"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 5

• 98 849
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
До Самата Смърт 13.Епизод Трейлър - Финал - Бг Субтитри
bouquet bouquet bouquet
Благодаря!

# 556

Сенан Hug,Марице Heart Eyes благодаря ви!

Най-вероятно  след като е взел сина си Дахан е решил , че ще може да задържи и Селви но не ще успее.
Силви просто ще умре .Не случайно серията е"До самата смърт".

И последната милувка  и нежност ,която ще получи Дахан

Ще излезе накрая ,че просто така е замислен сериала. Sad Sad Sad

# 557
Добро утро и хубав Велики понеделник ви желая!

Себи, този път не мога да се съглася с теб. Всеки път фраговете ни заблуждават - нарочно го правят. Затова аз няма да бързам с изводите ) Но доколкото познавам Даахан и Селви, ще направят и невъзможното, за да са заедно. Пък и си мисля... след като така жестоко постъпиха с проекта, дължат на зрителите поне хепи енд!

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 09:03 от marytza

# 558
Марице Heart Eyes, няма лошо ,че не си съгласна с мен.Всеки има своите очаквания.

Аз от самото начало на сериала  усещах ,и продължавам да мисля така, че тази прекрасна , но много трудна и почти невероятна поне за мен любов е обречена Sad
Болното сърце на Вилдан,по неволя , а после сериен убиец брат,мъж с дете от годеницата си станал и той убиец и отмъстител,как да свърши щастливо историята newsm78

Запазвам това мнение само за себе си и не се обиждам ,ако някой друг мисли по различен начин.

Преди много време споделих , че много ми прилича на един американски филм "Любовна история" също с нещастен край.

Ние , или поне аз се радвам , че се насладих макар и за кратко на нещо невиждано в турските сериали-или го гледаш , или не !
Не е като другите бози ,които можеш да готвиш и гледаш, да прескочиш 2-3 серии и пак да разбереш за какво става дума.

Благодарна съм на всички които сътвориха това чудо Hug Hug Hug
Предпочитам да гледам Енгин и Фахрие в по два успешни мини сериала , които се харесват по света ,отколкото един 60-серии измъчен и изсмукан от пръстите.

Енгин Hug Heart Eyes bouquet

Фахрие Heart Eyes Hug bouquet

Благодаря би Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 559
# 560
Прощални снимки...

Скрит текст:
Малкият актьор е написал под снимката:
Брат Энгин, очень драгоценный, очень харизматический, очень очень хороший человек

# 561
Здравейте Hug Hug Hug

Страхотен тандем, невероятно удоволствие бе за мен  да гледам този мини сериал Hug Hug Hug

Не е ли време за още един фрагман като за последно newsm78

# 562

"Батко Енгин е скъпоценен ,много харизматичен,много,много добър човек!"

# 563
  • София
Добър вечер Hug като гледам народа си купонясва, ами добре си свършиха работата хората.
Няма какво да оплакваме Дахан, да се надяваме, че ще остане жив и Селви също. В крайна сметка това е само   един образ от сериал, ще е жив колкото всеки от нас иска. А Енгин, слава Богу  си е екстра Grinning и като гледам не ми изглежда на съкрушен. Знаело се е, да ви кажа за края на сериала, ама така беше по бомбастично да се съобщи. Не обвинявам никой от актьорите, че не сподели, не е тяхна работа.

# 564
   Доче Hug
   Шатци Heart Eyes

Надявам  се , че няма   да останем само със спомените эа тях Laughing

# 565
  • София
Eто и видео  Hug
https://twitter.com/hnoOo2012/status/851838441562279936
Голямо сладурче е този Сарп, не че ще му ставам фен, но не мога да не го отбележа  Laughing

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 20:09 от Shatzi

# 566
Eто и видео  Hug
https://twitter.com/hnoOo2012/status/851838441562279936
Голямо сладурче е този Сарп, не че ще му ставам фен, но не мога да не го отбележа  Laughing

Поведението му говори,че е добър и забавен човек Peace
Няма да е лошо да ни дадат последен фрагман newsm78
Себи bouquet

# 567
  • София
Ето ги и двамцата  Mr. Green Как да си представиш тия мъже убийци. Абе отлично добре се справиха всички Hug

# 568

Абе Шатци голям е този Сарп от където и да го  погледнеш Wink
Гневих му се , какъв  ли не го нараичах , но така и не можах да го намразя този негов Ендер Laughing

А този ,този неповторим Енгин се е загнездил  толкова дълбоко в сърцето ми,че трябва да стани чудо или крайно не подходяща партньорка за да не се вълнувам от изявите   му!

А , този жест с подръпване на тениската....... е толкова обещаващ  и подканващ , че нямам какво да добавя  и да не звучи неприлично Embarassed Wink

# 569
Наслаждавахме се на играта на прекрасни актьори ,но много за кратко Peace

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 21:48 от dochi55

Общи условия

Активация на акаунт