"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 906
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
 Hug Hug Hug

Добро утро,красавици!!!

Успешен ден!

Лили,Ринка,за превода на фрага! bouquet bouquet bouquet

Първо с това бавене на фрагманите вредят на сериала ни.При тази толкова ожесточена конкуренция и малка разлика в % на рейтингите охлабиха рекламата на ДК.Не ми харесва,защото има още какво да се желае с рекламата на сериала. Crossing Arms

Изгледах епизода с превода.Казали сти и сте изкоментирали всичко.Това,което ми направи впечатление е, че пред затвора Салих беше със същия мотор и каска,с които ни показаха и стрелеца.

Джесур уж закачи въжето за кръста на Тахсин,а като го измъкна от пропастта въжето беше усукано около китките на ръцете му.

Джесур е коренно променен след завръщането си от Америка.Гледа с един невиждащ поглед и е много нервак.Тотално наруши изградения план и Бану, и Ръфат вече се плашат от това,което предприема,защото Джес тръгва към саморазправа. В новият фрагман е още повече загубил самообладание и контрол.Това вече не е спокойният следващ целта си Джесур и това тревожи и Сю,Бану и Ръфат.Дори и Серхат го предупреди,че ще го вкара на топло,ако още веднъж реши да се саморазправя.

Момичета,чудесни постове и анализи  Hug Hug Hug

# 631
Добро утро! Hug Hug Hug

Дива Hug,благодаря за споделения коментар за ЧИ! bouquet

И аз съм от очакващите да го гледат! Peace

Благодаря на всички за коментарите по новия фрагман! Hug Hug Hug Изненада ме появата на Ръза в дома на Джес,да бяха се срещнали на др. място! Peace

Кески Hug

Днес обикновено пускат новите снимки и резюмето! Peace

Гифчетата не са мои,взех ги от хърватките! Peace

нов клип-Pamela-Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi? #CesurveGuzel #Cesur&Sühan #CeSüh

https://youtu.be/i9b124Ocnys

Желая ви приятен пролетен ден! bouquet

# 632
Добро утро Hug

-------------------------------------------------
Благодаря на всички за споделеното.
Дива Hug
завиждам ти, че си гледала,,Червеният Истанбул,,
дали изобщо ще дойде и бъде излъчен в БГ, не зная.
Надявам се , някой да го качи в интернет, и да бъде преведен разбира се.
---------------------------------------------
Слънчев ден на всички.

Злати, Hug отново ме изпреври Joy Hug

# 633
Според мен на Сюхан  и е нужна позиция, която да отстоява непрестанно. Може да е силна жена. Доказа го като остави Джесур да изживее мъката си, както той пожела, не се намеси, не го преследва. Това, добре. Но не толерирам бягството при всеки сблъсък на позиции. А тя бяга винаги, когато е нужна. Според мен биха се справили само ако гледат в една посока -  заедно и като правят жертви и двамата - заедно...

Много хубав пост! Кратък и точен изказ. Благодаря!

Благодаря и на останалите момичета в темата за споделените мнения, новинки и особено на преводачките!

Дива, блазе ти, че си видяла този интересен филм на голям екран. Ние ще го дочакаме тук с превод.

Хубав вторник!

# 634
Здравейте! Приятен ден!  Hug
Благодаря ви за всичко, което сте споделили на страничките на темата!  newsm51

Нося ви резюмето:

Скрит текст:

Babasının katilini bulması Cesur’un kalbindeki yangını biraz olsun soğutsa da içindeki öfkeyi azaltmaz. Tahsin Korludağ yine hasarsız atlatmıştır, Cesur onun cezasını vermeye kararlıdır. Bu durum Sühan’ın aşkına rağmen ayrılık kararında ısrarcı olmasına neden olur fakat Cesur’un ona beklenmedik bir sürprizi vardır. Adalet’in cezaevine girmesi Rıza’nın özgürlüğüne kavuşması anlamına gelmektedir. Herkesin şaşkın bakışları altında Cesur, Rıza’ya yardım eli uzatır. Bu iş birliği Tahsin’in en sert zırhını kuşanmasına neden olacaktır. Rıza’ya güvenmeyen Sühan babasının masumiyetini kanıtlamak için kendisini tehlikeye atar. Sühan’ın çaktığı kıvılcım Korludağ’a ulaştığında Cesur’la arasına alevden bir duvar örer. Bundan sonra ikisi için hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

и малко снимки към 19 епизод

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 16:54 от rina-rina

# 635
Привет на всички !
Дива !Завид ,завид за Червения Истанбул.
Диманче ,
 Благодаря за поста....
Личи си ,че си психолог...
Ринка,
 какви са тези танци ...Пир по време на война...Ние ги чакаме да се разведат ,те са отишли заедно  на забава
Е обичат се младите и това е...
Сюхан не може да откаже дори и танц.....Джес е Чакал,върти сучи пак е намерил начин да изведе Сю на вечеря.

Днес, нашето момиче  е отлетяла за Париж.

Момчето пише ..Оплетоха ми се краката и ръцете   и не можах да позирам добре.

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 17:17 от Maya@

# 636
Ринка Hug,благодаря за озета и новите снимки! bouquet

Звезди Hug WinkКриси HugМайа Hug

Още от новите снимки!

# 637
Преводът на резюмето:  Peace
Лили,  Hug

# 638
  • гр. Върбица обл. Шумен
И аз благодаря за снимките и резюмето. Заплитат се доста възли - Ръза-Джесур, Сюхан-Джесур, Адалет- Таксин, Джахиде-Хюлия и, и,...Последният абзац от резюмето доста ме стресна, не знам какво да очаквам...Сериалът леко ми заприлича на много ВОЙНА И малко МИР.

# 639
Филма взе да става повече хорър и по- малко романтика.

# 640
Ринка Hug
Лили  Hug

Да сериала става все по заплетен и крими,
ами ,как се снимат 39 епизода, ами ,и ако ще има втори сезон.
Аз лично не искам.
Ама, мен, кой ме пита newsm78 Joy

# 641
# 642
  • гр. Върбица обл. Шумен

Това вече е друга работа. Хареса ми! Благодаря ти! smile3521 Я как професионално танцуват тези красавци! smile3501

# 643

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 21:11 от zvezdomira78

# 644
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 19.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

Общи условия

Активация на акаунт