Дива хубави постове ,
но не винаги съм съгласна с мнението ти по някои въпроси .
че жените са слаби и беззащитни, в ръцете на коравите мъже.
Тасин се е възползвал от Михрибан, от Нурхан, от Адалет, а сега и от Сюхан.
Сюхан е най-слабата и най-обърканата, заради по-малкия си жизнен опит.
Мъжете колкото повече се правят на силни и велики ,толкова са по- Слаби и винаги зависят от някоя жена. ...
Михрибан точно в последния епизод ни показа ,че изобщо не й е страх от Тахсин.
Тя за мен е една силна жена ,въпреки ,че Тахсин я изоставя на олтара,тя в продължение на 35 години се изправя с вдигната глава пред Звера и му се опълчва непрекъснато.Бори се с живота както може и е постигнала твърде много .
Адалет -не знам мотива й да се предаде,но това е най-голямото доказателство ,че е силна, тя е признателна на Звера и го обича отгоре на това .предпочете затвора пред "свободата и богатството", както я навиваше брат й .Тахсин е нейният спасител от изнасилвания и мъчения.
А можеше да се подаде на манипулациите на Ръза.
Сюхан - Според мен тя е много силна жена ,но ранима и най-вече за първи път се сблъсква с такива проблеми . Всички я упреквате ,че си тръгвала -бягала.
Тя не бяга от слабост.Първия път,след като баща й излезе от затвора и раняването на Ръфат тя отиде в стъклената къща за да се намали напрежението между Джесур и Баща й. Тя каза на Джесур ,че не бяга, а не иска да бъде и свидетел на непрекъснатите атаки от негова страна "Баща ти е убиец" без доказателства ,и още си мислеше ,че ако е далеч от Джесур..Напрежението между тях двамата ще се намали ,но уви ...
За Да си тръгваш от човека ,когото го любиш,се иска голяма сила и воля на характера ... ....
В изчакване на трея ..
Сладур е БАБАДЖЪМ...
Тази вечер започва Дръзки и красиви в Гърция