Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Монтана
Най-после успя да ми зареди правилния сайт на Орео. Регистрирах 2 кода, единия печели Орео Dunker(надявах се на чаша де). За сега спирам да регистрирам кодове на брашното, над 10 кода и нищо.

# 91
Проработи сайта и аз не мога да намеря опаковки. ooooh!

Честито. bouquet Много искам чаша.

# 92
Лаленце честит рожден ден  bouquet
на троята веднага ли ще се разбира дали печелиш?
за софия мел си мисля че в края ще има по-голям шанс за награда до сега са раздавали по 3бр и си мисля че в края на играта ще раздават повече бройки
утре ще ходя за орео щом сайта им работи вече

# 93
Играта е до средата на април, смятам че ще ги разпределят за целият срок на играта. Rolling Eyes

# 94
Въпросът е да имаш късмет,че колкото и да ги разпределят , без него нищо не става Simple Smile

# 95
Между другото останах без брашно. Mr. Green
Ще взема едно утре, но няма да регистрирам веднага кода.

# 96
  • Под Слънцето
А някой да е открил спечелилите от анкетата за Оскарите на Хайком?

newsm78

# 97
  • София
А някой да е открил спечелилите от анкетата за Оскарите на Хайком?

newsm78
Във фейсбук са ги питали същото и на 2.03 са отговорили:
Здеавейте, най-късно до 10 март ще бъде проведено тегленето на наградите. Ще обявим победителите тук и на нашата страница.

# 98
Купих си 5 Туикса от СБА, въобще не обърнах внимание, че не пише на български за играта, а на хърватски и сега не ми разпознава кода.

# 99
Как са попаднали в нашата търговска мрежа тези десерти? Rolling Eyes

# 100
  • Под Слънцето
Ros, играй в хърватския сайт Simple Smile Другия месец ще съм там за 3 дни, ш'ти зема наградата  Peace

Supernatural_fan , аз не успях да открия никво инфо, дори и този пост във ФБ, за който твърдиш.. Та ще си почакаме до 10.март..

# 101
Пуснаха играта на Престиж, правилата са същите като при миналата, вече има спечелен един миксер. Mr. Green

# 102
  • София
Ros, играй в хърватския сайт Simple Smile Другия месец ще съм там за 3 дни, ш'ти зема наградата  Peace

Supernatural_fan , аз не успях да открия никво инфо, дори и този пост във ФБ, за който твърдиш.. Та ще си почакаме до 10.март..

https://www.facebook.com/HiCommMagazine/posts/10155059697477350

Ето ти линкче...но да, ще се чака.

# 103
 Laughing TopsyG пробвах, прие ми кодовете. А там няма чаши, освен кафемашината има чайници, кафеварки и някаква индукция за правене на пяна. само не мога да се ориентирам от кога им почва играта, още няма победители.

Но не е честно така, как са попаднали наистина в нашите магазини. Сега съм назад с 5 туикса.  Crossing Arms

# 104
  • Телиш/Плевен
Но не е честно така, как са попаднали наистина в нашите магазини. Сега съм назад с 5 туикса.  Crossing Arms
Ако пишеш на организаторите, дали няма да ти предложат други кодове? Неприятна ситуация, определено. Вероятно е станала някаква грешка, то не стига, че повечето се оплаквате, че не намирате промоционални опаковки, а сега излиза, че не всички промоционални са за тази игра. Confused

Късметлийска нова седмица на всички! Flowers Four Leaf Clover Hug Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт