"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 890
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Мъжкарството е отношение, то не се определя от визията! Така, че не може да се говори за визия на мъжкар при Къванч!

твое мнение Mr. Green
Джесур е мъжкар и във визията си, в начина по който играе любовните сцени и в поведението си  thumbsup

спирам по темата Peace
Скрит текст:
нямам намерение да го сравнявам с Божествения Tired

и все пак Хъши Hug говореше за любовните ласки Peace

Хубава тема.  Grinning
Мъжкарството се вижда във всеки жест, поведение, външен вид. Походка, поглед, глас, облекло - всичко.
Излъчване, сексапил, чар, харизма.

У Къванч го има във всичко, а при по-близко запознанство - и на духовно ниво. Имам предвид интервютата му и социалната активност.

От новата серия много загадки. Кое ще е тайнственото събитие, какво ще стане с Джахиде и Хюлия, и каква е тази неочаквана страна, откъдето ще дойде отговор?

Да не би Сюхан да е бременна. Корхан ще проговори. Михрибан ще се досети за бременната Джахиде. И може би прокурорът ще извади някой коз?  Grinning Заплетено и интересно.

# 421
Превод на резюмето:  Peace

благодаря за превода, Лили bouquet Ринка bouquet

Цитат на: ValentinaP link=topic=968352.msg34699055#msg34699055

Хубава тема.  Grinning
Мъжкарството се вижда във всеки жест, поведение, външен вид. Походка, поглед, глас, облекло - всичко.
Излъчване, сексапил, чар, харизма.

У Къванч го има във всичко, а при по-близко запознанство - и на духовно ниво. Имам предвид интервютата му и социалната активност.

Скрит текст:
От новата серия много загадки. Кое ще е тайнственото събитие, какво ще стане с Джахиде и Хюлия, и каква е тази неочаквана страна, откъдето ще дойде отговор?

Да не би Сюхан да е бременна. Корхан ще проговори. Михрибан ще се досети за бременната Джахиде. И може би прокурорът ще извади някой коз?  Grinning Заплетено и интересно.

така е Вале Hug, Киво си има всичко и външните и вътрешните качества и ценности!!!
Скрит текст:
има си и прекрасно семейство и любяща жена Wink Heart Eyes

събитията в сериала, стават все по-заплетени..... Whistling
което му е интересното де Wink

Мая Hug

Цитат
моето мнение знаете -
няма база за сравняване .
 Само ще добавя - За такива нежни ,красиви, но пълни с емоции любовни сцени ,са налице - освен Нежната и грациозна шия и най-финните и хубави  ръце на жена които съм виждала + красив и абсолютен фит в тялото  мъж с  голяма мъжка ръка и добър режисьор и оператор

Peace Peace

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 19:12 от Airra

# 422
Ринка Hug Лили Hug,благодаря за преведеното резюме! newsm51 newsm51
Гадаем кое ще е тайственото събитие,което ще сполети Сю и Джес ще доказва,че не се е отказал от любовта си! Peace

нов клип-Cesur & Sühan ❖ The Hills

https://youtu.be/LfRSZI4_PzQ

# 423
  • гр. Върбица обл. Шумен
Превод на резюмето:  Peace

Ей, пак ще ги гледаме разделени.smile3518...Дано не е за дълго! Благодаря за резюмето и дай, Боже, да се прояснят тайните  около  героите!

# 424
Добра ви вечер ,момичета Hug

Мерсаж за трея,за резюмето и превода им....

Лили ... Ринка...

...за гифчетата ,снимчиците и коментариите...

Незнам какво да кажа Thinking...още по време на серията и по точно по време на делото Джес ми се видя доста особен #Crazy...много лесно се примири с освобождаването на Тахсин ,после погледите ,които хвърляше на Адалет,срещата със Салих в магазина...явно готвеше нещо...което и видяхме в края на серията...НО  Naughty...дали наистина искаше да бутне Тахсин от скалата...незнам или пък искаше да му даде урок ...на него или на някой друг...
Корхан най после ще постъпи като истински мъж Peace...ако си признае ,де...малко раничко ми се струва за тези признания ,но ще видим... newsm78
Крайно време е вече Едже да повдигне завесата и около прокурора... bowuu
Джахиде...се оплете като пате в калчища...незнам как ще излезе на глава с убийцата Хюлия... newsm78Салих не ми хареса още в началото...на моменти мазен ,на моменти гаден... #Cussing out

# 425
Привет и успешна сряда....
Дано днес да ни зарадват с още един фраг..

# 426
Добро утро! Hug Hug Hug

Майа Hug,надяваме се за фрагман! Peace

Cesur and Suhan - No querias lastimarme.

https://youtu.be/Fb8ECbiE-ws

Приятна сряда,момичета! bouquet

# 427
  • гр. Върбица обл. Шумен
Злати, прекрасно! Спорен и успешен ден!

# 428
 wavey wavey wavey

Кузманова Hug wavey

Kivanç Tatlituğ & Tuba Büyüküstün - А ты такой красивый с бородой Simple Smile
https://vk.com/kivanctuba?z=video53699383_456239254%2F3a935be7ed … l_wall_-123508620

# 429
  • гр. Върбица обл. Шумен
Върхът е тази компилация! Много са активни руснаците... А аз отново погледах (около 5 пъти) как красавецът с брадата се качва на коня. И продължавам да се притеснявам да не го обръснат (да не дава Господ или каквото е там!..)

# 430
Добър ден Hug
Скрит текст:
Един зъб ме мъчи,утре съм на зъболекар.
Най -мразя да ходя на зъбар и гинеколог.

Хубав ден Hug

# 431
Нещо, което ми напомни нашия филм  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Дорестата кобила, за която трябва да си майстор  Crazy  да скочиш дръзко и високо, за да я оседлаеш, и то с любов и доверие, за да почерпиш от спокойствието и гордостта и... Черната топла и дъхава грива и русото чувствено момченце... красиво Crazy Heart Eyes

Crazy Crazy

Мая,  Hug  Heart Eyes
Скрит текст:
не съм забравила какво ме пита, ще ти отговоря на ЛС скоро, благодаря ти!

Звезди  Hug Hug
Скрит текст:
Мисли за:  Blush Grinning

Хубав ден на всички  Heart Eyes Hug Hug

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 15:23 от Анонимен

# 432
Лу Hug
Благодаря ти,то ако ставаше само с мислене...........................

# 433
Помага!  Wink Party

Crazy Crazy

# 434
Привет!  Hug Hug Hug
Готови ли сте за фрагман 2 ?

Общи условия

Активация на акаунт