"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 849
  • 734
  •   1
Отговори
# 375

Ръза пак е май на свобода newsm78

Това ,май е пак Салих newsm78

Аха, Корхан с прави на мъж Joy Joy

А, на мен ми е ,кеф,че Сю и Джес са заедно Peace

# 376
# 377
О, сега видях, че трея е преведен,
Лили,Ринка

Дали,снайпериста е Салих, как мислите newsm78

# 378
Момичета ,
След като изгледах 2-3пъти фрагмана и стоп кадрите на Дива ,,се завъртях на 360градуса
Сега си мисля ,че Адалет действа в комбина със Салих...
Джесур нарочно предприе този ход ,според мен и  той подозира точно тях двамата.

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 21:05 от Maya@

# 379
Ехааа, много ми хареса фрага!  Peace Лили  Heart Eyes Ринка  Hug благодаря ви!  bouquet bouquet
Звезди  Hug супер гифчета  bouquet
Дива  Hug bouquet Страхотен пост, благодаря ти!  newsm51
Много съм щастлива, че Сю е плътно до мъжа си и му вярва  Heart Eyes
Майче  Hug Peace Точно мислех да напиша същото! А Салих го заподозрях още в предната серия, че той пише писмата  newsm78 Да видим дали ще излезем прави, но ми направи впечатление как ги гледаше Джесур преди делото и двамата ...

# 380
  • гр. Върбица обл. Шумен
Ехааа, много ми хареса фрага!  Peace Лили  Heart Eyes Ринка  Hug благодаря ви!  bouquet bouquet
Звезди  Hug супер гифчета  bouquet
Дива  Hug bouquet Страхотен пост, благодаря ти!  newsm51
Много съм щастлива, че Сю е плътно до мъжа си и му вярва  Heart Eyes
Майче  Hug Peace Точно мислех да напиша същото! А Салих го заподозрях още в предната серия, че той пише писмата  newsm78 Да видим дали ще излезем прави, но ми направи впечатление как ги гледаше Джесур преди делото и двамата ...
Ако Салих е замесен, как ли ще го преживее Ширин...

# 381
Кузманова  Hug ами как  newsm78 Като Сюхан  ooooh! И двете не са случили с бащи за съжаление ...

# 382
 Hug Hug Hug

Ринка newsm51,Лили  newsm51,за превода на трея!

Дива, Hug
Моля към стоп кадрите с ръкавиците да добавите и този на прокурора-когато в 17 еп застигна Сю и слезе от мотора облечен в кожения костюм с черни ръкавици.

Гледайки снощи преведения епизод се замислих-колкото Адалет показва страх и ужас от брат си Ръза,той нито веднъж не спомена името и,а когато се предаде и се връщаше в затвора как се обърна и се усмихна на Адалет,а и тя му се усмихна.Иииии от къде Адалет знаеше ,че Ръза се предава и се връща в затвора.
Естествено,че Ръза е имал връзка с външния смях-видяхме как му предават съобщенията,че и надзирателят в затвора е в играта на Ръза.И си мисля,че думите на Ръза от трея -докато този човек продължава да жиее и ти ще живееш в твоята мръсотия-са казани на Салих.

# 383
Цитат
Много съм щастлива, че Сю е плътно до мъжа си и му вярва
Фенче ,
Аз пък искам  да се разделят за малко...защото ммного им е сладко събирането ...
 .
 Ринка,
Моля те направи ми аватар с тази снимка ... Без грам грим...

Цитат
.И си мисля,че думите на Ръза от трея -докато този човек продължава да жиее и ти ще живееш в твоята мръсотия-са казани на Салих.
И аз си мисля ,че Ръза говори със Салих...

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 21:32 от Maya@

# 384
Оооооо не, това Ръза май го казва на Адалет, не на Салих. По телефона и казва-Онзи мъж,за да спаси теб,мен ме натопи.Сигурно и думите докато онзи мъж е жив и ти ще живееш в мръсотията си се отнасят пак за Адалет.

# 385
Да ..
Кескинова ....
Ръза говори по телефона с Адалет..
 Такъв натиск имаше за трей в Тт и Инстаграма ,че за първи път Туба сподели трея в Инстаграма си

https://www.instagram.com/tubabustun.official/

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 21:58 от Maya@

# 386

Повтярям се,
но да си кажа,пак новата визия на Каванч с къса коса не ми харесва,съжалявам,дългата коса много му ходи Peace
Скрит текст:
Бях задала въпрос,чакам отговори за евентуална среща newsm78

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 22:27 от zvezdomira78

# 387
  • гр. Върбица обл. Шумен

Повтярям се,
но да си кажа,пак новата визия на Каванч с къса коса не ми харесва,съжалявам,дългата коса много му ходи Peace
Скрит текст:
Бях задала въпрос,чакам отговори за евентуална среща newsm78
Звезди, много хубава видео компилация! Изцяло те подкрепям за прическата на Къванч. Моля се да не му обръснат брадата. newsm17

# 388
Ринка HugЛили Hug,благодаря за преведения фрагман! newsm51 newsm51

Звезди Hug,за гифчетата! bouquet

Дива Hug bouquet

# 389
като за видна хулиганка, моля Wink Hug

И като гледам мотоциклета не е ли аджеба същия от който стрелят по дедко?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт