствуете его присутствие, он создаёт новую историю внутри Вас, всегда остаётся с Вами, становится частью Вашей жизни...Так и с персонажем.

Перевод : David Vilia

------------------------------------------------
И, аз да взема отношение по въпроса за -бебе newsm78
Не му е сега нито времето ,нито мястото.
Просто не му е времето.
Всички сте интелигентни ,сами преценете дали сега трябва да се случи.
Аз съм, категорично -против.

# 294
  • гр. Върбица обл. Шумен
Скрит текст:
Ферзан Озпетек в интервью о Тубе (Неваль)
Как только мы встретились, как только я почувствовал её пристальный взгляд, в ту же секунду я сказал, что это именно Неваль, которая существует в моём воображении....Точно такой взгляд, какой должен быть у Неваль. У Тубы взгляд, отображающий любовь. Она с любовью смотрит на людей, на мужчину, на женщину, на ребёнка ..У неё просто взгляд такой. Мы это добавили в её Неваль. Когда человек приходит в Вашу жизнь, Вы видите его, чувствуете его присутствие, он создаёт новую историю внутри Вас, всегда остаётся с Вами, становится частью Вашей жизни...Так и с персонажем.

Перевод : David Vilia

------------------------------------------------
И, аз да взема отношение по въпроса за -бебе newsm78
Не му е сега нито времето ,нито мястото.
Просто не му е времето.
Всички сте интелигентни ,сами преценете дали сега трябва да се случи.
Аз съм, категорично -против.

Звезди, аз също сън против, но в много филми се случва точно така. Джесур беше яко подпийнал...на мен ми се ще да поизживеят и споделят по-активно любовта си (сами, без пречки).

# 295
Ама, нали казахме всички ,и се съгласихме, че нашият сериал, е извън всички турски норми, и рамки.
Нека така да си остане, с нов поглед на нещата и действията.

# 296
 Hug Hug Heart Eyes  Кузманова

Честит рожден ден    newsm59 newsm59

Tada Tada   Бъди здрава и щастлива!

Хубав празник! Наздраве!   ura ura

newsm09 newsm53

# 297
  • гр. Върбица обл. Шумен
Благодаря, Лили! Много секси си илюстрирала поздрава. smile3521 newsm10 newsm53

# 298
Здравейте гюзелки!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено!  bouquet
Кузманова  Hug Честит рожден ден! Здрава, весела, обичана и щастлива да си!  bouquet

И един гиф на Дива  Hug за допълване на поздрава  Peace

Вижте пък аз на какво попаднах току- що newsm78
Цитат
Будет фиктивная смерть Таксина, сделают тоже какую нибудь театральную постановку. Причём все будут верить, что смерть реальна и прокурор и Сюхан. Возможно Джесура посадят и он в тюрьме доберется до Рызы. А может как то по другому даст Рызе раскрыться в том, что это он убил Фюген. Интересно это будет и Таксину, посмотрит как его родственнички будут делить его добро
и още
 Что то мне подсказывает, что не просто так Джес 45 дней пропадал. Как Виктор пишет .Он я думаю по горячим следам не мало разузнал. Я не думаю что он 45 дней провалялся в слезах , он действовал Виктор прав . Вы заметили как он на Адалетку в суде смотрел. Да и друг его Рыфат больно спокоен был. Усыпляют бдительность . Вот увидите сейчас этот друг как чёрт из табакерки появится. что то они задумали . Джес не зря верёвки , цепи приготовил, они у него уже в машине.
hda Bazhenova replied to Yulia
 Я прочитала все его коменты, очень разумно пишет. По его версии Джес уже всё знает кто враг .И руку Рызе пожал не зря.
Ринка  Hug сетих се за снимката, която сложи тук вчера, та дали наистина няма да направят този театър  newsm78

Да видим Едже обаче какво мисли по въпроса  newsm78 Joy Joy Joy
Хубава вечер!  Hug

# 299
Звезди, Злати, Майя, Лу, Кузманова,  Hug
интересни въпроси сте задали!  Peace
Предполагам че до юни Едже ще ни отговори на някои от тях.  Peace
За бебе е още рано - в този момент само би усложнило и без това сложната ситуация, но има вероятност да не ни се размине бебчето ако се потвърдят слуховете, че в края на сезона Сю ще е бременна.
Страхотна реклама на Мави с Къванч!  Peace

Кога разни чужди тв канали купиха сериала, кога го пfдготвиха за излъчване и ето че през март зрителите ще гледат Сю и Джес. Гледахме с насмешка "изостаналите" албанци...  Wink Wink

İpek Erdem е новото попълнение в каста на сериала. Май ще е роднина на Джес

Фенче, дано с трейлъра ни подскажат нещичко по въпроса с Тахсин.  Peace

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 18:03 от rina-rina

Общи условия

Активация на акаунт