Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Късметлийска нова темичка, нека всеки да получи желаната награда!

# 16
  • Русе
И на мен Орео ми отговориха по същия начин Flutter Ама Докато ми отговорят моя малкия регистриирал втори път кода от опаковката, защото те бискивитките ми стоят неотвирени. Горд, спечелил чаша...ми аз със същия код спечелих нещо..За първи път виждам игра с кодове, които могат сда се рег по няколко пъти, при това са отвън на опаковката. Тъпичко Peace

# 17
И на мен Орео ми отговориха по същия начин Flutter Ама Докато ми отговорят моя малкия регистриирал втори път кода от опаковката, защото те бискивитките ми стоят неотвирени. Горд, спечелил чаша...ми аз със същия код спечелих нещо..За първи път виждам игра с кодове, които могат сда се рег по няколко пъти, при това са отвън на опаковката. Тъпичко Peace

Е да, но ще искат опаковките. Така че само една награда ще има Simple Smile

# 18
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мерси за темата.
Не печеля от Туикс.За брашното не смея да пробвам.
Чакам само чашата от Хипп от форума.

# 19
  • sofia
да се запиша и аз за много късмет
и аз с няколко кода на брашното, но не стана
ще пробвам още веднъж поне

Лаленце  Hug

И хайде през този месец да ни се напълни темата с награди!

# 20
Благодаря за прекрасната тема bouquetза Лалето Hug.Късмет на всички!С 4 непечеливши кода от брашна съм,от сладостите нищо не съм открила с код още,ама ядем и без игри от тях.

# 21
  • Nesebar
нищо не съм спечелила тази година още

# 22
  • Варна
Благодаря за новата тема, Лаленце! Hug

В петък, в еуфорията си от спечелената хлебопекарна, забравих да напиша, че направиха опит да ми доставят тениската, спечелена от Дав, но не се засякохме с куриера, та оставихме доставката за понеделник. Peace

# 23
  • Пловдив
Ха дано в тази тема ми се отвори късмета с нещо /но не знам с какво за нищо не играя в момента  Mr. Green/

# 24
Записвам се с първите ми спечелени 7 лева от еврофутбол  Joy
За първи път играя и много се радвам,че печеля.Регистрирах още 8 кода от брашното и нищо.
Бах майка му, ти си по-добра от мене още от първия път  Laughing

# 25
  • Варна
Много късмет на всички в новата тема.При мен все още от никъде нищо,но продължавам да опитвам.

# 26
Благодаря за темичката! Данонсе напълни с куп награди!  bouquet

# 27
  • Пловдив
Записвам се в новата тема. Благодаря, Лаленце!  bouquet
Чудя се дали да взема още няколко пакета брашно... Надявам се на хлебопекарна. Blush

# 28
Като ви чета, ще взема и аз да се пробвам със София мел. Може да ударя нещо Simple Smile)

# 29
Хоп в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт