"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 5

• 99 053
  • 724
  •   1
Отговори

Fahriye Evcen
  Engin Akyürek
в
"До живот"

Продукция:

Продуцент: Тимур Савджъ

Режисьор: Умур Турагай

Сценарист: Елиф Усман Ергюден

начало: 12 януари 2017

Секцията на Ölene Kadar  в сайта на ATV.
  Сериалът се излъчва всeки четвъртък  от 19.00 часа.
Кликнете на логото на канала и изберете вашият линк.

Епизодите с превод.

Енгин Акюрек е в ролята на лекар, изгубил най-добрите години от живота си, мечтите си, бъдещето си и любимата жена заради престъпление, което не е извършил. Неговият герой, Даахан,  получава доживотна присъда. Героинята на Фахрие Евджен - Селви, е адвокат, който от години храни чувство за вина и иска да се отърве от него. Тя ще помогне на Даахан, като го спаси от доживотния затвор. Това е само началото... Любов, ненавист, правосъдие, истина, съвест и мъст се събират в тази история...

Даахан:
35-годишен, осъден на доживотна присъда за престъпление, което не е извършил, изгубва най-добрите години от живота си, както и своето бъдеще, мечти, любов... Остава в затвора 11 години без вина. Неочаквано бива освободен, благодарение на доказване на невинността му. Но за него това не е край, а начало на опасен път. Объркан между минало и настояще, той е изпълнен с решителност да намери тези, които са му устроили капана и иска да възтържествува справедливостта.

Селви:
24-годишна, начинаещ адвокат. Много смела жена, с тежко и трудно минало. Вярва, че в живота може да се намери решение на всеки проблем и не се отказва да го търси. Заради съвестта си става адвокат, което я довежда до Даахан. Съвестта и е нейната слабост, но и най-силната и страна. Тя няма представа, че подготвя собствения си край със спасяването на Даахан.
Най-важния изпит в живота и предстои, когато се влюбва в Даахан, спечелвайки най-важното дело в живота си.

Берил:
32-годишна, единствена дъщеря на бизнесмена Сезай Каралъ, израства като принцеса. Животът и се разрушава, когато мъжът, заради когото се е отказала от всичко, и чието дете носи, убива баща и. Преживяното оставя в душата и незаличими рани. След време се омъжва за своя приятел от детството - Ендер, който и изглежда като тихо пристанище. Когато Даахан излиза от затвора, доказвайки невинността си, Берил започва да съжалява, притисната между брака си и възродената си първа любов.

Ендер:
36-годишен. Алчен, обсебващ, злонамерен персонаж, който може да изглежда когато си поиска като спокоен, разбиращ, разсъдлив и добросърдечен човек. Човек с две лица. Едното - светло и до безумие влюбено в Берил, което тя може да види, а другото - тъмното, той крие от нея и него малцина са виждали. За да получи желаното и реализира възможностите си, той е способен на всичко. С излизането на Даахан от затвора, за втори път го грози опасността да загуби всичко.

Йълмаз:
Хладнокръвен, потаен човек, който посвещава живота си на една цел - да спаси единствената си сестра след смъртта на своите родители. Заради заболяването на сестра си, той прави крачка, след която няма връщане назад. Ще се запознае с Ендер чрез приятеля си от казармата - Фахри, и ще извърши престъпление, за да спаси сестра си. Всичко започва отначало след освобождаването на Даахан. Йълмаз е в опасност, престъплението му може да бъде разкрито...

Фахри:
Шафьор на Берил. Приятел на Йълмаз от казармата. Заради някои тайни Ендер трябва да го държи под око. Хитър, алчен, потаен и опасен характер. Знае и крие много неща. След време променя страната и се превръща в голяма опасност за Ендер.

Сабиха:
Майка на Даахан. Милосърдна и чувствителна жена, която понякога е и упорита и невротична. За нея над всичко е семейството, начело с Даахан.
Готова е на всичко заради децата си. Присъдата на Даахан силно я огорчава. Не престава да се моли, дори тогава, когато губи надежда. Като сбъдване на нейните молитви, Даахан излиза от затвора.

Халил:
Баща на Даахан. Спокоен, добродетелен, честен човек, отдаден на семейството. Съдбата му се променя след бедата, връхлетяла Даахан. Изгубва всичките си спестявания, в опит да спаси сина си от затвора, бесен от случващата се несправедливост, когато се събира отново с освободения си син, той вече не е същият човек... Безработен и болен...

# 1

newsm51
Благодаря за новата тема, Маричке!

# 2
Няколкосекундно видео от сета...

Май Себиха се среща с Йозгюр?  newsm78

# 3

Чудесно е , че си имаме нова темичка!Уютна, спокойна , интелигентна.
                              Благодаря  ти Марице и то много!

Toя гад , ако не го притиснат със законни методи е неконролируем!

Скрит текст:
Да пишем ли още до 50 страница. Много са ме наказвали адманите  и затова питам Sad

# 4

Събеседване Wink

Скрит текст:
Не знам, Себи  newsm78 мисля, че спокойно можем да се пренесем в новата тема ))

# 5

За вас може би стари , но за мен нови снимки на Енгин Wink

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 00:00 от sebilMM

# 6
Едно хубаво клипче с прекрасни моменти с Даахан и Селви  Heart Eyes

# 7
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Марица, за новата тема  newsm51 newsm51

Е.... обичам ви!  Laughing Laughing Laughing

Мислех ,че ще ви затрудня ,защото аз не го бях виждала ,а то какво било  Grinning
 И тук Енгин го бива , та бива! :hug
 HugСтрахотен.......

От страхотните колажи на Марица Heart Eyes
Имаше мисля на времето и един друг колаж на Енгин,  май пак със кон, но в черно и Енгин в образа на Керим Thinking

С тези оптики и пистолети последните два дена, направо ме е страх да са опитвам да  "предвиждам" нещата ooooh!

# 8
Има... не един колаж с коне, Себи )))

Харесвам тези благородни животни, както и силата и свободата, която символизират...

# 9

Ей така фенките на Енгин пазаруват в Бразилия.Носят си го на гърдите Laughing

Лека нощ Hug

# 10
Добро утро с днешното издание на Енгинполис )))

"В четвъртък поставихме червен картон на футбола"
"Намерихме утеха в Хасан"

Simple Smile

# 11
  Здравейте Hug Hug Hug

Марице Heart Eyes,снощи ми се спеше и съм пропуснала написаното от Мами, че правиш колажи.Извинявай.

Браво , и то хубави bouquet

Добро утро с днешното издание на Енгинполис )))

"В четвъртък поставихме червен картон на футбола"
"Намерихме утеха в Хасан"

Simple Smile

Въпросът , ще и прости ли Дахан си стои и пред Селви.

оправдаешь ли ты?..
https://vk.com/video357945070_456239066

https://vk.com/video357945070_456239066?list=c99112df9222c62f0d

# 12
За мен този въпрос не стои, Себи. Както казах, след 7-а серия, аз съм убедена, че Даахан ще прости на Селви. Единственото, което ме смущава, е в анонса към представянето на персонажите, където е написано: "Тя няма представа, че подготвя собствения си край със спасяването на Даахан."

Макар че ние се сърдим на тв канала за футбола, той си остава любимата игра на Енгин, която присъства и в сериалите )))

Феновете от Бразилия...

Отбелязват първата годишнина на своя фен-клуб. Доколкото разбрах, това е поредна благотворителна акция по примера на Енгин... в помощ на болни деца.
Скрит текст:
Aniversário de 1ano Signorina's Akyürek Fã Brasil doação Carnes para o Centro de Apoio a Criança Carente com Câncer em nome do #EnginAkyirek
https://twitter.com/Crisscor/status/838143516492644357

Не съм ничий друг фен, затова не мога да кажа как стоят нещата с др. известни личности, но Енгин провокира най-доброто у своите фенове... което е забележително.

И едно много приятно "танцуващо" видео от момичетата от Латинска Америка, присъствали на срещата с Енгин от 22 февруари ))

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 12:33 от marytza

# 13

Марице Hug

И аз съм убедена , че ще и прости!

Но през целия си съзнателен живот Селви ,ще изкупува вината си.
Самото име на сериала "До живот" на мен ми подсказва-до края на краткия си живот  Селви ще обича и пази Дахан . Cry Cry Cry

Последни снимки от ФЕ.

# 14
Точно както Керим остана виновен до края?  Rolling Eyes Незавидна съдба...  Cry

Общи условия

Активация на акаунт