"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 902
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • AMS

Привет на всички и благодаря
за снимки, резюмето, превода, трея и коментарите!!!

Наистина от последния авзац на озета, се стреснах пак.
Трябва да внимавам, какво си пожелавам за Сюхан.

# 646
  • гр. Върбица обл. Шумен
Смели и Красиви 19.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

Благодаря за превода! love001 Да можеше някой да ми каже и какви са тези УСЛОВИЯ?.. Но...няма пълно щастие... smile3503

# 647
 Hug Hug Hug

Добър вечер,дами!

Ооооо и снимки,и резюме,иииии фрагман 2.С какво заслужихме толкова много за една вечер!!!

Само да не се окаже последен танц,преди раздяла-дори и временна newsm78 newsm78 newsm78

До сега упреквахме Сюхан,че се опитва да оневини баща си,че не е убил Хасан.Джес и се ядосваше и и казваше да си отвори очите!А сега ще Гледаме Джес,който по същия начин не иска да приеме истината и иска за отмъщава и наказва! ooooh!Пък и с това психо Ръза нищо хубаво не ни очаква!

# 648

За трея и за преводаму.
Тая вечер имам ужасен нет #2gunfire

# 649
tigasa1, благодаря за трейлъра.  Hug
Синан, за превода му.  Hug
Дива, Звезди, за красивите гифчета.  Hug Hug

ето и превода на Лили за тези които не могат да гледат във Vbox:

https://www.facebook.com/380195852002337/videos/1388322821189630/

http://www.videoclip.bg/watch/678074_drzki-i-krasivi-19-epizod-2-treilr-bg-sub

# 650
Привет ,момичета... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Благодарско за резюмето и трея ,за превода им ,за снимчиците и коментариите ви...

Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

Втория трей си е суперрр Peace...еее...да бяха се усмихнали и поне мъничко,Сю и Джес... Praynig  bowuu
Иначе   Shocked...Киво май го е страх да докосне Туба...дясната му ръчичка е доста във въздуха... Rolling Eyes Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

# 651
Смели и Красиви 19.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

Благодаря за превода! love001 Да можеше някой да ми каже и какви са тези УСЛОВИЯ?.. Но...няма пълно щастие... smile3503
Боже какъв трей останах без дъх...
 newsm10 newsm10 newsm10..
 Много ми допаднаха,явно са взимали и уроци ,защото има професионален вид--
 Туба съм я виждала да танцува  танго в Аси, но то не беше танц а война ..
Къванч съм го гледала в ЗП ,
Но този танц наистина е различен и много хубав ,те са пред развод ,а Джес поставя условия в процес на условията .

# 652
И понеже гледаме танц танго -ето какво представлява самият танц танго:

Аржентинско танго е социалeн импровизаторски танц, в който водещият (кавалерът) е отговорен да знае и визуализира всяка стъпка която подава на водения (дамата), като запазва баланса си и непрекъснато поддържа контакт и "слуша" за реакцията на дамата. Водещият трябва да направи това уверено, ясно и преди всичко музикално, докато навигира на един претъпкан дансинг, като ако се наложи да прекрати движението и да предпази дамата от нараняване. От друга страна, дамата в аржентинското танго фокусира вниманието си изключително и изцяло към кавалера и веднага трябва да реагира на това, което се иска от нея, чрез движение на краката и торса, като ръцете са гъвкави и не трябва да пречат на движението на кавалера. Дамата трябва да се довери на кавалера за ръководенето на нейните движения, за защитата си и да му предостави пространство и време да танцува елегантно.

Да видим кой ще води и кой ще се доверява в реалния живот при Сю и Джес-още повече, че ще поставяме и условия newsm78 newsm78 newsm78

# 653
Та като гледахме танго се сетих за Курт... Rolling Eyes...именно тогава преоткрих Къванч...по възмъжал ,по сериозен ,по земен... bowuu

А...по повод ЧИ...ето едно мнение на една мамаша...просто за информация... bowuu
Скрит текст:
Народ идет в кинотеатр, чтобы отдохнуть, расслабиться, а не для того, чтобы расшифровывать то, что хотел сказать режиссер. Такие фильмы никогда не будут кассовыми. Их надо выпускать на дисках. Когда захочется смотреть что-то такое , человек посмотрит и оценит. В Европе тоже на такое кино не широкий спрос. Это фильм не для массового зрителя. Почему он успешен в Италии? Ну учитывая то, что в той же Италии уже давно нет таких режиссеров как Фелини, то им кино в подобном стиле интересно. Тем более Ф.О. там живет давно и знает потребность зрителя. Этот фильм для фестивалей, конкурсов, но не для выходного дня. Его пересматривать по нескольку раз вряд ли будут. Интелектуальное кино и кассовое кино -совершенно разные вещи. Часто ли мы пересматриваем фильмы, которые имеют философский подтекст? Нет. Мы включаем хороший боевик, комедию, мелодраму и отдыхаем. В основном для этого и предназначены фильмы.

За 2 недели в Стамбуле посмотрело 431 тыс. зрителей, сумма продаж билетов - 5 млн. 453 тыс. тур.лир. Фильм параллельно запустили в прокат в Италии, там он на 3 месте по просмотрам.

# 654
  • гр. Върбица обл. Шумен
Тангото, на което танцуват Джесур и Сюхан е "Por una Cabeza" на Carlos Gardel. Спомнете си филма "Усещане за жена".

# 655
Среднощен привет, Дръзки Красавици

Доста сте пописали и разсъждавали относно предстоящите събития в 19 еп yes Благодаря ви!  bouquet

Вчера критикувах АЯ за липсата на фрагман и те взеха, че ни зарадваха не с един, а  даже с два.  newsm03 И то какъв 2-ри трей  newsm68 А днес сме си получили и очакваните подсказака и снимки bowuu Благодаря за преводите на  Лили  bouquet, Ринка  bouquet и Синан  bouquet

В новия епизод изглежда, че емоциите ще са предимно негативни, но ще има и светъл лъч с този танц, който ни показаха от 2 трей. Стана ясно, че нощес са заснемали тази сцена. Изглежда, че графикът им за заснемане е поизостанал, щом чак снощи са  я заснели  yes

Чудя се каква ли ще е тази искра, която Сю ще запали, и която "ще оплете стена от огън около нея и Джесур"? newsm78 А и Джес ще постави условия за евентуалния развод Peace Какво ли ще поиска от Сю? newsm78

Направих няколко гифчета от фрагманите от вчера и днес Peace

Звезди Hug и на мен 39 еп биха ми били достатъчни, ама никой не ни пита. Изглежда за рекламодателите е добре да има 2 сезон

Дива Hug благодаря ти за разказа за ЧИ. И аз бих искала да го видя. Да се надяваме,ч е и това ще стане Praynig Ако не на голям екран поне в нета да се появи Praynig

Лека нощ!  smile3524

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 03:05 от kanti

# 656
Добро утро,дръзки и красиви! Hug Hug Hug

Нека денят ви е топъл,успешен и позитивен!

# 657
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за преведеното резюме, втори фрагман и гифчетата! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Кески Hug

Сю и Джес ще имат романтична среща и ще танцуват танго!Но все пак няма да е всичко хубаво тъй като Джес ще си постави условията за да има развод!А дали Сю ще ги приеме? Peace
Гледала съм изпълнения на Туба и Къванч и в др. им сериали! Laughing
Тангото в турските сериали-също! Laughing

Приятен пролетен ден! bouquet

# 658
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро и от мен!

Тангото на ГГ е доста добро. Дори обувките на Сюхан са специално за този вид танци.

# 659
Добро утро на всички Hug

Скрит текст:
]Днес се събудих с ужасно главоболие.В миналото имам една катастрофа, и сега малко да седя на течение, и ме удря в главата.
Кузманова Hug
аз през цялото време следях, как Сю стъпва по дървения под, и ме беше страх, да не улучи някоя цепнатина. newsm78
Кески Hug
Канти Hug
Злати Hug
Свети Hug
Вяра Hug
Дива Hug

Общи условия

Активация на акаунт